Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Belial Płomień Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:młody dorosły Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:1,310 Dołączył:Lut 2015 STATYSTYKI
Życie: 87
Siła: 86 Zręczność: 71 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 185 |
28-01-2016, 09:32
Prawa autorskie: Kiu
Tytuł pozafabularny: Łowca serc
Tak sobie myślałem że fajnie by było spotkać się na więcej niż kilka godzin, poznać się bliżej i oddać się beztrosce. Dlatego myślę o spotkaniu forumowym na jakiś weekend, kilka dni w górach czy też gdzieś nad wodą.
Jakie więc są założenia. Wynajmujemy domek czy też pokoje gdzieś i spotykamy się tam gdzieś na początku sierpnia. Oczywiście dokładnego miejsca nie ma co podawać bo to zależy od tego kto się zgłosi, jednak na wstępie można założyć że jeśli góry no to na ten przykład Wisła, zaś jeśli woda. Cóż tutaj jest pole do popisu, ale polecam Nakło Chechło, Pławnowice lub coś na co wpadniemy razem. Jest też trzecia opcja a właściwie takie kombo.... Czyli Bieszczady i zalew Soliński :P Tam są i góry i woda... ( pomijam że jest tam zatopiony cmentarz itd XD ) Ale można tam wiele rzeczy zwiedzić a na serio jest co zwiedzać. Na koniec powiem że ja i Ayumi mamy wolne w sierpniu, dokładniej ostatni weekend lipca i dwa pierwsze tygodnie sierpnia. Znaczy Ayu już ma na ten termin urlop zaplanowany, a ja zacznę działać w tej kwestii. |
|||
|
Kiu Konto zawieszone Gatunek:krokuta cętkowana Płeć:Samica Wiek:5,3 lat (dorosła) Liczba postów:752 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 70 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 51 Doświadczenie: 30 |
28-01-2016, 10:29
Prawa autorskie: lineart BlackNemera- podpis'/ awek -Trollberserker
Tytuł pozafabularny: VIP
Ciekawa sprawa ale ja osobiście nie wiem, za daleki termin jak dla mnie na razie. Jednak jeśli będzie możliwość to czemu nie.
|
|||
|
Sargon Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:2 lata 9 miesięcy Liczba postów:81 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 7 Zręczność: 37 Spostrzegawczość: 10 Doświadczenie: 25 |
28-01-2016, 10:50
Prawa autorskie: Av. Grima tł. Ja
No fajna sprawa... z tym ze planuje obóz RPG na caly sierpien...
Jakby tylko o lipiec chodzilo, to ja chetnie jesli mnie ktos zgarnie ( Fuko ma po drodze :p ) |
|||
|
Belial Płomień Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:młody dorosły Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:1,310 Dołączył:Lut 2015 STATYSTYKI
28-01-2016, 11:06
Kiu, chyba rozumiesz że temat wcześnie zakładam bo to większa sprawa. Sam tak nie lubię ale taka jest konieczność.
Sadi, cóż też liczę na to że może uda się zahaczyć o ostatni weekend lipca, ale liczy się głos większości, więc zobaczymy ;) Tylko tak co nie będę tam sam między babami! :( |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
28-01-2016, 11:39
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Sam pomysł całkiem dobry, może wytrzymam z wami jeden weekend. :D
Tylko że ja w sierpniu wybieram się na praktyki, a ostatni tydzień lipca... Oj, kochani, termin daleki, ale akurat mam już plany. Może ten sierpień wypali (bo jeszcze nie wiem, kiedy dokładnie będę miała praktyki), ale jeszcze porozmawiam z moją-osobą-towarzyszącą, bo sama się wstydzę. ;P Jak zawsze w takich sytuacjach, wszystkim się nie dogodzi. Jeśli chodzi o miejsce, to polecam też Jezioro Białe pod Włodawą. Nic tam nie ma, ale jest miło i jeśli byście dotarli do Chełma (z Katowic jedyne ok. 6,5h pociągiem z przesiadką w Lublinie ;d), to można się tam łatwo dostać, pół godziny samochodem. Jeśli rzeczywiście będziemy gdzieś jechać, to trzeba będzie zarezerwować domek co najmniej w czerwcu, a ja bym radziła i wcześniej. |
|||
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 38 |
28-01-2016, 16:09
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Tytuł pozafabularny: Pomoc techniczna / Prowadzący Radia
Sadi, jak Bieszczady, albo Solina, to nie będę miał po drodze :v
Ogólnie propsuje te opcje, bo Podkarpacie, a że na wakacje wracam do Przemyśla, to blisko mnie - do jednego i drugiego miejsca mam około 80km, tak że mi pasuje xD Ale miejsca urocze, poletzam motzno.
Głos // Sylwetka // A tu w nowej roli // I prezencik od synka
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
Maru Wiarus Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:5,5 roku, dorosły Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:543 Dołączył:Lis 2015 STATYSTYKI
Siła: 75 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 64 Doświadczenie: 57 |
28-01-2016, 18:07
Prawa autorskie: Sambirani & Inn
Bardzo odległy termin, ale czemu nie? Urlopu już mam 6 dni, a przez te parę miesięcy też się nazbiera trochę. W każdym razie byłbym zainteresowany (wolę jeszcze nie pisać chętny xD). Miejsce miałoby pewnie mniejsze znaczenie, dojechałoby się nawet na drugi kraniec Polski pociągiem czy innym busem.
|
|||
|
Sigrun Konto zawieszone Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:1 rok i 7 miesięcy Liczba postów:300 Dołączył:Sie 2015 STATYSTYKI
Siła: 40 Zręczność: 50 Spostrzegawczość: 92 Doświadczenie: 40 |
28-01-2016, 19:07
Prawa autorskie: Ragnar, Ki-Re, Venety, Inn, Askari, ja.
Tytuł pozafabularny: Mistrz Gry
Faktycznie termin dość odległy by powiedzieć coś konkretnego. Jednak jest czas by przemyśleć sprawę.
Z chęcią bym znowu w góry pojechała i zjadła tuzin oscypków : D |
|||
|
Anubis Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:8 lat i 3 miesiące (Wiek średni) Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:568 Dołączył:Paź 2012 STATYSTYKI
Siła: 90 Zręczność: 71 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 20 |
30-01-2016, 04:28
Prawa autorskie: Avatar by MadKakerlaken
Po dłuższej rozmowie dałem się namówić by tutaj w ogóle zajrzeć więc wypadałoby coś chociaż odpisać.
Pomysł wydaje się być bardzo ciekawy. Prawdą jest jednak, że nie planuję aż tak daleko co będę robił, nie mniej jednak chciałbym się pojawić na takich forumowych wakacjach. I ja również jak najbardziej za górami jestem, bo te uwielbiałem od zawsze, więc pewnie łaziłbym! |
|||
|
Shida Konto zawieszone Gatunek:Lew afrykański. Płeć:Samiec Wiek:Rok i trzy miesiące. Liczba postów:55 Dołączył:Sie 2015 STATYSTYKI
Siła: 54 Zręczność: 54 Spostrzegawczość: 42 Doświadczenie: 5 |
02-02-2016, 16:52
Prawa autorskie: Salvathi
Chętnie bym się na takie coś pisała. Muszę tylko znaleźć pracę i trochę kasy odłożyć, i może uda mi się do was przypłynąć ^^
|
|||
|
19-04-2016, 00:43
Siemka. Chciałbym się dowiedzieć co z tym wyjazdem. Jeśli zbierzemy kilka osób można jechać ale to musi być już pewniak bo czas najwyższy by zamawiać nocleg.
|
|||
|
Ravi Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:8 miesięcy Liczba postów:27 Dołączył:Mar 2016 STATYSTYKI
Siła: 15 Zręczność: 22 Spostrzegawczość: 23 |
19-04-2016, 00:58
Prawa autorskie: Avatar - ja; tło obrazka - alkaline on dA
Ja w wakacje również zapraszam do Mrągowa. Tyle ile was się na podłodze zmieści na karimatach i w śpiworach, tyle przyjmę c:
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości