Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
01-05-2016, 20:08
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Ładne, podoba mi się, dziękuję. :D Tylko ja nie umiem wstawiać, trzeba poprosić kogoś mądrzejszego.
A stare tło chyba jest za małe do Twojego ekranu. U mnie wszystko normalnie działa. |
|||
|
Zenzelé Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Liczba postów:180 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 70 Zręczność: 77 Spostrzegawczość: 64 Doświadczenie: 25 |
06-05-2016, 12:30
Prawa autorskie: Ragnar
halo halo ja nieśmiało się przypominam, jakoś tamto tło dało się wstawić :))))
|
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
06-05-2016, 15:00
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Nit je wstawił, a teraz mi nie odpisuje. Jutro będzie u mnie Fuko, więc najwyżej posadzę go przed laptopem i każę mu to zrobić. ;p
|
|||
|
Zenzelé Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Liczba postów:180 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
18-07-2016, 15:52
¯\_(ツ)_/¯
|
|||
|
18-07-2016, 21:36
Fuko i Lau twierdzą, że to Nit musi to zrobić, a Nit najpierw miał tysiąc innych rzeczy na głowie, a potem nie mógł tego zrobić, bo padł mu laptop, a potem wyjechał na Woodstock. Jak nie wierzysz, to spytaj Fuko, żeby potwierdził, że już dawno z nim o tym pisałam; pewnie nie pamięta, ale w archiwum fejsa na pewno jest. :P
|
|||
|
Israel Duch Gatunek:Hiena cętkowana Płeć:Samiec Wiek:4 lata Liczba postów:458 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie:
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
18-07-2016, 22:13
Prawa autorskie: Inn, Venety, Vasanti Vei, Skanda
Vasanti Vei napisał(a):Fuko i Lau twierdzą, że to Nit musi to zrobić, a Nit najpierw miał tysiąc innych rzeczy na głowie, a potem nie mógł tego zrobić, bo padł mu laptop, a potem wyjechał na Woodstock.
Gdy zapadła ta noc niewygodnie mi było
Przeżywałem koszmary w ciemności bez dna Widziałem obok, tuż tuż Że trup psuje się już I zmartwiałem na myśl, że nieboszczyk to ja! Gram w FH, IW, DD, LM, IT PL, WS pod nickiem Ognik |
|||
|
18-07-2016, 22:53
Nit nie jest adminem KLa i nie ma obowiązku robienia tu niczego, ale jako że to on tworzył opcję zmiany tła, to tylko on ma pliki potrzebne do zmienienia w niej czegokolwiek, a przynajmniej ja, nie-informatyk, tak to zrozumiałam. Wcześniej nie wiedziałam, że to tak będzie, myślałam, że choćby Fuko też będzie mógł to edytować.
|
|||
|
Israel Duch Gatunek:Hiena cętkowana Płeć:Samiec Wiek:4 lata Liczba postów:458 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie:
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
18-07-2016, 22:58
Prawa autorskie: Inn, Venety, Vasanti Vei, Skanda
Oj no wiem przecież. Tylko tak to w tamtym poście napisałaś, że nie mogłem się powstrzymać.
Gdy zapadła ta noc niewygodnie mi było
Przeżywałem koszmary w ciemności bez dna Widziałem obok, tuż tuż Że trup psuje się już I zmartwiałem na myśl, że nieboszczyk to ja! Gram w FH, IW, DD, LM, IT PL, WS pod nickiem Ognik |
|||
|
01-09-2016, 17:58
Dobra, proszę już tamtego mojego tła nie używać... Wykorzystuję je sobie właśnie gdzie indziej, ponieważ je bardzo lubię, a tutaj nie siadło. Nie ma w tym, co piszę, ani odrobiny pretensji, nawet się cieszę, że tak wyszło.
|
|||
|
01-09-2016, 18:35
Okej, jeszcze raz dzięki za fatygę, przepraszam, że tak wyszło i cieszę się, że sama zrobisz z niego użytek. :) Gdybym mogła, to bym je od razu wstawiła, no ale niestety.
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości