Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
19-11-2015, 21:19
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Gościem kolejnej audycji, która ma zostać nagrana już w tę niedzielę, będzie Saix! Ostatnio mieliśmy spojrzenie na forum okiem Lwioziemki i Cienistego, więc teraz czas na zmianę perspektywy. ;3
Tradycyjnie, wszelkie pozdrowienia, piosenki i pytania do osób biorących udział w audycji (ja, Sadism, Saix) proszę zadawać w tym temacie albo na pw do mnie lub do Sadisma. Poza tym - UWAGA, NOWOŚĆ - podczas tej audycji odbędzie się LOTERIA OPALOWA! Pula: 100 losów (1-100) Koszt losu: 1 opal Można kupić dowolną liczbę losów. Losy kupujecie u mnie na pw. Powinniście podać numery losów, które zamierzacie kupić. Podczas losowania Sadism będzie robił za MG i rzuci kością (internetową), po czym poda wygrany numerek. Jeśli wylosuje numerek, którego nikt nie kupił, to będzie próbował dalej aż do skutku. Nagroda główna: wszystkie opale, które "wpłacili" pozostali uczestnicy + wybrany tytuł na miesiąc (do następnej audycji) + specjalne megaprestiżowe pozdrowienia od głównej adminki UWAGA! Warunek wzięcia udziału w loterii (poza kupieniem losu): nadesłanie pozdrowień/piosenki. Wystarczy jedno pozdrowienie/piosenka, niezależnie od tego, ile losów zamierzacie nabyć. ;) To tyle, zapraszam do udziału! PS Żeby zostać gościem audycji, należy zrobić niewyobrażalnie trudną rzecz - poinformować mnie o tym. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości