Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Beryl Konto zawieszone Gatunek:hiena Płeć:Samiec Wiek:2,5 roku Liczba postów:31 Dołączył:Cze 2016 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 60 Zręczność: 50 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 20 |
27-06-2016, 21:30
Uczestnicy: Beryl
Uwagi: niech się dzieje, możecie go nawet pokiereszować raz się żyje
Jest brzydki. Nie chodzi tu tylko o dwie, podłużne blizny przecinające cały pysk tak, że na nasadzie nosa przechodzą przez siebie, tworząc nierówny X ("zdobyte" w bijatyce z rodzeństwem), ale także o posturę. Chudy, koślawe łapy i blade ślepia w barwie zbliżonej do bursztynowej. Jedno z uszu ma mocno rozdarte.
|
|||
|
Soth Bestia z Bagien | Duch Gatunek:Pół lew, pół tygrys i wszycho na ten temat Płeć:Samiec Wiek:5,5 lat. Towarzysz:Dzięcioł duży Liczba postów:331 Dołączył:Lut 2013 STATYSTYKI
Życie: 38
Siła: 88 Zręczność: 69 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 7 |
10-08-2016, 18:27
Prawa autorskie: Ja/gokcegokcen
Tytuł pozafabularny: Cnotliwy Woj
Uczestnicy: Soth
Uwagi: Najlepiej by mi odpowiadały jakieś bagna, czy dżungla, jeśli chodzi o teren (raczej nie otwarte przestrzenie). Nie będę narzekać na bonusowe opale pod spróchniałym pniakiem. I w sumie... chyba tyle. A, i nie chcę zemrzeć, jeszcze nie :I Sycophants on velvet sofas
Lavish mansions, vintage wine I am so much more than Royal Snatch your chain and mace your eyes If it feels good, tastes good It must be mine Heroes always get remembered But you know legends never die Mortal kings are ruling castles Welcome to my world of fun I'm taking back the crown I'm all dressed up and naked I see what's mine and take it |
|||
|
Sarumi Konto zawieszone Gatunek:Lampart Płeć:Samiec Wiek:4 lata Liczba postów:27 Dołączył:Sie 2016 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 70 Zręczność: 60 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 7 |
13-08-2016, 22:00
Prawa autorskie: Ja
Uczestnicy:Sarumi
Uwagi: Preferuję wolne tereny, może się wydarzyć coś nieoczekiwanego, byle by nie było zbyt wiele krwi, po za tym nic więcej. |
|||
|
Jeanette Samotnik Gatunek:Żeneta Afrykańska Płeć:Samica Wiek:Dorosły Liczba postów:131 Dołączył:Lip 2016 STATYSTYKI
Siła: 36 Zręczność: 41 Spostrzegawczość: 55 Doświadczenie: 17 |
13-08-2016, 22:36
Prawa autorskie: Asura
Uczestnicy: Jeanette
Uwagi: Bez mordowania Żanetki oraz bez poważnych ran |
|||
|
Kama Duch Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:2 lata Liczba postów:449 Dołączył:Cze 2016 STATYSTYKI
Siła: 77 Zręczność: 57 Spostrzegawczość: 55 Doświadczenie: 14 |
14-08-2016, 12:17
Prawa autorskie: Dirke
Co z polowaniem Kamy?
|
|||
|
Falaris Konto zawieszone Gatunek:Lew. Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni (9 lat) Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:77 Dołączył:Lis 2014 STATYSTYKI
Siła: 88 Zręczność: 64 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 17 |
14-08-2016, 15:50
Prawa autorskie: awatar - Dirke, sygnatura - ja
Uczestnicy: Falaris
Uwagi: brak |
|||
|
Jeanette Samotnik Gatunek:Żeneta Afrykańska Płeć:Samica Wiek:Dorosły Liczba postów:131 Dołączył:Lip 2016 STATYSTYKI
Siła: 36 Zręczność: 41 Spostrzegawczość: 55 Doświadczenie: 17 |
15-09-2016, 00:17
Prawa autorskie: Asura
Uczestnicy: Ava/Ema/Jeanette
Uwagi: Więc tak.... Zależy mi aby wszystkie postaci dostały szanse zdobycia nieco PD, jednak wiem że z czasem u MG lub z chęciami, może być nieco krucho jeżeli chodzi o prowadzenie tylu polowań. Dlatego nie nalegam na nie na raz lub zaraz po sobie. Ważne żeby odbyły się przed końcem roku, tylko o to mi chodzi xD Prosiłabym bez umierania, oraz poważniejszych ran (Ema/Jeanette). Avę można trochę poharatać ale bez przesady proszę. Równocześnie dla mojej żenetki proszę o nieco większe wyzwanie niż ostatnio. |
|||
|
Yasumu Duch Gatunek:Lew Berberyjski Płeć:Samica Wiek:Trup :v Liczba postów:266 Dołączył:Maj 2016 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 69 Spostrzegawczość: 63 Doświadczenie: 10 |
02-10-2016, 00:06
Prawa autorskie: Levis/Lioden
Uczestnicy: Poison/ Kami
Uwagi: Polowanie dwóch starych bab :v szukamy menszów, a jak się nic nie trafi to welp no coś na ząb. Tereny sawanny. |
|||
|
Soth Bestia z Bagien | Duch Gatunek:Pół lew, pół tygrys i wszycho na ten temat Płeć:Samiec Wiek:5,5 lat. Towarzysz:Dzięcioł duży Liczba postów:331 Dołączył:Lut 2013 STATYSTYKI
Życie: 38
Siła: 88 Zręczność: 69 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 7 |
25-10-2016, 13:53
Prawa autorskie: Ja/gokcegokcen
Tytuł pozafabularny: Cnotliwy Woj
Uczestnicy: Soth
Uwagi: Plz, dajcie mi pedeki,a nie opale, ja nie mam co z nimi robić :I Sycophants on velvet sofas
Lavish mansions, vintage wine I am so much more than Royal Snatch your chain and mace your eyes If it feels good, tastes good It must be mine Heroes always get remembered But you know legends never die Mortal kings are ruling castles Welcome to my world of fun I'm taking back the crown I'm all dressed up and naked I see what's mine and take it |
|||
|
Davien Samotnik Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:Młody dorosły Liczba postów:73 Dołączył:Maj 2016 STATYSTYKI
Siła: 63 Zręczność: 55 Spostrzegawczość: 62 Doświadczenie: 20 |
27-10-2016, 00:55
Prawa autorskie: Lineart: Malaika4, kolor: FKpl (Kifo) - av; Sirzi,Sauri-Elanor - podpis, PrinceVoldy-TLK (lineart), ja (kolory) - sygnatura
Uczestnicy: Davien
Uwagi: Proszę aby odbyło się bez większego uszczerbku na zdrowiu :) |
|||
|
Gyda Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Młody dorosły Liczba postów:378 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 65 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 16 |
29-10-2016, 23:58
^za zgodą do Daviena dopisuje się i Skadim, więc prosimy o podwójne polowanie
Haiku o pełnym przygód życiu utalentowanego Gydy i o jego przyjacielu bardzie Kuro:
Wybrałem podróż – o świcie spadł w lesie śnieg leciało pióro
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-10-2016, 13:37 przez Gyda.)
|
|||
|
Athastan Radca Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Młody Dorosły Tytuł fabularny:Posłaniec / Młodszy Szaman Liczba postów:384 Dołączył:Paź 2016 STATYSTYKI
Siła: 61 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 81 Doświadczenie: 8 |
02-11-2016, 19:26
Prawa autorskie: Subi-cub(generator) Ja (edycja)
Tytuł pozafabularny: Mistrz Gry / Przodownik pracy
Uczestnicy: Athastan
Uwagi: Tereny Niskich wzgórz, kamieniste (okolice mrocznych grot). Z zachowaniem życia i zdrowia. Mogą się trafić padlinożercy. |
|||
|
Ava Wtajemniczony Gatunek:Hiena cętkowana Płeć:Samica Wiek:Młoda Dorosła Znamiona:3/4 Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:230 Dołączył:Maj 2016 STATYSTYKI
Siła: 66 Zręczność: 56 Spostrzegawczość: 55 Doświadczenie: 43 |
08-11-2016, 10:00
Prawa autorskie: Ghalib
Uczestnicy: Ava
Uwagi: Brak ważne żeby jakieś PD było a i opalem nie pogardzę Bo ja jestem bogiem
Uświadom to sobie Słyszysz słowa, od których włos jeży się na głowie O, rany, rany Jestem niepokonany |
|||
|
Tasara Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:3 Liczba postów:27 Dołączył:Lis 2016 STATYSTYKI
Siła: 66 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 15 |
08-11-2016, 17:25
Prawa autorskie: OmegaLioness
Uczestnicy: Tasara
Uwagi: Coś nie morderczego jak na pierwsze polowanie :P Wdrażam się jeszcze w forum i jego mechanikę, a tak liczę na inwencję twórczą MG. (przy okazji mam pytanie, na które poproszę odpowiedź na PW - jak długo trwa polowanie?) Zawsze biegnij przed siebie i nie odwracaj się na to, co było za tobą....
|
|||
|
Haki Cesarz Gatunek:Lew afrykański Płeć:Samiec Wiek:Młody Dorosły Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:485 Dołączył:Cze 2016 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 9 |
11-11-2016, 22:42
Prawa autorskie: Askari
Uczestnicy: Vari,Haki,Tirune
Uwagi: Na terenach LZ |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości