Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Vult Duch Gatunek:Sęp uszaty Płeć:Samica Wiek:6 lat Liczba postów:849 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
14-04-2016, 21:57
Prawa autorskie: Dirke, Kami, Rag.
Ja nie mam mozliwości edycji, napomkne o tym Fel chyba, że Sadism doczyta
|
|||
|
Israel Duch Gatunek:Hiena cętkowana Płeć:Samiec Wiek:4 lata Liczba postów:458 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie:
14-04-2016, 22:00
Prawa autorskie: Inn, Venety, Vasanti Vei, Skanda
A Ty nie powinnaś teraz dostać uprawnień moderatora w tym dziale?
Gdy zapadła ta noc niewygodnie mi było
Przeżywałem koszmary w ciemności bez dna Widziałem obok, tuż tuż Że trup psuje się już I zmartwiałem na myśl, że nieboszczyk to ja! Gram w FH, IW, DD, LM, IT PL, WS pod nickiem Ognik |
|||
|
Zephyr Samotnik Gatunek:Gepard grzywiasty Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:642 Dołączył:Cze 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 66 Zręczność: 90 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 46 |
15-04-2016, 08:16
Prawa autorskie: av: Kahawian, podpis: DemiReality (lineart)
Tytuł pozafabularny: Junior Admin / Mistrz Gry / Meteorolog / Mistrz Kalamburów
*tysięczny post w Skale Yehisses*
|
|||
|
Shiya Samotnik Gatunek:Gepard Płeć:Samica Wiek:Dorosła Liczba postów:520 Dołączył:Maj 2013 STATYSTYKI
Siła: 64 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 3 |
15-04-2016, 15:57
Prawa autorskie: Zimnaya / Xenia
Już ogarniam te moderacje i inne aktualizacje.
Super, Zeph, to kiedy impreza? ;D A i wybaczcie, że ostatnio rzadko tu bywam. Ogólnie zamulam, studia mnie trochę dobijają. Ale spoko, domyślnie chcę sobie zostawić trzy postacie i w tym Shiyę, więc tak na dłuższą metę będę miała dla was czas. ;) |
|||
|
Vult Duch Gatunek:Sęp uszaty Płeć:Samica Wiek:6 lat Liczba postów:849 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
16-04-2016, 17:30
Możemy sobie majówkę urządzić, przyniosę kijki. Mulungu rozpali ognisko. Ktos upoluje mięsko, w tykwach doniesie się wodę i voila. Impreza jak znalazł.
|
|||
|
Israel Duch Gatunek:Hiena cętkowana Płeć:Samiec Wiek:4 lata Liczba postów:458 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie:
16-04-2016, 17:53
Ale majówka to dopiero w maju.
Przeżywałem koszmary w ciemności bez dna Widziałem obok, tuż tuż Że trup psuje się już I zmartwiałem na myśl, że nieboszczyk to ja! Gram w FH, IW, DD, LM, IT PL, WS pod nickiem Ognik |
|||
|
16-04-2016, 18:53
Is, czasu tu płynie trochę inaczej. Co nie zmienia faktu, że impreza już miała kiedyś być tylko nie doszło do niej bo się nam członkowie posypali. Rozrywka jest wskazana a nie tylko sianie terroru xp
|
|||
|
Życie:
16-04-2016, 19:02
Z tym majem to żart.
No coś mi się zaczyna kojarzyć, że chyba coś takiego planowane było. Przyznam, że to może być fajne. Nawet organizacje przestępcze mają rozrywki czasem.
|||
|
16-04-2016, 19:13
I może podczas tej zacnej imprezy powstaną małe gepardziątka o których ktoś marzy :P
|
|||
|
Zephyr Samotnik Gatunek:Gepard grzywiasty Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:642 Dołączył:Cze 2015 STATYSTYKI
16-04-2016, 19:29
Nom, to może być... ciekawe xD Można to połączyć z imprezą powitalną dla Taal, bo zapowiada się, że niedługo będzie znów w BJ ;)
Edit: Em, nie doczytałem ostatniego posta. Ale i tak edytuję tylko po to, by powiedzieć, że tego nie skomentuję xD |
|||
|
Shiya Samotnik Gatunek:Gepard Płeć:Samica Wiek:Dorosła Liczba postów:520 Dołączył:Maj 2013 STATYSTYKI
Siła: 64 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 3 |
16-04-2016, 19:48
Prawa autorskie: Zimnaya / Xenia
Zobaczymy jak z Taal. Jak nie ma już u nas Sadisia, to nie wiadomo, jak to z nią będzie tutaj. No ale na pewno Shiya ją przyprowadzi na tereny BJ.
Vult, chcesz być "chrzestną"? ;P |
|||
|
17-04-2016, 19:17
Taal nie tylko przywiązała się do Sadisma, ale też Israela i Vult. Wszak opiekowali się nią na swój sposób od samego początku.
Njet. Vult i niańka to zły pomysł. |
|||
|
20-04-2016, 18:43
Istotna sprawa, zanim podejmę jakkolwiek decyzje chcę się was zapytać o zdanie. Czy rozwiązujemy bractwo i każdy udaje się we własną stronę czy szukacie sobie nowego lidera?
|
|||
|
20-04-2016, 20:00
Jeśli Vult zabraknie i zakładając, że Sadism nie wróci, to raczej koniec Bractwa. Nie ma innej osoby odpowiedniej na miejsce Yehisses.
W każdym razie szkoda to wszystko rzucać przez tę wpadkę z Chikją. |
|||
|
Życie:
20-04-2016, 20:32
Ja się zgadzam w 100% z Zephyrem.
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości