Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
09-05-2016, 22:36
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Zajęcie dnia: wstawianie avatarów Ate. ;d
Łap. |
|||
|
Ate Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Osiem susz i trzy miesiące Liczba postów:278 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 71 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 51 |
09-05-2016, 22:43
Prawa autorskie: KujonekZombiiVitri || ftourini-d48ubt0 || Numizmat || allonkira || Dirke (KIJKU
Tytuł pozafabularny: Mistrz Gry / Skryba
Dziękuję <33
A t e
|
|||
|
Kami Kanibal | Abajifo Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 95 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 15 |
10-05-2016, 09:59
Prawa autorskie: ~KamiLionheart/ *jollyjack/ bethesda
Tytuł pozafabularny: VIP
Ej mam takie pytanie, czy można będzie zaktualizować nieco opisy szarych ziem? Od 2 lat wisza te same xd
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary |
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
10-05-2016, 10:42
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Chcemy zaktualizować wszystkie opisy. Mamy już lz właściwie, tylko zapomniałam wstawić, Myr ma opisać zz. Jak masz ochotę, to mozesz opisać szare ziemie, bo ja to najwcześniej w wakacje bym się mogła za to wziąć.
|
|||
|
Kami Kanibal | Abajifo Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 95 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 15 |
10-05-2016, 10:52
Prawa autorskie: ~KamiLionheart/ *jollyjack/ bethesda
Tytuł pozafabularny: VIP
Coś sie skleci więc, może jutro, albo w czwartek o.
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary |
|||
|
Yasumu Duch Gatunek:Lew Berberyjski Płeć:Samica Wiek:Trup :v Liczba postów:266 Dołączył:Maj 2016 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 69 Spostrzegawczość: 63 Doświadczenie: 10 |
20-05-2016, 12:47
Prawa autorskie: Levis/Lioden
http://orig11.deviantart.net/1fb2/f/2016...a38dl7.png
Czy mogę prosić na Av |D |
|||
|
Zephyr Samotnik Gatunek:Gepard grzywiasty Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:642 Dołączył:Cze 2015 STATYSTYKI
Siła: 66 Zręczność: 90 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 46 |
20-05-2016, 15:23
Prawa autorskie: av: Kahawian, podpis: DemiReality (lineart)
Tytuł pozafabularny: Junior Admin / Mistrz Gry / Meteorolog / Mistrz Kalamburów
Zrobione ;)
|
|||
|
Kivuli Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:13 miesięcy Liczba postów:166 Dołączył:Gru 2015 STATYSTYKI
Siła: 45 Zręczność: 39 Spostrzegawczość: 36 Doświadczenie: 19 |
10-06-2016, 18:57
Prawa autorskie: Chotara || Ravi
Jestem ślepa więc postanowiłam, że napiszę tutaj z moim małym pytaniem. O ile miesięcy jednorazowo można postarzyć postać?
While I'm here I wanna live my life for what it's worth Little bit of sunshine Little bit of rain Głos Kivuliego |
|||
|
Samiya Niezłomna | Kapłanka Gatunek:Serwal Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:4/4 Tytuł fabularny:Medyk / Młodszy Szaman Liczba postów:2,003 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Siła: 50 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 15 |
10-06-2016, 19:14
Prawa autorskie: Owlyblue (Ghalib) / LeftDuality
Tytuł pozafabularny: VIP / Maskotka Felki / Mistrz Cytatów
Jednorazowo o 3 miesiące ^^
jest to napisane tutaj - https://pbf.krollew.pl/showthread.php?tid=1727 Sweet Crescent Moon, up in the sky
Won't you sing your song to Earth as she passes by?
Your sweetest silver melody, a rhythm and a ryme
A lullaby of pleasant dreams as you make your climb.
Send the forests off to bed, the mountains tuck in tight
Rock the ocean gently, and the deserts kiss goodnight.
Sweet Crescent Moon, up in the sky
You sing your song so sweetly after sunshine passes by.
|
|||
|
Jasiri Duch Gatunek:lwiątko Płeć:Samica Wiek:w momencie śmierci 8 miesięcy Liczba postów:227 Dołączył:Maj 2016 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 30 Zręczność: 15 Spostrzegawczość: 15 Doświadczenie: 10 |
10-06-2016, 19:18
Prawa autorskie: Ssak
A co ile można postarzać?
Pamiętaj że
nigdy nie ulegnę wam, nie... |
|||
|
Kivuli Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:13 miesięcy Liczba postów:166 Dołączył:Gru 2015 STATYSTYKI
Siła: 45 Zręczność: 39 Spostrzegawczość: 36 Doświadczenie: 19 |
10-06-2016, 19:29
Prawa autorskie: Chotara || Ravi
Samiya napisał(a):Jednorazowo o 3 miesiące ^^ Dzięki wielkie <3 While I'm here I wanna live my life for what it's worth Little bit of sunshine Little bit of rain Głos Kivuliego |
|||
|
Samiya Niezłomna | Kapłanka Gatunek:Serwal Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:4/4 Tytuł fabularny:Medyk / Młodszy Szaman Liczba postów:2,003 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Siła: 50 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 15 |
10-06-2016, 19:33
Prawa autorskie: Owlyblue (Ghalib) / LeftDuality
Tytuł pozafabularny: VIP / Maskotka Felki / Mistrz Cytatów
Nie ma za co ^^
Wszystko jest napisane w temacie, który podałam. Teoretycznie można postarać postać po co najmniej miesiącu, ale wiadomo, że jakby ktoś próbował postarzyć się o rok w przeciągu paru realnych miesięcy to taka rzecz raczej nie przejdzie ;p Sweet Crescent Moon, up in the sky
Won't you sing your song to Earth as she passes by?
Your sweetest silver melody, a rhythm and a ryme
A lullaby of pleasant dreams as you make your climb.
Send the forests off to bed, the mountains tuck in tight
Rock the ocean gently, and the deserts kiss goodnight.
Sweet Crescent Moon, up in the sky
You sing your song so sweetly after sunshine passes by.
|
|||
|
Mwuaji Konto zawieszone Gatunek:Guziec Afrykański Płeć:Samiec Wiek:6 lat Liczba postów:55 Dołączył:Cze 2016 STATYSTYKI
Siła: 65 Zręczność: 45 Spostrzegawczość: 55 Doświadczenie: 5 |
18-06-2016, 22:26
Prawa autorskie: Ja
Czy każdy może założyć jakiś nowy temat w fabularnych terenach (chodzi mi o np. nową lokację do Ognistego Lasu czy coś w tym stylu)
Until I should die, until I should break,
not a god, not a devil my soul shall take. If I should lie to betray myself, then I would damn myself, and my soul forsake. [WYGLĄD][THEME] |
|||
|
18-06-2016, 23:41
Tak, byle w granicach rozsądku, czyli nie róbmy brzegu oceanu na pustyni ani dżungli na szczycie Kilimandżaro. ;)
|
|||
|
Yasumu Duch Gatunek:Lew Berberyjski Płeć:Samica Wiek:Trup :v Liczba postów:266 Dołączył:Maj 2016 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 69 Spostrzegawczość: 63 Doświadczenie: 10 |
21-06-2016, 17:04
Prawa autorskie: Levis/Lioden
*Plac na plecy* Dejm moge dostać 5 konto? :V 4 moszna miec bez zgody~
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości