Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
21-02-2016, 23:46
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Za sprawą Nita, któremu składam przeogromne podziękowania, na dole strony pojawiło się taki oto tajemniczy przycisk:
Służy to on przeskakiwania pomiędzy dwoma kontami za sprawą jednego kliknięcia, bez konieczności wylogowywania się i logowania z powrotem. Instrukcja obsługi: 1. Klikacie w to. Wylogowało was. 2. Logujecie się na inne konto. 3. Klikacie w to. Powinniście zostać zalogowani na pierwsze konto. 4. Możecie tak przeskakiwać ile chcecie. Możecie pisać, czy wam to działa na różnych przeglądarkach. U mnie na Operze jest spoko. :D Będziemy wdzięczni za wszelkie uwagi! |
|||
|
Sheloth Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:186 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 39 |
22-02-2016, 00:10
Prawa autorskie: (c) nukotek
Tytuł pozafabularny: VIP
Na chromie działa bez problemu :3
|
|||
|
Omara Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Liczba postów:844 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Siła: 74 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 36 |
22-02-2016, 01:21
Prawa autorskie: Dukacia, obróbka: Fileera (Vei) :*
Na operze też.
|
|||
|
Chawa Samotnik Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Młody Dorosły Liczba postów:205 Dołączył:Kwi 2014 STATYSTYKI
Siła: 65 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 75 Doświadczenie: 40 |
22-02-2016, 01:24
Prawa autorskie: av: Fileera & FKpl; syg: Nharlie
Też mam operę i to działa GENIALNIE. To jest SUPER NIESAMOWITE CUDOWNE <3
|
|||
|
Omara Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Liczba postów:844 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Siła: 74 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 36 |
22-02-2016, 01:31
Prawa autorskie: Dukacia, obróbka: Fileera (Vei) :*
No powiem wam, że to jest fajne. Nie muszę się męczyć z przelogowywaniem się i wpisywaniem hasła. Podoba mi się.
|
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
22-02-2016, 03:03
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Nit, Nit!
Połączyłam sobie Felkę z Vei i Ines z Serret. Teraz jestem na koncie Vei, kliknęłam Zmień profil i przerzuciło mnie na Serret. Jak to działa? xd |
|||
|
Nit Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:3 lata Znamiona:Znamiona Zezwolenia:Zezwolenia Liczba postów:80 Dołączył:Lut 2013 STATYSTYKI
Siła: 62 Zręczność: 72 Spostrzegawczość: 76 Doświadczenie: doś |
22-02-2016, 07:27
Prawa autorskie: FuzzyMaro
Tytuł pozafabularny: Pomoc Techniczna
Oj, już tłumaczę jak to działa - to nie wiąże jednego konta z drugim.
Skrypt "żongluje" dwoma sesjami - gdy klikasz przycisk skrypt kopiuje twoją aktualnie aktywną sesję (informacje o zalogowaniu) do "schowka". Jeśli w tym "schowku" była już jakaś sesja - to ją aktywuje. Można to potraktować jako przełączanie się między dwoma komputerami. ^^" Myślę, że Lau byłby w stanie napisać skrypt, który pozwoliłby na przełączanie się między większą ilością kont. |
|||
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 38 |
22-02-2016, 08:50
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Tytuł pozafabularny: Pomoc techniczna / Prowadzący Radia
Sprytne.
Co do łączenia wielu kont. Jak się przeniesiemy to możemy razem z Lau i Nitem pokminić tak, aby zrobić system subkont. Byłoby główne konto, w obrębie jego robiłoby się subkonta, w panelu użytkownika (ta gdzie macie grupy, użytkowników, szukaj etc.) by się dodało listę wybieralną i przełączenie z jednego konta na drugie polegałoby właśnie, na wyborze odpowiedniego nicku na liście. Co wy na to panowie? :P
Głos // Sylwetka // A tu w nowej roli // I prezencik od synka
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
Myr Odnowiciel | Konto zawieszone Gatunek:lew przylądkowy- P. l. melanochaita Płeć:Samiec Wiek:5 lat Znamiona:4/4 Liczba postów:1,924 Dołączył:Maj 2015 STATYSTYKI
Życie: 90
Siła: 95 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 61 Doświadczenie: 23 |
22-02-2016, 09:10
Prawa autorskie: ja-Dirke
Ja mam pytanie jeśli zmieni mi się ip, czyli tym samym wyloguje mnie, to po zalogowaniu będę te czynności musiał zrobić ponownie?
|
|||
|
Nit Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:3 lata Znamiona:Znamiona Zezwolenia:Zezwolenia Liczba postów:80 Dołączył:Lut 2013 STATYSTYKI
Siła: 62 Zręczność: 72 Spostrzegawczość: 76 Doświadczenie: doś |
22-02-2016, 18:22
Prawa autorskie: FuzzyMaro
Tytuł pozafabularny: Pomoc Techniczna
Niestety - tak zbudowany jest silnik forum, że cię wyloguje po zmianie adresu IP. :/
|
|||
|
Zephyr Samotnik Gatunek:Gepard grzywiasty Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:642 Dołączył:Cze 2015 STATYSTYKI
Siła: 66 Zręczność: 90 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 46 |
23-02-2016, 00:24
Prawa autorskie: av: Kahawian, podpis: DemiReality (lineart)
Tytuł pozafabularny: Junior Admin / Mistrz Gry / Meteorolog / Mistrz Kalamburów
Całkiem spoko sprawa. Ale po zmianie konta, obie moje postacie wyświetlają się w zarejestrowanych :P Nie wiem, czy to tylko u mnie tak, czy u wszystkich. W każdym razie chyba za bardzo to nie przeszkadza.
|
|||
|
Furaha Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:2 lata Liczba postów:315 Dołączył:Cze 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 72 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 72 Doświadczenie: 20 |
23-02-2016, 00:29
Prawa autorskie: lineart Tcii, podpis rin-shiba i cyctat
a to ujnia :/ To nie pokorzystam sobie
Może skupcie się an zmianie serwa i potem wrzucajcie fajne rzeczy xD *Ref* Feeling my way through the darkness Guided by a beating heart I can't tell where the journey will end But I know where to start They tell me I'm too young to understand They say I'm caught up in a dream Well life will pass me by if I don't open up my eyes Well that's fine by me |
|||
|
Frigg Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:3 lata. Znamiona:0/0 Liczba postów:372 Dołączył:Sie 2013 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 19 |
23-02-2016, 12:16
Prawa autorskie: Ragous
U mnie na safari działa, a jak działa na tej przeglądarce to powinno zadziałać już wszędzie xD
|
|||
|
23-02-2016, 23:47
Uwaga, uwaga, system został udoskonalony przez Lauvę Taia! Dziękujemy! <3
Teraz możemy sprawnie połączyć więcej kont - ja połączyłam wszystkie pięć! ;3 |
|||
|
Lauva Tai Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samiec Liczba postów:38 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 73 Zręczność: 64 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 15 |
24-02-2016, 00:27
Prawa autorskie: TheMarchef (d. Madame Carotte)
Tytuł pozafabularny: Pomoc Techniczna / Duszą uskrzydlony
Rzecz jasna czekam na wszelkie uwagi, zwłaszcza te o niedziałaniu. Jako, że stosuję tą samą metodę, co Nit, to również (przez ograniczenia/zabezpieczenia forum) zmiana adresu IP spowoduje wylogowanie ze wszystkich kont. Ponowne zalogowanie się powinno uaktualnić zapisy w skrypcie i konta będzie można używać ponownie.
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości