Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Vult Duch Gatunek:Sęp uszaty Płeć:Samica Wiek:6 lat Liczba postów:849 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
05-02-2016, 09:52
Prawa autorskie: Dirke, Kami, Rag.
Jak tak ci zależny na rosole to ja ci go ugotuję z kurczaczka ale sępa zostaw w spokoju xD
Ale pytam poważnie, nawet administracji jak rozpatruje stan rzeczy osób okaleczonych nie z własnej woli. Czy jest dla nich jakaś szansa na powrót do "normalności" |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
05-02-2016, 11:08
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Ja tylko trzy pączki, w dodatku nie za duże, ale dość późno zaczęłam jeść.
Vult, co do do SK - pracujemy nad tym. Mieliśmy już trochę konceptów w sprawach stada, ale ostatnio dyskusja ucichła; dzięki za przypomnienie, posiedzę nad tym. Co do okaleczeń, to każdy przypadek powinien być rozpatrywany indywidualnie. Co do Vult, jak dla mnie to Hekima mógłby zrobić jej sztuczne skrzydło, takie na wzór skrzydła nietoperza. Może nawet naprawdę złapałby kilka nietoperzy, wyrwałby im skrzydła, pozszywał i przyszył do Vult... Nie wiem, to taka luźna koncepcja, ale na pewno coś da się zdziałać. |
|||
|
Melisa Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:2 lata Liczba postów:69 Dołączył:Sty 2016 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 15 |
05-02-2016, 11:31
Prawa autorskie: Lineart: KilyliaUchiha, kolory: Fel
Ja zrobienia skrzydła, które umożliwiłoby jej lot zwyczajnie nie potrafię sobie wyobrazić xd zwłaszcza przez małpę w Afryce. Wątpię, czy dałyby radę wzbić się w powietrze. Chyba, że ma zamiar zeskakiwać z drzew, czy coś :v
Ciemnobeżowa lwica z jaśniejszym podbrzuszem. Ma niebieskie oczy z brązowym fragmentem obu tęczówek.
|
|||
|
Inés Jasnowłosa | Kapłanka Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Znamiona:4/4 Tytuł fabularny:Szamanka Liczba postów:1,076 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Siła: 77 Zręczność: 85 Spostrzegawczość: 83 Doświadczenie: 15 |
05-02-2016, 11:36
Prawa autorskie: CherryColaax (Soma) | OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Profil roku / Misterium
No to najwyżej by skakała jak lotopałanka czy coś takiego.
Think of me, think of me waking
Silent and resigned Imagine me trying too hard To put you from my mind *** | Głos |
|||
|
Samiya Niezłomna | Kapłanka Gatunek:Serwal Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:4/4 Tytuł fabularny:Medyk / Młodszy Szaman Liczba postów:2,003 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Siła: 50 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 15 |
05-02-2016, 11:44
Prawa autorskie: Owlyblue (Ghalib) / LeftDuality
Tytuł pozafabularny: VIP / Maskotka Felki / Mistrz Cytatów
Okej, to jeszcze by przeszło. Ale jak Hekima miałby jej cokolwiek przyszyć? Patykiem zaostrzonym na końcu? xD
Sweet Crescent Moon, up in the sky
Won't you sing your song to Earth as she passes by?
Your sweetest silver melody, a rhythm and a ryme
A lullaby of pleasant dreams as you make your climb.
Send the forests off to bed, the mountains tuck in tight
Rock the ocean gently, and the deserts kiss goodnight.
Sweet Crescent Moon, up in the sky
You sing your song so sweetly after sunshine passes by.
|
|||
|
Vult Duch Gatunek:Sęp uszaty Płeć:Samica Wiek:6 lat Liczba postów:849 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
05-02-2016, 11:44
Prawa autorskie: Dirke, Kami, Rag.
Vult połowę skrzydła ma, nie odgryziono jej całego tylko zmiażdżoną część. A sępy to ptaki wznoszone przez ciepłe prądy powietrza i szybują głównie.
Na dobrą sprawę nie ma problemów w wzbiciem się na tyle by wskoczyć na drzewo czy coś takiego. Podobnie jak kura, która nie lata a dzięki skrzydłom udaje jej się "skoczyć" na różne wysokości. |
|||
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 38 |
11-02-2016, 23:03
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Tytuł pozafabularny: Pomoc techniczna / Prowadzący Radia
Zmieniając temat.
Powstała idea, aby zagrać w erpega przez skejpa, konkretyzując w warhammera fantasy. Mam jeszcze jedno wolne miejsce. Jacyś chętni? Jak nie wiecie co to RPG to pisać, wszystko wyjaśnię. Szczególnie zapraszam panie, bo wtedy będzie symetrycznie ^^
Głos // Sylwetka // A tu w nowej roli // I prezencik od synka
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
Arto Konto zawieszone Gatunek:Genus ducis Płeć:Samiec Wiek:Siedem susz. Znamiona:1 Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:444 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 59 Doświadczenie: 10 |
11-02-2016, 23:09
Prawa autorskie: RagDrawer
Tytuł pozafabularny: VIP
co to rpg
|
|||
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
11-02-2016, 23:21
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Skrót od "rabować, palić, gwałcić".
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
Mauara Konto zawieszone Gatunek:Zebra bezgrzywa Płeć:Samica Wiek:3 lata Liczba postów:274 Dołączył:Sie 2015 STATYSTYKI
Siła: 60 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 20 |
11-02-2016, 23:27
Prawa autorskie: Avatar: własny| Podpis: internety (darmowe tapety)
Jak nadal masz miejsce tooooo chcę :D
|
|||
|
11-02-2016, 23:31
Okej, potrzeba Ci jakieś wprowadzenie, czy może bawiłaś się kiedyś w to? :P
|||
|
Mauara Konto zawieszone Gatunek:Zebra bezgrzywa Płeć:Samica Wiek:3 lata Liczba postów:274 Dołączył:Sie 2015 STATYSTYKI
Siła: 60 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 20 |
11-02-2016, 23:44
Prawa autorskie: Avatar: własny| Podpis: internety (darmowe tapety)
Co jakiś czas mam sesje ze znajomymi, więc nic nie trzeba :D
Uniwersum Warhammerowego w prawdzie nie ogarniam, ale wczuć się w postać i dostosować do otoczenia, nie taka wielka filozofia x3 Byleby jakieś godziny sensowne były tych skajpów. |
|||
|
Kiu Konto zawieszone Gatunek:krokuta cętkowana Płeć:Samica Wiek:5,3 lat (dorosła) Liczba postów:752 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 51 Doświadczenie: 30 |
11-02-2016, 23:48
Prawa autorskie: lineart BlackNemera- podpis'/ awek -Trollberserker
w warhamera nie grałam ale moge pobawić sie.
|
|||
|
12-02-2016, 18:01
Kiu, wiesz co, mam pewne obawy czy większa ilość osób nie sprawi, że trudniej będzie nam się dogadywać co do terminów.
Będzie Anubis, Sami, Mau i Bel który mi na sb się zgłosił, licząc mnie jako mg to już 5 osób. Dla mnie nie ma problemu, zasadniczo uważam, że im nas więcej tym weselej, ale zgadać się w 6 osób na w miarę regularne sesje to katorga. Chyba, że umówimy się tak, że sesje będą się odbywały zawsze jeśli zbierze się 3 osoby, a jak ktoś nie będzie mógł to trudno, zagra na kolejnej. Wtedy jasne, chodźcie wszyscy XD Btw. kiedy umawiamy się na robienie karty postaci? Albo inaczej, Sami, jak szybko jesteś w stnie sobie załatwić mikrofon? XD
|||
|
Kiu Konto zawieszone Gatunek:krokuta cętkowana Płeć:Samica Wiek:5,3 lat (dorosła) Liczba postów:752 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 51 Doświadczenie: 30 |
12-02-2016, 18:25
Prawa autorskie: lineart BlackNemera- podpis'/ awek -Trollberserker
ja czas zawsze mam po 17 xp
Także wystarczyło Fuko napisać, że nie chcecie abym wam ględziła i tyle ;D a sb ja nie śledzę. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości