Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
![]() Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Mirra Samotnik ![]() Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:Około 4 lat Liczba postów:216 Dołączył:Kwi 2014 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 78 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 40 |
27-08-2015, 01:27
Prawa autorskie: lineart: Malaika4 (DA),color: teri006 (DA)
Kaaivy poczekamy na odpis Diary i wrócim wtedy do Nory aby tam zjeść z wszystkimi antylopki :D No i na Twoje życzenie off topik xD
[ Dodano: 2015-08-27, 00:44 ] I jak Wam się podoba lista członków + możliwość wypowiedzenia się o awansie lub degradacji? |
|||
|
Kaaivy Konto zawieszone Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:4 lata Liczba postów:121 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 83 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 59 Doświadczenie: 25 |
03-09-2015, 19:35
Prawa autorskie: Lineart: Malaika4; Kolory: Inn.
Och, dziękuję <3
Awanse&Degradacje + Lista członków jest ok, takie tematy są z całą pewnością potrzebne ^^ Ktoś z tutaj obecnych lubi placki? ;_; ❤ |
|||
|
Ghalib Zmora | Płomień ![]() Gatunek:lew tsavo Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:906 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Siła: 90 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 66 Doświadczenie: 26 |
05-09-2015, 05:33
Prawa autorskie: moje~
Tytuł pozafabularny: Artysta roku
O, dobrze, że o tym pomyślałyście :D
Kurcze, musimy się rozruszać bo nas zaraz Bractwo zje :D placki? :o zależy jakie ;p
|MUZYKA| | PIOSENKA | |CAŁE CIAŁO| |GŁOS| |KSZTAŁT DEMONA|
![]() Nigdy nie chciałem żyć jak wy Jak wyjeżdżałem wyły psy Dusze oddałem za sławę i pieniądze blichtr No blichtr |
|||
|
Kaaivy Konto zawieszone Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:4 lata Liczba postów:121 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
05-09-2015, 23:48
Taa, tyle, że bez Mirry i Diary nie bardzo mogę się ruszyć z polowania ._.
Musimy coś wymyślić, bo powoli znikamy ;v; Xis też odeszła, więc w sumie aktywnych jest nas... trójka ;_; TRZEBA POKAZAĆ INNYM JAKIM SUPER STADEM JESTEŚMY! X'D |
|||
|
Ghalib Zmora | Płomień ![]() Gatunek:lew tsavo Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:906 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
07-09-2015, 05:19
Mirra może być teraz rzadko, pisała o swojej nieobecności a Diara... no cóż, Cherry rzadko odpisuje. Nawet jak jest na forum, więc myślę, że nie ma sensu, żebyś czekała. Mirra zapewne wkrótce wróci i zrozumie xp
no, a Diara nie odpisuje już prawie miesiąc. myślę, że jak już się uaktywnimy a niektórzy wciąż nie będą pisać, to się w degradacjach albo zdegraduje, albo nie wiem xp no i przydałoby się, żeby ktoś przejął Xis Aktywni są: Ghalib Nataka Mirra i Zuri (z uzasadnionych przyczyn mniej) Kaaivy Belial (na razie średnio, ale zapewne dlatego, że pisze z Zuri obecnie)
![]() Nigdy nie chciałem żyć jak wy Jak wyjeżdżałem wyły psy Dusze oddałem za sławę i pieniądze blichtr No blichtr |
|||
|
Belial Płomień ![]() Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:młody dorosły Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:1,310 Dołączył:Lut 2015 STATYSTYKI
Życie: 87
Siła: 86 Zręczność: 71 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 185 |
07-09-2015, 11:29
Prawa autorskie: Kiu
Tytuł pozafabularny: Łowca serc
Prawie dziennie wchodze i sprawdzam czy ktoś odpisał ;) Ale czasem po prostu się nie wtrącam :P
Aha przy okazji tylko dodam że jak tylko będę miał nowy Avek to mam zamiar postarzec postać. Było by fajnie gdyby reszta młodzików też się starzała... |
|||
|
Kiburi Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Młody dorosły Liczba postów:116 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie: 95
Siła: 81 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 61 Doświadczenie: 5 |
08-09-2015, 16:22
Prawa autorskie: Lineart Ghaliba <3, tło: Fjutsup
Właściwie miałam zapytać już dawno... czemu Cieniowisko ma taki jakiś durny kolor a nie tamten różowofioletowy, tamten fajny, co był na początku? ;_;
|
|||
|
08-09-2015, 22:45
Tak, dzieciaki mogą się w sumie w końcu postarzyć. Powiedzmy, że postarzą się o tyle o ile Belial ;p
Kiburi, bo musieliśmy. Wiem, że tamten był fajniejszy ale Parę osób stwierdziło, że za bardzo się podobno zlewa z kolorem SK i musiałam znaleźć na szybko coś podobnego, ciemnego i nie podobnego w żadnym stopniu do Sk. Jak dla mnie trochę przesadzone to było, ale co ja mogę
|||
|
Kiburi Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Młody dorosły Liczba postów:116 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie: 95
Siła: 81 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 61 Doświadczenie: 5 |
09-09-2015, 13:56
Prawa autorskie: Lineart Ghaliba <3, tło: Fjutsup
Jak tam chcecie, Kiburi cały czas ma wpisane "młody", żeby mi się naturalnie starzał.
Co do koloru. "Że co kurwa?" to tak jakbym miała się przypierdolić o kolor bractwa bo za bardzo zlewa mi się z samotnikami. Każdy by zauważył różnice kolorów, każdy chyba poza Fuko, który jasno stwierdził, że ma rzeczywisty problem z kolorami. |
|||
|
09-09-2015, 18:35
Właśnie, sama się zastanawiałam gdzie jest nasz super kolor. No ale nie załamujcie mnie, dla mnie ta barwa w ogóle nie była podobne do SK - nie wierzę, że dałoby się te dwa stada pomylić -_-
|
|||
|
Mirra Samotnik ![]() Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:Około 4 lat Liczba postów:216 Dołączył:Kwi 2014 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 40 |
09-09-2015, 22:11
Prawa autorskie: lineart: Malaika4 (DA),color: teri006 (DA)
Ja lubię placki :D
Kaaivy odpisałam i ruszyłam dalej. Chciałam już ostatnio odpisać jak weszłam ale postanowiłam dać jeszcze szansę na odpisanie Diarze. Tak więc ruszajmy dalej :) Belial za chwilkę odpiszę Zuri, wybacz również, że tak długo to trwa. Zaczynam się lepiej czuć więc powinnam być częściej :) |
|||
|
10-09-2015, 05:45
Dla mnie też nie był ten kolor w żadnym stopniu podobny do SK i z tego co pamiętam dla Fel na początku też nie był. Dopiero po założeniu stada ktoś chyba na sb tak stwierdził. Nie pamiętam kto, więc nie powiem bo nie chcę kłamać :p
|||
|
10-09-2015, 18:51
... I żeby tak przez jedną osobę? ._.
To niesprawiedliwe. Ja chcę NASZ KOLOR! ;_; Mirra - ok, lecę odpisać! ^^ |
|||
|
19-09-2015, 19:36
niestety, jedna osoba powiedziała potem nagle się zaczęła reszta zgadzać, tak jak wcześniej nie było problemu, no ale co pan zrobisz, nic nie zrobisz
btw, wspominałam o swoich nieobecnościach, piszcie śmiało beze mnie.
|||
|
20-09-2015, 15:33
Czy tylko mnie tak załamuje to, że już robią zakłady Kiedy upadnie Cieniowisko? To już jest lekka przesada, przynajmniej w moim odczuciu.
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: