Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Serret Mistyk Gatunek:Karakal Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Znamiona:3/4 Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:618 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 36 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 65 Doświadczenie: 18 |
23-09-2012, 17:06
Prawa autorskie: Trollberserker (Askari) / AltairSky
Merve, ebere, hafe, nawe, ashema...?
Później może jeszcze coś pomyślę. Te ciekawsze pomysły już dawno wykorzystałam na ZG/LZ/Świt. xP |
|||
|
Ingo Gość |
23-09-2012, 18:44
A może coś innego niż niezrozumiałe słowo? Hm?
Coś w stylu "Ave Maria" albo "Niech będzie pochwalony". :D Albo jak w No.6: Cytat: Ament xD A tak poważnie, serio. Coś żeby było po polsku i z sensem i żeby nie brzmiało żałośnie. |
|||
|
Duma Konto zawieszone Gatunek:Laine Płeć:Samica Wiek:6 miesięcy. Liczba postów:117 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 25 Spostrzegawczość: 15 |
23-09-2012, 23:41
Prawa autorskie: av; l - Malaika4, col - ComicScribe, obr - Cynek :3/Maciej Balcar
Ingo napisał(a):A może coś innego niż niezrozumiałe słowo? Hm? łah, będę każdemu potrzebna xD hym hym. z jednej strony podoba mi się takie Lwioziemskie deme i wiadomo, też moglibyśmy mieć coś takiego, tete od Serrka są fajne w brzmieniu. Ale znowuż - polski językiem jest pięknym, więc czemu by go nie użyć? Problem tylko w tym, jak to ładnie zgrać.
Światło księżyca
Ten wiatr, co trawy gnie Te wody wzburzone... To właśnie cały świat wokół mnie, to wszystko czego chce, co pragnę mieć, mam tu... |
|||
|
Serret Mistyk Gatunek:Karakal Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Znamiona:3/4 Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:618 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 36 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 65 Doświadczenie: 18 |
24-09-2012, 19:35
Eee... Witam, szanowny ludu Północy? xd
Ave Północ? Niech Północ będzie z tobą? Dobrapółnoc? Kurczę, jak po polsku, to to trochę długie wyjdzie... A ty, Dumko, lepiej byś na fabule odpisała. D: |
|||
|
Duma Konto zawieszone Gatunek:Laine Płeć:Samica Wiek:6 miesięcy. Liczba postów:117 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
29-09-2012, 20:37
Prawa autorskie: av; l - Malaika4, col - ComicScribe, obr - Cynek :3/Maciej Balcar
Bueee, bez ave. Ave wyrzucić!
Niech śniegi będą z tobą! xD Witaj wśród śniegów? A może coś z oceanem? ._.
Światło księżyca
Ten wiatr, co trawy gnie Te wody wzburzone... To właśnie cały świat wokół mnie, to wszystko czego chce, co pragnę mieć, mam tu... |
|||
|
Shun Gość |
30-09-2012, 11:32
A ja bym wolała żeby było coś krótkiego, nie koniecznie po polsku, tak jest prościej.
|
|||
|
21-10-2012, 14:54
Ha! A ja wpadłam na jeszcze jeden pomysł.
Nie ma powitania! :D Bo po co? Tak naprawdę, po nic. I tyle! Naturalności trochę chociaż będziemy mieli. Proponuję dać temat do zamknięcia, bo i tak niewiele osób się tu udziela, a nikomu chyba nie przeszkadza że nie mamy powitania i pożegnania.
Światło księżyca
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości