Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Sadism Prekursor | Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:5 lat 3 miesiące Liczba postów:794 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 17 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 43 |
03-05-2015, 10:41
Prawa autorskie: Cyt. Ja Avek. by Eidel
Więc kogo poszukuje?
1. Brat/siostra. Sztuk 1 :D Też musi to być oczywiście żmija sykliwa, najlepiej o kompletnie innym charakterze od Sadiego. Już jakiś pomysł z którym rodzinka będzie się znowu chciała dogadać z nim wymyśl sam/a. Oczywiście musi ten brat/siostra pochodzić tak samo jak Sadis z Siedliska. AKTUALNE 2.Partnerka - najlepiej ten sam gatunek, ew. inny wąż. Dodatkowe pożądane cechy postaci: - niechęć do zjadania partnera - złe ambicje i plany rządzenia okręgiem 3 stad - ciekawy charakter NIEKATUALNE 3. Członek drużyny. Sadism planuje stworzyć większa grupę najemników, i mieć wtyki w jak największej liczbie stad. Także nie ważne gdzie jesteś, jeśli chcesz być członkiem "Sadfamily" i tworzyć podziemie na sawannie- zapraszam! NIEAKTUALNE ( zapraszam do dołączenia po prostu do Bractwa Jadu)
Wróciłem na prochy tego co niegdyś stworzyłem.
Dziś we mnie wątpią jak na samym początku. Dziś znowu ich zaskoczę. GŁOS Temat muzyczny Sadisma |
|||
|
Ghalib Zmora | Płomień Gatunek:lew tsavo Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:906 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Siła: 90 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 66 Doświadczenie: 26 |
17-05-2015, 04:22
Prawa autorskie: moje~
Tytuł pozafabularny: Artysta roku
widzę, że nikt się nie zgłosił, a ja się zastanawiałam nad stworzeniem nowej postaci, bo kolejna z dwóch postaci traci powoli rację bytu, a miałam cztery :P dlatego też spojrzałam tutaj i tak sobie myślę czy by nie stworzyć wężowej postaci xd bo bardzo podobają mi się kolorowe gałęźnice szorstkołuste. Nie wiem czy partnerka, ale pewnie dogadałaby się z Sadismem
|MUZYKA| | PIOSENKA | |CAŁE CIAŁO| |GŁOS| |KSZTAŁT DEMONA|
Nigdy nie chciałem żyć jak wy Jak wyjeżdżałem wyły psy Dusze oddałem za sławę i pieniądze blichtr No blichtr |
|||
|
Sadism Prekursor | Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:5 lat 3 miesiące Liczba postów:794 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
17-05-2015, 17:34
Twórz :)
Każdy dodatkowy członek stada będzie mile widziany. W sumie to nawet nie stado ma być. Tak czy owak super by było spotkać kolejnego węża (plus zaczynam mieć wrażenie że zapoczątkuje modę na węże ) :D
Dziś we mnie wątpią jak na samym początku. Dziś znowu ich zaskoczę. GŁOS Temat muzyczny Sadisma |
|||
|
Giza Duch Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:7 lat Liczba postów:307 Dołączył:Lut 2014 STATYSTYKI
Życie: 99
Siła: 72 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 55 |
17-05-2015, 21:43
Prawa autorskie: av - Chotara,; podpis -Nataka
Też mi się wydaje, że to będzie nowa moda xD
niemniej, dobra, zachęciłeś mnie ;D |
|||
|
30-05-2015, 01:02
Odświeże lekko temat :) Sadfamily nadal rekrutuje!
|||
|
Zephyr Samotnik Gatunek:Gepard grzywiasty Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:642 Dołączył:Cze 2015 STATYSTYKI
Siła: 66 Zręczność: 90 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 46 |
05-07-2015, 00:05
Prawa autorskie: av: Kahawian, podpis: DemiReality (lineart)
Tytuł pozafabularny: Junior Admin / Mistrz Gry / Meteorolog / Mistrz Kalamburów
Znajdzie się miejsce dla geparda? ;)
|
|||
|
05-07-2015, 00:09
Chętnie będę cię widział w naszych szeregach. Tylko zaznaczę że nie jesteśmy tymi dobrymi :P
|||
|
Zephyr Samotnik Gatunek:Gepard grzywiasty Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:642 Dołączył:Cze 2015 STATYSTYKI
Siła: 66 Zręczność: 90 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 46 |
05-07-2015, 00:27
Prawa autorskie: av: Kahawian, podpis: DemiReality (lineart)
Tytuł pozafabularny: Junior Admin / Mistrz Gry / Meteorolog / Mistrz Kalamburów
Zeph jest raczej neutralny, więc chyba da się coś ugrać :)
|
|||
|
05-07-2015, 00:34
No to witamy w naszej partii.. znaczy ekipie xD
No ale pamiętaj, że jak dołączysz, to odejście nie jest mile widziane. Spotkamy się na fabule. Wszystko na pw obgadamy.
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości