Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Hashimea Poszukujący Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:4/4 Liczba postów:348 Dołączył:Cze 2014 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 61 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 75 Doświadczenie: 15 |
17-01-2015, 22:23
Prawa autorskie: Malaika4
Jako, że czasem mi się nudzi i coś tam często maznę, to założyłam ten oto temat. Żebyście mieli co krytykować, bo na pewno to uwielbiacie :D
Oto rysunek Kovu: Daleko mu o ideału, ale próbuję x3 |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
18-01-2015, 15:15
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Łeb i grzywa wyglądają świetnie, tak trzymać. :D Cienie na grzywie też mi się podobają.
A radziłabym Ci popracować nad kształtem łap. |
|||
|
Kahawian Dwugrzywy | Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:1,101 Dołączył:Kwi 2013 STATYSTYKI
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 17 |
18-01-2015, 19:52
Prawa autorskie: MadKakerlaken
Popieram Felkę, pysk i grzywa bardzo ładnie.
Zewnętrzna łapa też wygląda spoko. Bardziej niepokoi mnie lewy bark. Ale jak "mazanie z nudów" to fajnie ci idzie. ;) Na dA jest sporo tutoriali co do stylu KL'a, więc jeśli będziesz chciała, to spokojnie znajdziesz. |
|||
|
Hashimea Poszukujący Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:4/4 Liczba postów:348 Dołączył:Cze 2014 STATYSTYKI
Siła: 61 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 75 Doświadczenie: 15 |
18-01-2015, 22:19
Prawa autorskie: Malaika4
Taak, mi też się tak wydaje, ale z łapami zawsze coś mi nie wyjdzie xD Dzięki za uwagi, na pewno się przydadzą ;)
[ Dodano: 2015-02-19, 20:10 ] To teraz pochwalę się swoimi najnowszymi pracami na płótnie: Nad morzem siedziałam parę dni, ale myślę, że było warto :3 |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
08-06-2015, 13:02
*wskrzesza temat*
Takie ładne prace, ale posty się zlepiły i nikt nie zauważył. W ogóle się nie znam na malarstwie, ale to morze wygląda świetnie! W obu pracach bardzo mi się podoba dobór kolorów. Przy kobiecie brwi wyglądają nieco dziwnie, a tak poza tym to też ładna, ciekawa praca. :) Jesteś samoukiem czy należysz do jakiegoś kółka plastycznego? |
|||
|
Kiu Konto zawieszone Gatunek:krokuta cętkowana Płeć:Samica Wiek:5,3 lat (dorosła) Liczba postów:752 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 51 Doświadczenie: 30 |
08-06-2015, 22:38
Prawa autorskie: lineart BlackNemera- podpis'/ awek -Trollberserker
Tytuł pozafabularny: VIP
Praca na płótnie to trudna sprawa, pełen respekt, prace świetne.
|
|||
|
Nathaniel Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:6 lat Znamiona:4/4 Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:155 Dołączył:Paź 2012 STATYSTYKI
Siła: 79 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 63 Doświadczenie: 15 |
09-06-2015, 17:33
Prawa autorskie: kira-immoral
To było tak dawno temu... XD
Ale dziękuję Wam bardzo! :3 Przy tej kobiecie, to masz rację Fel, brwi nie są jakieś perfekcyjne, ale wzorowałam się na pracy już istniejącej. Co prawda, kolory sama dobrałam - w oryginale była czarna :P Zawsze byłam samoukiem, ale w tym roku szkolnym postanowiłam dołączyć do koła plastycznego i wtedy zaczęłam malować na płótnie. Morze to mój pierwszy obraz. Ogólnie, mam mega wymagającą panią od plastyki xD Alee to nawet lepiej, bo przynajmniej się nie lenię, tylko tworzę! :3 To może jeszcze pochwalę się konkursową reprodukcją dzieła Klimta: Taa, uwierzycie, że zajęłam pierwsze miejsce? *ta duma xDDD* |
|||
|
09-06-2015, 22:40
Uwierzymy. :D
Tak jak wspominałam, zupełnie się na tym nie znam - ale prezentuje się cudnie. W ogóle to ładny obraz wybrałaś. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości