Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Kami Kanibal | Abajifo Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 95 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 15 |
29-06-2012, 01:53
Prawa autorskie: ~KamiLionheart/ *jollyjack/ bethesda
Tytuł pozafabularny: VIP Moje znane wszystkim DA: http://kamilionheart.deviantart.com/ Co tu więcej się rozwodzić xD Status zamówień (miejsca): 1. (zajęte) 2. (zajęte)
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary |
|||
|
Kami Kanibal | Abajifo Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
12-07-2012, 00:35
Tytuł pozafabularny: VIP
łotak! Łoto pierwsze golizny na moim DA
Ze jest filter +18 dam tu link bezpośredni XD http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2012/1...56zh74.jpg [ Dodano: 2012-07-12, 14:16 ] Moj tablecik juz nie jest dziewicą xD http://kamilionheart.deviantart.com/art/Ajris-314203360
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary |
|||
|
Padme Gość |
15-07-2012, 23:36
Szkic też robiłaś za pomocą tabletu, czy na kartce?
|
|||
|
16-07-2012, 13:40
Na kartce, bo szkoda czasu mi na szkicowanie na tablecie, ale to:
Jest tylko i wyłącznie na tablecie ;3 Druga sprawa że ja czas bez kompa poświęcam miedzy innymi na szkicowanie w szkicowniku ;D
My Lioden Den
|||
|
Vinity Gość |
16-07-2012, 22:59
Szkic to szkic xD
|
|||
|
Padme Gość |
16-07-2012, 23:31
Ale zajebisty gif w podpisie. To jedno z 2 anime, jakie oglądam :D
|
|||
|
Nigara Gość |
17-07-2012, 13:52
Znaczy nie wiem czy to jest ta część z Angiem :D
|
|||
|
Aim Gość |
17-07-2012, 14:06
To jest część z Korrą i w zasadzie to nie jest anime, bo to produkszyn by USA ;3 czyli raczej cartoon :>
|
|||
|
Padme Gość |
17-07-2012, 15:07
I tak mi sie podoba ;3 Ale nie wiem kto to Korra soryy, z Angiem, Katarą, Zuko i Sokką oglądam :D
|
|||
|
Vinity Gość |
17-07-2012, 20:39
No tak bo ta seria chyba dopiero na nikelodionie wyjdzie, albo wychodzi xd
Mnie sie podoba fakt że główna bohatyrka jest kobitką xD Jest taka inniejsza, no i jest wątek romantyczny ^^ , Kami lubić takie rzeczy. |
|||
|
Avero Gość |
18-07-2012, 13:44
No Anga ogólnie właśnie na Nick'u znalazłam i w necie też oglądam, jak skończę, to może to zacznę :D
Ja też lubię takie wątki ;3 |
|||
|
Zbanowany Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:4 lata Liczba postów:44 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 65 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 72 |
18-07-2012, 20:09
Prawa autorskie: MadKakerlaken
A ja Anga oglądałam sporadycznie, a jak zobaczyłam Kamisiowy gif to znalazłam w necie 4 odcinki Korry. Boskie! Ale czekam na napisy bo za leniwa na angielskie odcinki jestem ;3
Też lubię takie wątki hue hue... i tak szczerze, Kamiś, nie spodziewałam się tego po tobie! o.O |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości