Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Shiriki Duch Gatunek:hybryda lwa Płeć:Samiec Wiek:2 latka i 5 miesięcy Liczba postów:244 Dołączył:Cze 2016 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 70 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 50 |
06-06-2016, 00:03
Prawa autorskie: Dirke
Poszukuje jakiś relacji z kimkolwiek, obecnie raczej margines, bo próbuje dostać się do szarych. Mile widziane samczyki.
GŁOS | MŁODY JA| Tragiczna miłość Tell me would you kill to save your life? Tell me would you kill to prove you’re right? Crash, crash, burn let it all burn Do you really want? Do you really want me? Do you really want me dead? Or alive to torture for my sins? |
|||
|
Jasiri Duch Gatunek:lwiątko Płeć:Samica Wiek:w momencie śmierci 8 miesięcy Liczba postów:227 Dołączył:Maj 2016 STATYSTYKI
Siła: 30 Zręczność: 15 Spostrzegawczość: 15 Doświadczenie: 10 |
06-06-2016, 17:46
Prawa autorskie: Ssak
Jestem chętna, ale na fabule.
Pamiętaj że
nigdy nie ulegnę wam, nie... |
|||
|
Belial Płomień Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:młody dorosły Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:1,310 Dołączył:Lut 2015 STATYSTYKI
Życie: 87
Siła: 86 Zręczność: 71 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 185 |
07-06-2016, 00:43
Prawa autorskie: Kiu
Tytuł pozafabularny: Łowca serc
Może ja? Hmmm...
|
|||
|
Shiriki Duch Gatunek:hybryda lwa Płeć:Samiec Wiek:2 latka i 5 miesięcy Liczba postów:244 Dołączył:Cze 2016 STATYSTYKI
07-06-2016, 08:35
Ano można :)
GŁOS | MŁODY JA| Tragiczna miłość Tell me would you kill to save your life? Tell me would you kill to prove you’re right? Crash, crash, burn let it all burn Do you really want? Do you really want me? Do you really want me dead? Or alive to torture for my sins? |
|||
|
Belial Płomień Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:młody dorosły Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:1,310 Dołączył:Lut 2015 STATYSTYKI
Życie: 87
Siła: 86 Zręczność: 71 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 185 |
07-06-2016, 11:10
Prawa autorskie: Kiu
Tytuł pozafabularny: Łowca serc
No to czekam na jakieś wytyczne XP pisz jakiś margines a ja podbije
|
|||
|
Aladar Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:6 lat Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:95 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 70 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 15 |
07-06-2016, 18:45
Prawa autorskie: szkic :ja kolorowanie: Askari
Ja też bardzo chętnie. ^.^
|
|||
|
07-06-2016, 21:22
Rozmyślałem aby wpaśc do was do tematu
|||
|
Seath Konto zawieszone Gatunek:Lef Płeć:Samica Wiek:Cztery susze Liczba postów:31 Dołączył:Maj 2016 STATYSTYKI
Siła: 76 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 5 |
08-06-2016, 09:15
Prawa autorskie: leelakin
Shiriki.
Seath. Margines or fabuła :333 Mru :3
~*~
Głosy niczym pieśni słyszane o świcie Cichy jest wiatr, cichy jest wiatr Wyśpiewujące sekrety nienarodzonych dzieci Cichy, och cichy jest wiatr ~*~ Marzenia niczym wspomnienia narodzone na wietrze Cichy jest wiatr, cichy jest wiatr Kochankowie i dzieci, i miedź, i cyna Cichy, och cichy jest wiatr ~*~ |
|||
|
08-06-2016, 23:07
No to kręcę sie po terenach Ciniminis x)
Seath to marginesik z chęcią, a mogłabyś założyć? GŁOS | MŁODY JA| Tragiczna miłość Tell me would you kill to save your life? Tell me would you kill to prove you’re right? Crash, crash, burn let it all burn Do you really want? Do you really want me? Do you really want me dead? Or alive to torture for my sins? |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości