Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Chonge Konto zawieszone Gatunek:Hiena cętkowana Płeć:Samica Wiek:3 lata Liczba postów:34 Dołączył:Gru 2016 STATYSTYKI
Życie: 96
Siła: 70 Zręczność: 55 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 5 |
19-12-2016, 02:31
Prawa autorskie: SirOutlaw - base, Disney - kolory, Ghalib - rozmiar
Przyszłam tu, chcąc poznać najbliższą okolicę. Szłam w palącym słońcu, lekki wiatr muskał moje futro i było mi bardzo przyjemnie. Zatrzymałam się pod starym baobabem rozłupanym niemal na pół przez piorun. Usiadłam w cieniu drzewa, leniwie obserwując stado antylop gnu w oddali. Nie byłam głodna.
|
|||
|
Belial Płomień Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:młody dorosły Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:1,310 Dołączył:Lut 2015 STATYSTYKI
Życie: 87
Siła: 86 Zręczność: 71 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 185 |
04-01-2017, 14:22
Prawa autorskie: Kiu
Tytuł pozafabularny: Łowca serc
Beli oczywiście chodził bez celu, nuda i brak obowiązków go męczyła. Zbliżał się do małej postaci... Znów hiena.
- Andora! - zawołał, jednak szybko zrozumiał że znów to powiedział... Dziwne. - witaj hieno... - rozejrzał się i dodał. - co knujesz? - zaśmiał się cicho i usiadł na dupie dwa metry od hieny. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości