Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
![]() Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Venety Rekrut ![]() Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Liczba postów:1,177 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 72 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 105 |
13-07-2015, 14:56
Prawa autorskie: Bjorn | BaxiaArt
Tytuł pozafabularny: Administrator / Pomoc Techniczna
Nie mam najmniejszego pojęcia, gdzie to wrzucić, więc napiszę tutaj. To offtop, a więc za wiele szkody nie narobię.
Ostatnio pewna dziewczyna (OneMinuteSketch z dA) wpadła na pomysł, aby założyć grupę, która kolekcjonuje rysunki, których można użyć na PBFach. Pomysł bardzo mi się spodobał, ale gdy spojrzałam na jej grupę, stwierdziłam, że trochę to niedopracowane. Trzeba pamiętać, że tam działa kilka dziewczyn, więc siłą rzeczy takie rozwiązanie jest bardzo na miejscu, ale nieco niepraktyczne. Do jednego worka wrzucane są bardzo rozległe tematyki (psowate to i wilki, i psy domowe, i zapewne hieny itd.) oraz różne style wykonania prac - aby przekopać się do traditionala trzeba będzie zapewne skakać przez całą masę zdjęć i digitali. Dlatego stwierdziłam, że trochę im pomogę, zakładając własną grupę ukierunkowana konkretnie na dzikie koty. Nie chce mi się przepisywać milion razy tego samego, więc wrzucę tu po prostu fragment journala. Cytat:Tak czy siak, do rzeczy. Po co istnieje ta grupa? I teraz takie pytanie do Was. Pomożecie? Jeśli nie pytaniem o zgody i dodawaniem prac, to chociaż słowem. Rozgłoszeniem tej grupy. Przyznam szczerze, że podjęłam się tego zadania także z myślą o KLu. Bywa tak, że ludzie przychodzą z nielegalnymi avatarami czy z różnych innych przyczyn muszą go zmieniać - i muszą sami szukać i przekopywać się. Lista z AntyCopy nie ułatwia zadania, ostatnio znane polskie forum o wilkach nadziało się na to, że lista nie jest aktualna i mieli nagonkę od artystów (inna sprawa, że nikt tam nie pilnował tego, czy coś jest legalne, u nas takiego problemu nie ma - ale mimo wszystko, to spore udogodnienie). http://rp-support-wild-cats.deviantart.com/ |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
13-07-2015, 15:11
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Świetny pomysł. :) Brawa za to, że chciało Ci się tego podjąć. Jak znajdę czas, to mogę pomóc w pytaniu - kiedyś już to robiłam przy uzupełnianiu KLowej listy zezwalających osób (z którą zresztą też trzeba by zrobić porządek), więc wiem, że np. FlashW zezwala (a przynajmniej zezwalała te X lat do tyłu).
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości