Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
24-10-2016, 17:05
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Hej, w związku z przenosinami forum i nową szatą graficzną chcemy również wymienić nasze bannery do wymiany na takie w stylu loga głównego. No właśnie, chcemy, tylko nie do końca jest komu je wykonać. :P W razie czego sama to zrobię, ale może jest tu ktoś bardziej utalentowany ode mnie, kto akurat cierpi na nadmiar wolnego czasu?
Mam logo od Kami w wersji PSD, jak ktoś zechce robić bannerki, to je podeślę. Bannery powinny być dwa: 300x130 i 468x60, nieanimowane, powinna być na nim nazwa forum napisana tym samym fontem co na logu głównym, najlepiej przekopiowana. Adres forum może być, nie musi. Grafika musi być legalna, czyli albo autorska, albo z Disneya, przy czym skłaniam się ku temu drugiemu: Lwia Skała by pasowała, ale jestem otwarta na propozycje. Można zgłaszać się tutaj albo na pw. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości