Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Baqiea Samotnik Gatunek:Hiena Płeć:Samica Wiek:młoda dorosła Znamiona:1/4 Liczba postów:394 Dołączył:Maj 2016 STATYSTYKI
Życie: 90
Siła: 45 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 52 Doświadczenie: 74 |
24-05-2016, 20:03
Prawa autorskie: ja
Tytuł pozafabularny: Niezrównany Nie-lew
a) Jakiegoś nie drapieżnego przyjaciela
b) Jakiegoś lwa/lwice lub innego kotowatego który nie obrazi się na dziwne żarty i docinki(takiego z maksymalną rezerwą do siebie i rasy) c) Kogoś do popisania kto nie skoczy od razu z pazurami/zębami |
|||
|
Mauara Konto zawieszone Gatunek:Zebra bezgrzywa Płeć:Samica Wiek:3 lata Liczba postów:274 Dołączył:Sie 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 60 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 20 |
26-05-2016, 15:43
Prawa autorskie: Avatar: własny| Podpis: internety (darmowe tapety)
Zgadzam się na nie drapieżnego frenda (przynajmniej nie z rasy huehue)
czyli w sumie a) i c) xD |
|||
|
Jasiri Duch Gatunek:lwiątko Płeć:Samica Wiek:w momencie śmierci 8 miesięcy Liczba postów:227 Dołączył:Maj 2016 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 30 Zręczność: 15 Spostrzegawczość: 15 Doświadczenie: 10 |
04-06-2016, 16:04
Prawa autorskie: Ssak
Zgadzam się na wszystkie trzy! Jasiri nie ma nic do hien (nawet je lubi) Przyjdź gdzieś niedaleko Lwiej Ziemi to może się spotkamy.
Pamiętaj że
nigdy nie ulegnę wam, nie... |
|||
|
Baqiea Samotnik Gatunek:Hiena Płeć:Samica Wiek:młoda dorosła Znamiona:1/4 Liczba postów:394 Dołączył:Maj 2016 STATYSTYKI
Życie: 90
Siła: 45 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 52 Doświadczenie: 74 |
04-06-2016, 16:54
Prawa autorskie: ja
Tytuł pozafabularny: Niezrównany Nie-lew
jestem za. Jak tylko hienka będzie wolna to przyjdzie
|
|||
|
Jasiri Duch Gatunek:lwiątko Płeć:Samica Wiek:w momencie śmierci 8 miesięcy Liczba postów:227 Dołączył:Maj 2016 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 30 Zręczność: 15 Spostrzegawczość: 15 Doświadczenie: 10 |
04-06-2016, 17:13
Prawa autorskie: Ssak
Teraz Jasiri jest prze rzece, ale nie wiem ile tam będzie. Jeśli Baqiea ma jakiś hienich przyjaciół to niech przyprowadzi. Jasiri się ucieszy.
Pamiętaj że
nigdy nie ulegnę wam, nie... |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości