Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Furaha Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:2 lata Liczba postów:315 Dołączył:Cze 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 72 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 72 Doświadczenie: 20 |
28-06-2015, 20:41
Prawa autorskie: lineart Tcii, podpis rin-shiba i cyctat
Witam, witam!
Przybywam na forum wiedziona pragnieniem odegrania dorastania, wychowywania i kształtowania mojej postaci przez jej rodziców czy też opiekuna. Dlatego też poszukuję najlepiej pary, która stworzy lub znajdzie moją postać. Będzie on/ona zupełnie maleńki/a. Dlatego też rodzice wybiorą mu imię i będą mogli go wychować. Chcę rozegrać dorastanie tak, żeby charakter postaci był taki, jak go wychowano. Będzie taki/taka, jak go ulepią rodzice. Imię również wybiorą rodzice, a jeśli będzie ich biologicznym dzieckiem to również wygląd, który po nich odziedziczy. Czy znajdę jakichś chętnych? *Ref* Feeling my way through the darkness Guided by a beating heart I can't tell where the journey will end But I know where to start They tell me I'm too young to understand They say I'm caught up in a dream Well life will pass me by if I don't open up my eyes Well that's fine by me |
|||
|
Sadie Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Młoda dorosła Liczba postów:291 Dołączył:Maj 2013 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 64 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 40 |
28-06-2015, 20:45
Prawa autorskie: Lineart - Malaika4 - kolor - ja/witam (DeviantART) | The Fray
Mogę ci podrzucić moją Alayike, lecz nie ma ona partnera. Może wychować szkraba <3 Ewentualnie Otieno, samiec również bez partnerki, zależy jaką chcesz postać, dobrą czy neutralną :P
Be still and know that I'm with you
Be still and know I am. |
|||
|
Furaha Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:2 lata Liczba postów:315 Dołączył:Cze 2015 STATYSTYKI
28-06-2015, 20:51
Hm... a czy Alayike mogłaby podczas rui zadać się z jakimś obcym samcem? Albo może dałoby się sprowokować jakieś spotkanie tego typu w fabule?
W zasadzie lepsza byłaby samica, nie wiem jak samiec wykarmiłby noworodka. *Ref* Feeling my way through the darkness Guided by a beating heart I can't tell where the journey will end But I know where to start They tell me I'm too young to understand They say I'm caught up in a dream Well life will pass me by if I don't open up my eyes Well that's fine by me |
|||
|
Sadie Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Młoda dorosła Liczba postów:291 Dołączył:Maj 2013 STATYSTYKI
28-06-2015, 21:07
Hm... Alayike właśnie wróciła z wyprawy poszukiwawczej, ale nie byłoby to raczej w jej stylu spiknąć się z jakimś nieznajomym samcem xD Choć w sumie... no mogłabym uznać że była tak smutna że dała się jakiemuś samcu omamić :P I byłaby w szoku że była w ciąży, w sumie nawet ciekawy wątek (ciąża z zaskoczenia XD)
|||
|
28-06-2015, 21:57
To co piszesz ma sens i mogłoby tak być.
A myślałaś może o gwałcie? Mogłabym grać postacią pochodzącą z gwałtu, to byłoby bardzo ciekawe. Miłość do dziecka mimo że pochodzi z gwałtu. To byłoby piękne i bardzo ciekawe. *Ref* Feeling my way through the darkness Guided by a beating heart I can't tell where the journey will end But I know where to start They tell me I'm too young to understand They say I'm caught up in a dream Well life will pass me by if I don't open up my eyes Well that's fine by me |
|||
|
Sadism Prekursor | Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:5 lat 3 miesiące Liczba postów:794 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Siła: 17 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 43 |
28-06-2015, 22:02
Prawa autorskie: Cyt. Ja Avek. by Eidel
//Tak czytam i to jest naprawdę popaprane xD "Chciałabym być wynikiem gwałtu" hahahaha //
Wróciłem na prochy tego co niegdyś stworzyłem.
Dziś we mnie wątpią jak na samym początku. Dziś znowu ich zaskoczę. GŁOS Temat muzyczny Sadisma |
|||
|
28-06-2015, 22:06
Ledwo tu przebywam i juz wyszło na jaw, że jestem psychopatą. Ciiii.
*Ref* Feeling my way through the darkness Guided by a beating heart I can't tell where the journey will end But I know where to start They tell me I'm too young to understand They say I'm caught up in a dream Well life will pass me by if I don't open up my eyes Well that's fine by me |
|||
|
28-06-2015, 22:16
Hm... Cieżki wybór xD Ale myślę że niee gwałt nie. To zmieniłoby jej zachowanie a tego póki co nie chcę. Ale bedzie z wpadki, do tego ciąża nie jest u Alay widoczna więc już i tqk jest ciekawie xD A co z wyglądem? Masz już coś w głowie? Jutro wymyślę jak wygląda ojciec i pokoloruję jakiś lineart co by dać do drzewka gen. ;-)
|||
|
28-06-2015, 22:22
Właściwie to wygląd jest mi zupełnie obojętny. Szalenie podoba mi się ten art:
http://img12.deviantart.net/ae81/i/2014/...7ejk8z.png Ale nie wiem, czy wolno go używać i ostatecznie pewnie poproszę kogoś, by mi poszukał. Jeśli chodzi o płeć to wolałabym, by to był samczyk. Jakoś lepiej gra mi się samcami. Możesz wybrać imię już teraz chyba :D *Ref* Feeling my way through the darkness Guided by a beating heart I can't tell where the journey will end But I know where to start They tell me I'm too young to understand They say I'm caught up in a dream Well life will pass me by if I don't open up my eyes Well that's fine by me |
|||
|
28-06-2015, 22:25
Też nie wiem czy wolno. Podrzucę ci jutro na pw propozycje wyglądu i jakieś imiona bo teraz muszę znikać. Samczyk mi pasuje :-)
|||
|
28-06-2015, 22:44
Więc w zasadzie jesteśmy umówione :D
*Ref* Feeling my way through the darkness Guided by a beating heart I can't tell where the journey will end But I know where to start They tell me I'm too young to understand They say I'm caught up in a dream Well life will pass me by if I don't open up my eyes Well that's fine by me |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
29-06-2015, 11:54
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Możesz użyć tego arta. Przejrzałam dA autora i nie znalazłam żadnych wpisów o tym, że nie zgadza się na używanie prac, więc możesz użyć tej pracy, o ile wpiszesz autora (Angrycheetah) w odpowiednim polu profilu.
|
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
29-06-2015, 13:42
Prawa autorskie: moje
Tytuł pozafabularny: VIP
A spytać o pozwolenie zaboli?
|
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
29-06-2015, 13:57
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Nie wiem, na ile ta osoba jest aktywna na dA. Dla mnie wystarczy wpisanie autora, tak to zawsze funkcjonowało. Jeśli ktoś chce pytać o zgodę, to niech pyta, to już zależy od sumienia danej osoby. I z doświadczenia wiem, że jeśli ktoś nie ma wyraźnie zamieszczonej wiadomości, że nie zezwala, to po napisaniu do takiej osoby notki z prośbą o użycie, zawsze się zgadzają - a przynajmniej ja się dotychczas nie spotkałam z odmową, a swego czasu wysyłałam sporo takich zapytań. Mało kogo obchodzą polskie niszowe fora, a jeśli już, to traktują to raczej jako darmową reklamę. Zwłaszcza że to nie jest żadna konkretna postać ani commish, tylko randomowe lwiątko.
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości