Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
![]() Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Demi Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:9 lat Liczba postów:114 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 90 Zręczność: 60 Spostrzegawczość: 60 |
12-09-2012, 16:54
Prawa autorskie: L-malaika4, C-ja, cieniowanie - Des
Popieram Kazami ... temat moim zdaniem, można już zamknąć i przenieść do archiwum ...
,,Zeusie, każde twe słowo i każdy twój gest, napełnia mnie wiarą ... daje życiowy cel. ''
![]() |
|||
|
Akilian Gość |
12-09-2012, 19:25
Prawa autorskie: L-malaika4, C-ja, cieniowanie - Des
Zgadzam się z przedmówcą!
|
|||
|
Miyuki Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni. Znamiona:Dawnej Lwiej Ziemi na szyi, pod lewym uchem. Tytuł fabularny:Wędrowiec / Znachor Liczba postów:300 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 77 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 62 Doświadczenie: 10 |
12-09-2012, 19:37
Prawa autorskie: AnnieHyena | Walt Disney Company | Bryan Adams
A ja jestem przeciw zamykaniu. Co nam on przeszkadza, a tak będzie można jeszcze cosik napisać, może dorzucić jakieś własne uwagi.
[center]
![]() ![]() ![]() |
|||
|
Corragio Konto zawieszone Gatunek:kto to wie? Wiek:Półtora roku, 18 miesięcy. Znamiona:0/0 Liczba postów:57 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 60 Spostrzegawczość: 50 |
12-09-2012, 22:02
Prawa autorskie: malaika4 - lineart; kolorowanie - LeftDuality; obróbka - MysticMistSong/KamiL, Forrest Gump
A ja się zgadzam z Miyuki, o. Ten temat wyraźnie pobudził ludzi, którzy aktywnie wypowiedzieli się i sprzeciwili się usuwaniu stad - Eenu, gratuluję, zrobiłaś bardzo pożyteczną rzecz :3
Niech zostanie otwarty, może ktoś będzie miał jeszcze jakiś mądry pomysł czy co. |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
12-09-2012, 23:28
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Na razie go zostawimy z wyżej wymienionych powodów.
|
|||
|
Silver Gość |
15-09-2012, 16:43
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Ja powiem tak.. jeżeli chodzi o mnie jak o członka NP. Mógłbym nieco ruszyć Slide`a jako jednego z pierwszych Brzaśkowców. Lub też Silvera, by się nie zanudzić. Więc jeżeli znajdziecie dobry i twardy wątek.. ja się mogę włączyć. Jestem zawsze na GG, piszecie: Odpisuj w temacie. ja odpisuję i picuś glancuś.. jakoś się rozkręci.
PS. Gdyby była Kovasa.. byłoby z górki. |
|||
|
Miyuki Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni. Znamiona:Dawnej Lwiej Ziemi na szyi, pod lewym uchem. Tytuł fabularny:Wędrowiec / Znachor Liczba postów:300 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
17-09-2012, 17:51
Nie byłoby z górki, bo Kosava miałaby dwa stada na głowie. A nie o to chodzi.
Tak swoją drogą, może nie jest to do końca na temat odżywienia stad, ale... Czy gdziekolwiek mogłyby się pojawić spisy członków stad, rangowy i tytułowy? Z pewnością pomoże to w rozeznaniu zarówno jak i dla nowych, jak i chociażby przy aktywacji NP i SN pomoże jako tako ustalić rangi, jakie są potrzebne itd, a także przy zwykłym zarządzaniu stadem.
[center]
![]() ![]() ![]() |
|||
|
Kami Kanibal | Abajifo ![]() Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 95 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 15 |
17-09-2012, 18:10
Prawa autorskie: ~KamiLionheart/ *jollyjack/ bethesda
Tytuł pozafabularny: VIP Miyuki napisał(a):Tak swoją drogą, może nie jest to do końca na temat odżywienia stad, ale... Czy gdziekolwiek mogłyby się pojawić spisy członków stad, rangowy i tytułowy? Ale oni maja takie spisy xd chyba że maja być widoczne, bo teraz są w Sprawami Stada niedostępne dla nie-członków stada.
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? ![]() ![]() MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary ![]() |
|||
|
Ajris Gość |
17-09-2012, 18:18
Tytuł pozafabularny: VIP
Trzeba też uzupełnić informacje o stadzie, takie NP na przykład xd
Skoro teraz królową została Ox i panuje tam razem z Milsem, to chyba powinno być to uwzględnione tutaj? |
|||
|
17-09-2012, 18:25
Chodzi mi o to, aby było na widoku.
Bez przesady, spis nie jest objęty ochroną danych osobowych stada itd., uważam, że powinien być dostępny dla wszystkich.
[center]
![]() ![]() ![]() |
|||
|
Eenu Konto zawieszone Gatunek:Roza Płeć:Samica Wiek:8 miesięcy Znamiona:0/0 Liczba postów:55 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 10 Zręczność: 10 Spostrzegawczość: 10 |
17-09-2012, 18:45
Prawa autorskie: MysticMistSong
Dokładnie, jak mówi Naomi. Nie mam pojęcia np. o zajętych rangach i do kogo fabularnie w przeróżnej sprawie się zgłosić, a nie chce mi się latać po profilach i sprawdzać ilości gwiazdek :U. To tak zupełnie przy okazji - biosy powinny być powszechnie dostępne, jednakowoż nie tyczy się to pogaduszek Stadnych oraz (a przynajmniej nie powinno) miejsc ważnych, do których prawdę powiedziawszy Samotnik swobodnie nie miałby wstępu. Mowa tu o Legowisku Przywódcy, Medyka, etc. z czystego realizmu. To aż dziwne, że tyle lwów kręci się bez żadnej kontroli gdzie dusza zapragnie, a potem dziwota, bo tyle zielonych nicków, a grupy zdychają - skoro prawdę powiedziawszy byle Włóczęga może w każdej chwili poczuć się jak dajmy na to - Lwioziemiec, panosząc tu i tam, gawędząc i wyruszając na co ważniejsze akcje x3.
|
|||
|
Kami Kanibal | Abajifo ![]() Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
17-09-2012, 18:49
Przecież twoja postać i tak tego nie wie bo nie zdobyła tej info na fabule ;P
W zapisach powinno być kto przyjmuje do stada.
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? ![]() ![]() MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary ![]() |
|||
|
17-09-2012, 19:21
Z tym przy zapisach to dobry pomysł. Z pewnością nadałoby to przejrzystości i nie trzeba by było skakać po tematach, by dowiedzieć się, kto przyjmuje do stada.
Niemniej, taki spis byłby bardzo przydatny. Wiele osób korzystało z niego na dawnym forum, czemu więc wyzbywać się tego teraz? Byłby także pomocą dla chociażby takich nowych, którzy będą mogli sobie urozmaicić fabułę, widząc, czego w stadzie nie ma, a chcieliby posiadać ów tytuł. Również dla osób, które dopiero planują przyłączenie do stada. Wstawić ten temat do forum z Logiem, tam też ludzie mają moda i mogą edytować.
[center]
![]() ![]() ![]() |
|||
|
17-09-2012, 19:25
że tak powiem to od stada zależy, jego organizacji, jedno i drugie w zasadzie
SŚ ma wpisane kto przyjmuje od dawna, a co do spisu członków, sądzę że np Świt woli mieć to ukryte.
My Lioden Den
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości