Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 38 |
01-02-2016, 01:51
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Tytuł pozafabularny: Pomoc techniczna / Prowadzący Radia
Nom, tapeta harda XD Ale ładnie podkreśliłaś sobie oczy, wyszły nieźle :D
Głos // Sylwetka // A tu w nowej roli // I prezencik od synka
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
01-02-2016, 01:57
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Pytanie, jak wygląda drugie oko, bo często obie kreski są ładne, ale różne od siebie. :(
|
|||
|
Ate Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Osiem susz i trzy miesiące Liczba postów:278 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 71 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 51 |
01-02-2016, 09:33
Prawa autorskie: KujonekZombiiVitri || ftourini-d48ubt0 || Numizmat || allonkira || Dirke (KIJKU
Tytuł pozafabularny: Mistrz Gry / Skryba
Ale tam nie ma tapety wielkiej ;_; *chlip* Tam są brwi podkreślone. Rzęsy pomalowane. I linia wodna. No i usta ;_;
Ja kresek Felcia nawet nie mam ;_;
A t e
|
|||
|
Vult Duch Gatunek:Sęp uszaty Płeć:Samica Wiek:6 lat Liczba postów:849 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
01-02-2016, 09:55
Prawa autorskie: Dirke, Kami, Rag.
Podkreśl oczy i usta to ci powiedzą, że tapetę masz na twarzy. To ja się pytam, czym w takim razie jest subtelny makijaż?
|
|||
|
Ate Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Osiem susz i trzy miesiące Liczba postów:278 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
01-02-2016, 10:14
Prawa autorskie: KujonekZombiiVitri || ftourini-d48ubt0 || Numizmat || allonkira || Dirke (KIJKU
Gładź szpachlowa bardzo.
Unikam tapety odkąd miałam problem z pluskwami w mieszkaniu i pogryzły mnie na twarzy. [*] Sąsiadka nic nie powiedziała i przeniosły się do nas. Miałam pogryzienia na twarzy, które zaropiały. I oduczyłam się malować. Teraz podkreślam tylko brwi - bo mam ciut wybrakowane. Jakby ktoś wygryzł je - i maluję rzęsy.
A t e
|
|||
|
Genbu Konto zawieszone Gatunek:Ursus arctos crowtheri Płeć:Samiec Wiek:5lat Liczba postów:73 Dołączył:Sty 2016 STATYSTYKI
Siła: 100 Zręczność: 66 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 20 |
01-02-2016, 10:23
Prawa autorskie: Color; Kami Lineart; IgniteTheBlaize
I wystarczy, nie potrzeba więcej masz ładną buźkę.
|
|||
|
01-02-2016, 10:30
Generalnie to nakładałam gładź ze względu na problem z naczynkami. Chociaż i tak wyłaziły wiecznie na wierzch, więc dałam sobie spokój.
A t e
|
|||
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 38 |
01-02-2016, 11:06
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Tytuł pozafabularny: Pomoc techniczna / Prowadzący Radia
No bo to jest tak naświetlone zdjęcie, i wykontrastowane, że wyglądasz jakbyś miała tonę pudru na twarzy. Nie jest brzydkie, żeby nie było.
Ale nie martw się, ja jestem upośledzony jeśli chodzi o wszelkie rzeczy związane z grafiką, obróbka zdjęć i percepcją takowych dzieł. Nie zwracaj uwagi na moje mamrotanie xD
Głos // Sylwetka // A tu w nowej roli // I prezencik od synka
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
Kiu Konto zawieszone Gatunek:krokuta cętkowana Płeć:Samica Wiek:5,3 lat (dorosła) Liczba postów:752 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 51 Doświadczenie: 30 |
01-02-2016, 11:08
Prawa autorskie: lineart BlackNemera- podpis'/ awek -Trollberserker
Tytuł pozafabularny: VIP
No widac, ze fotka z telefonu ale co sie poradzi, takie zazwyczaj nie robią dobrych zdjęć, polecam używać aparatu w miarę możliwości.
|
|||
|
01-02-2016, 11:12
Gdybym miała aparat jeszcze.
Znaczy mam. Taki stary. Na klisze w dodatku.
A t e
|
|||
|
Kiu Konto zawieszone Gatunek:krokuta cętkowana Płeć:Samica Wiek:5,3 lat (dorosła) Liczba postów:752 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 51 Doświadczenie: 30 |
01-02-2016, 11:13
Prawa autorskie: lineart BlackNemera- podpis'/ awek -Trollberserker
Tytuł pozafabularny: VIP
u D: to zostaje telefon :<
|
|||
|
Genbu Konto zawieszone Gatunek:Ursus arctos crowtheri Płeć:Samiec Wiek:5lat Liczba postów:73 Dołączył:Sty 2016 STATYSTYKI
Siła: 100 Zręczność: 66 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 20 |
01-02-2016, 11:18
Prawa autorskie: Color; Kami Lineart; IgniteTheBlaize
Jakby był puder to chyba nie byłoby takie blade zdjęcie xp
Zresztą jak się dobrze przyjrzeć to w zacienionym miejscu widać parę czerwonych plamek na skórze. A puder takowe zakrywa niedoskonałości. |
|||
|
01-02-2016, 11:24
Kijek. Ano zostaje jakość kalkulatora ;_;
Genbu - nałożyłam filtr. Żeby nieco wygładzić czerwone punkty. Na normalnym zdjęciu odznaczają się.
A t e
|
|||
|
Anubis Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:8 lat i 3 miesiące (Wiek średni) Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:568 Dołączył:Paź 2012 STATYSTYKI
Siła: 90 Zręczność: 71 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 20 |
01-02-2016, 12:04
Prawa autorskie: Avatar by MadKakerlaken
A tam narzekanie, Ate bardzo ładnie wygląda! :>
Sam mam pewne zdjęcia bo przeglądałem wczoraj z rodzinką i postanowiłem je wrzucić. Choć po tym zdjęciu od Ate aż trochę głupio... Jak wiadomo oczy są zwierciadłem duszy. Więc widać jakie stado tkwi w mej duszy! :> https://i.imgur.com/wRsAxr4.jpg No i oczywiście Anubis może mieć tylko jeden kolor oczu :3 https://i.imgur.com/RBp5aVe.jpg I jak coś nic z zdjęciami nie robiłem! |
|||
|
01-02-2016, 12:09
Kyrie elejson. Anuś. D:
*Patrzy i nie dowierza* Boże. Jak Ty... młodo wyglądasz, Anuś. Matko bosko atesiowa. *wlepia gały* D:
A t e
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 19 gości