Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Haraka Konto zawieszone Gatunek:gepard Płeć:Samiec Wiek:dziewięć miesięcy Liczba postów:46 Dołączył:Sty 2016 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 15 Zręczność: 25 Spostrzegawczość: 20 Doświadczenie: 10 |
04-03-2016, 17:48
Prawa autorskie: Vasanti Vei i KaiserTiger
Niestety, nie mogę wrzucić ava na profil, bo, zdaniem serwera, ma za wiele kilobajtów :(
|
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
04-03-2016, 18:01
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Nie ma za co. ;3
To błąd serwera. Poproś kogoś z administracji choćby na SB. Ja chwilowo nie bardzo mam jak, mój telefon tego nie ogiarnia. |
|||
|
Haraka Konto zawieszone Gatunek:gepard Płeć:Samiec Wiek:dziewięć miesięcy Liczba postów:46 Dołączył:Sty 2016 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 15 Zręczność: 25 Spostrzegawczość: 20 Doświadczenie: 10 |
04-03-2016, 18:18
Prawa autorskie: Vasanti Vei i KaiserTiger
Ok, dzięki za radę :)
|
|||
|
Kivuli Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:13 miesięcy Liczba postów:166 Dołączył:Gru 2015 STATYSTYKI
Siła: 45 Zręczność: 39 Spostrzegawczość: 36 Doświadczenie: 19 |
09-03-2016, 22:50
Prawa autorskie: Chotara || Ravi
Cześć <3 Ja chciałam Cię ładnie poprosić o pokolorowanie dwóch lineartów. No chyba, że masz czas tylko na jeden to zrozumiem ;> Powoli będę postarzać Kivuliego do wieku nastoletniego dlatego też przychodzę z taką, a nie inną prośbą.
Tutaj są obrazki o których wspomniałam: 1) http://malaika4.deviantart.com/art/Free-...-317861020 2) http://kuwaki.deviantart.com/art/Lion-lineart-313776894 W tym pierwszym chodzi mi o tego wściekłego lwa po prawej stronie. Jeśli byś mogła to dorysujesz mu nieco sierści na klatce piersiowej? No i najważniejsze.. Jakie kolory? Takie jak na avatarze/w podpisie natomiast jeśli chodzi o grzywę to poprosiłabym taką jak końcówka ogona <3 Z góry dziękuję *-* While I'm here I wanna live my life for what it's worth Little bit of sunshine Little bit of rain Głos Kivuliego |
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
09-03-2016, 23:09
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Ten pierwszy to szkic, ja nie jestem specjalistką od kolorowania szkiców. ^^' Nie wiem, czy będę miała czas na to. A ten drugi lineart to bez problemu, ale to i tak po weekendzie, bo wyjeżdżam w piątek.
|
|||
|
Kivuli Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:13 miesięcy Liczba postów:166 Dołączył:Gru 2015 STATYSTYKI
09-03-2016, 23:40
A no to spoko :D Jeśli zrobisz tylko ten drugi to się pod żadnym pozorem nie pogniewam ;> No i nie spieszy mi się jakoś bardzo więc cierpliwie zaczekam ;)
While I'm here I wanna live my life for what it's worth Little bit of sunshine Little bit of rain Głos Kivuliego |
|||
|
Duha Gość |
16-04-2016, 23:07
Heju, to znowu ja. Niedługo dostanę kartę stałego klienta, hyhy.
http://ragous.deviantart.com/art/Duha-602670333 Proszę o wykadrowanie tego rysunku na avatar. Tak jestem ułomna pod tym względem. Niestety :c O i o wycięcie białego tła to bym sobie od razu do podpisu całego wrzuciła. W sensie te kolory mogą zostać, ale biel usunąć :D |
|||
|
17-04-2016, 19:08
Bez tła (nadesłane od Rag, miała zapisane w tej formie):
http://orig15.deviantart.net/bcf1/f/2016...9zcuwv.png Kadr avka: https://i.imgur.com/TjU3QuM.png Jak chcesz, to mogę tu dorzucić jakieś tło i ramkę albo wyciąć samą grzywę z łbem (taki portret). PS Kivuli, zapomniałam trochę, szczerze mówiąc. Ale teraz już sobie przypomniałam i ogarnę. :'D |
|||
|
17-04-2016, 19:33
Ja nadal grzecznie czekam XD
While I'm here I wanna live my life for what it's worth Little bit of sunshine Little bit of rain Głos Kivuliego |
|||
|
Milele Konto zawieszone Gatunek:lew afrykański Płeć:Samica Wiek:Szkrab Liczba postów:89 Dołączył:Sty 2016 STATYSTYKI
Życie: 60
Siła: 10 Zręczność: 10 Spostrzegawczość: 10 Doświadczenie: 15 |
17-04-2016, 21:06
Prawa autorskie: autor ava Disney, podpis autorstwa Xbox-DS-Gameboy, kolory ja
Hej, mogłabyś obrobić mi pewien lineart? Uważam, że Milele powinna mieć inny obrazek w podpisie ;)
Oto link: http://malaika4.deviantart.com/art/Free-...-338800239 Chodzi mi to, żebyś obrobiła tę biegnącą lwicę na dole, po lewej stronie :) Jeśli zdołasz, zrób jej różowy nos złoziemca, ok? Serdeczne dzięki! |
|||
|
Davien Samotnik Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:Młody dorosły Liczba postów:73 Dołączył:Maj 2016 STATYSTYKI
Siła: 63 Zręczność: 55 Spostrzegawczość: 62 Doświadczenie: 20 |
18-05-2016, 02:14
Prawa autorskie: Lineart: Malaika4, kolor: FKpl (Kifo) - av; Sirzi,Sauri-Elanor - podpis, PrinceVoldy-TLK (lineart), ja (kolory) - sygnatura
Bardzo ładnie proszę o rozjaśnienie, wykadrowanie oraz dodanie tła do tegoż obrazka: http://orig03.deviantart.net/895e/f/2013...621gwb.png
Zależy mi aby lewek był jasnobrązowy i miał trochę bardziej czarniejsze obwódki uszu (jak w opisie). :) |
|||
|
18-05-2016, 10:27
Chwilowo zamknięte; wybaczcie, zupełnie nie mam czasu.
|
|||
|
12-09-2016, 20:06
Jakby kto pytał, to otwarte na obróbki, ale na kolorowanie nie (przynajmniej póki co; jak coś się zmieni, to napiszę).
|
|||
|
Milele Konto zawieszone Gatunek:lew afrykański Płeć:Samica Wiek:Szkrab Liczba postów:89 Dołączył:Sty 2016 STATYSTYKI
Życie: 60
Siła: 10 Zręczność: 10 Spostrzegawczość: 10 Doświadczenie: 15 |
26-10-2016, 16:57
Prawa autorskie: autor ava Disney, podpis autorstwa Xbox-DS-Gameboy, kolory ja
Hej, czy kolorujesz linearty? :)
|
|||
|
26-10-2016, 17:06
Jak mam czas to koloruję; chwilowo nie bardzo mam, ale możesz podesłać, może znajdę chwilę.
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości