Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
![]() Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Duch Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:3 lata i 4 miesiące Liczba postów:181 Dołączył:Sie 2014 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 73 Zręczność: 58 Spostrzegawczość: 82 Doświadczenie: 35 |
28-12-2015, 02:32
Prawa autorskie: Dirke
Arrrr szczury lądowe! Podczas zabawy sylwestrowej powstał pomysł o tym by zrobić jeszcze jedna zabawę, ale po namyśle doszedłem do wniosku, że nie ma co tego tworzyć kiedy to większość była już wtedy w swoich wątkach i mogłoby być mało chętnych.
No i jeśli ktoś się dobrze bawił i uważa, że te trzy dni to zdecydowanie za mało to mam do zaproponowania nieco przedłużenie tego. Tematyka zdaje się być jednoznaczna, ale kreacja Waszych postaci jest dowolna. Jeśli chcesz być wilkołakiem, księżniczką, dzielnym rycerzem to już Twoja sprawa. Szalony Kapitan Damazy i tak zrobi z Ciebie i z osoby po Twej prawicy czy lewicy prawdziwego pirata, wilka morskiego nie robiącego w gacie kiedy to stanie walczyć z dzielnymi Hiszpanami o złoto Corteza, czy z innymi dziwami morskimi. Więc jeśli nie brak Ci odwagi to weź pióro i wpisz się na listę. Powiedzmy, że dostaniesz jedną trzecią z każdej monety, jaką zdobędziecie. Dwie trzecie bierze kapitan. Nie marudź! To przecież kapitan... On zawsze zarabia najwięcej. Ale jeśli nie brak Ci odwagi to zawsze możesz się z nim targować! Choć wtedy uważaj by nie myć pokładu co kilka dni i nie schodzić na ląd jako ostatni. Wszystko będzie się odbywać w marginesie. Na razie zbieram jedynie chętnych.
|
|||
|
Sadism Prekursor | Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:5 lat 3 miesiące Liczba postów:794 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Siła: 17 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 43 |
28-12-2015, 08:34
Prawa autorskie: Cyt. Ja Avek. by Eidel
Pomysł dobry ale na evencie ledwo nadążałem.
No ale grałem na dwa konta ;) Ja się jeszcze zastanowię...
Wróciłem na prochy tego co niegdyś stworzyłem.
Dziś we mnie wątpią jak na samym początku. Dziś znowu ich zaskoczę. GŁOS Temat muzyczny Sadisma ![]() |
|||
|
Anubis Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:8 lat i 3 miesiące (Wiek średni) Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:568 Dołączył:Paź 2012 STATYSTYKI
Siła: 90 Zręczność: 71 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 20 |
28-12-2015, 17:22
Prawa autorskie: Avatar by MadKakerlaken
Spoko i tak raczej się to nie uda zrobić w dzień/dwa tylko się nieco przedłuży. Ale mimo wszystko chciałbym aby to jakoś w miarę sprawnie nam poszło. Więc jak coś na razie czekam i zapisy są cały czas otwarte.
|
|||
|
Tyrvelse NAJSEKSOWNIEJSZY | SAMOTNIK Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Młody dorosły Liczba postów:365 Dołączył:Kwi 2014 STATYSTYKI
Życie: 90 :I
Siła: 78 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 23 |
28-12-2015, 18:04
Prawa autorskie: Salvathi
Sylwia się na to świetnie nadaje :D wpisz ją Kapitanie na listę i daj dobrą ksywę!
O jak ja kocham to miejsce! Tu jest tyle policji i czuję się bezpiecznie Kochanie, czemu szepczesz? Możemy być spokojni Opuśćmy ręce Opuśćmy ręce
Ale najważniejsze, to że kiedy zamkniesz oczy że kiedy zamkniesz oczy nic nie zaskoczy cię . |
|||
|
Vult Duch ![]() Gatunek:Sęp uszaty Płeć:Samica Wiek:6 lat Liczba postów:849 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
28-12-2015, 19:43
Prawa autorskie: Dirke, Kami, Rag.
A czy mogę robić za papugę?
|
|||
|
Duch Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:3 lata i 4 miesiące Liczba postów:181 Dołączył:Sie 2014 STATYSTYKI
28-12-2015, 22:18
Jak pisałem jeśli macie jakieś konkretne pomysły to grajcie czym chcecie i jeśli uważasz, że gra papugą będzie interesująca to śmiało możesz grać. Zawsze w razie czego będzie można wprowadzić inną postać. Ja tam jestem otwarty na Wasze pomysły. ^^
|
|||
|
Vult Duch ![]() Gatunek:Sęp uszaty Płeć:Samica Wiek:6 lat Liczba postów:849 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
29-12-2015, 10:16
Prawa autorskie: Dirke, Kami, Rag.
Ot trochę przerośnięta papużka : P
Może być nawet ta czarno biała zagrożona ara :D Jeśli pomysł wypali z niecierpliwością oczekuje mini eventu. |
|||
|
29-12-2015, 13:24
Arha ha ha ha! Gra wymarłym gatunkiem zawsze na propsie :D
|
|||
|
Kiu Konto zawieszone Gatunek:krokuta cętkowana Płeć:Samica Wiek:5,3 lat (dorosła) Liczba postów:752 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 51 Doświadczenie: 30 |
30-12-2015, 19:50
Prawa autorskie: lineart BlackNemera- podpis'/ awek -Trollberserker
Tytuł pozafabularny: VIP
czymkolwiek powiadasz.. a może być łasicowydra pirat wysokości około cos ponad metr? xD
|
|||
|
Anubis Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:8 lat i 3 miesiące (Wiek średni) Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:568 Dołączył:Paź 2012 STATYSTYKI
Siła: 90 Zręczność: 71 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 20 |
03-01-2016, 23:12
Prawa autorskie: Avatar by MadKakerlaken
Będą duże papugi to myślę, że i łasicowydra nie będzie tutaj jakimś dziwolągiem xD
|
|||
|
Makari Konto zawieszone Gatunek:Lef Płeć:Samiec Wiek:Młody Dorosły Znamiona:1/4 Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:434 Dołączył:Maj 2015 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 105 |
03-01-2016, 23:43
Prawa autorskie: Nukooooooooooteeek podpis:DeadFishEye-0
Marek byłby iście chętny
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości