Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Baqiea Samotnik Gatunek:Hiena Płeć:Samica Wiek:młoda dorosła Znamiona:1/4 Liczba postów:394 Dołączył:Maj 2016 STATYSTYKI
Życie: 90
Siła: 45 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 52 Doświadczenie: 74 |
10-05-2017, 14:09
Prawa autorskie: ja
Tytuł pozafabularny: Niezrównany Nie-lew
Lata lecą, czas mija. Dzieciństwo zbliża się ku końcowi. Czas na kilka wspominek i pytań(znasz odpowiedz podeślij PW, kto wie może coś za to będzie)
Od pewnego czasu zauważam że produkty o których jako dzieciak wiedziałem(EB) lub kupowałem wracają do łask i zajmują sklepowe półki. Te czasy gdy strzelało się kapslach z Frugo. Ostatnio tak się zastanawiałem i kupiłem rzeczony napój ale nie wiem czemu dźwięk nakrętki nie wydaje się już taki urzekający... Turbo, ach te gumy, jaki wielki szok przeżyłem widząc je w żabce. Tylko cholera czemu kosztują 50gr? za tyle kiedyś u pani Jadzi to się ich 10 kupowało. No i te samochody nie są już takie fajne... Co do rzeczy droższych i zmieniających się to ja sie pytam czy zawsze guma w rolce była taka krótka? A tak na poważnie lecąc wspominkami przypomniały mi się karty z chetosów. Ktoś pamięta statystyki i imię maskotki chetosów za czasów serii kart z bohaterami CN? No i bardziej hardcorowe pytanie na czym polegał 3 etap contry? |
|||
|
Baqiea Samotnik Gatunek:Hiena Płeć:Samica Wiek:młoda dorosła Znamiona:1/4 Liczba postów:394 Dołączył:Maj 2016 STATYSTYKI
12-05-2017, 18:16
Chester miał statyki po 10
3 etap to było skakanie do góry i masakrowanie mprzeciwnika po drodze ostatnio przypadkiem w propozycjach na youtube miałem atomówki. OK niby nic, ale dzieciństwo z CN mi się przypomniało to włączyłem... nie wiem czemu ale za każdym razem widząc Mojo Yoyo myślałem o lwie z naszego forum(w przeciwna stronę to też działa☺) A teraz pytania jaki pierwszy Digiomon odezwał się do Ekipy? Jaki pierwszy pokemon(jak znasz numer to jeszcze lepiej) z ponad pierwszej puli był pokazany(podpowiedz- odcinek z kryształowym onixem) i Hardkorowe pytanie swego czasu gdy magazyn kaczor donald był po 2 zł, a czasopisma z grami wychodziły setkami w CDA przywędrowało Demo Last Bronx ← jakie 2 postacie były dostępne?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-05-2017, 18:17 przez Baqiea.)
|
|||
|
Bomvu Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:3,5 Znamiona:1/4 Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:93 Dołączył:Wrz 2016 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 71 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 72 Doświadczenie: 30 |
15-05-2017, 20:26
Prawa autorskie: Av: Kami; Podpis: Ja
1. Nie wiem, wydaję mi się że ta poprzednia forma Agumona :P
2. Najpierw był Ho-Oh w pierwszym odcinku. Potem Togepi 3. Nie znam gry :P |
|||
|
27-05-2017, 10:54
He he he digimony... Co do pokemonów racja. A w odcinku z onixem był pokemon nr 225. A po tym odcinku już reguralnie pojawiały się +150 pokemony. Do gry podpowiedź córka mafioza i wychowany na ulicy blondas
A teraz coś z wspominek gdzie potrzebuje pomocy. Kiedyś na TVP Katowice wczas rano leciała bajka o koniach. Główny bohater miał na imię tora jak.się nie mylę. Szukam tego od dawna bo wciągające było ale leciało jak chodziłem do klasy 2 podstawówki (ok 20 lat temu o.O) więc mało fabuły kojarzę. Wiem że walczył o stado i miał głupkowatego brata. No i jeszcze ludzie chcieli ich łapać. Jak dobrze pamiętam to zakochał się w oswojonej klaczy... Pytanie dla hardkorów carmagedon tdr 2000 po przejściu kompani odblokowywało się 3 kołowy pojazd bez górnej granicy prędkości. Był czarny pół przeźroczysty. Silnik wydawał bardzo charakterystyczny odgłos. Co ty było? Mniej hardkorowe pytania jak ma na imię matka Garfielda? |
|||
|
Zephyr Samotnik Gatunek:Gepard grzywiasty Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:642 Dołączył:Cze 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 66 Zręczność: 90 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 46 |
27-05-2017, 11:44
Prawa autorskie: av: Kahawian, podpis: DemiReality (lineart)
Tytuł pozafabularny: Junior Admin / Mistrz Gry / Meteorolog / Mistrz Kalamburów Cytat:A teraz coś z wspominek gdzie potrzebuje pomocy. Kiedyś na TVP Katowice wczas rano leciała bajka o koniach. Główny bohater miał na imię tora jak.się nie mylę. Szukam tego od dawna bo wciągające było ale leciało jak chodziłem do klasy 2 podstawówki (ok 20 lat temu o.O) więc mało fabuły kojarzę. Wiem że walczył o stado i miał głupkowatego brata. No i jeszcze ludzie chcieli ich łapać. Jak dobrze pamiętam to zakochał się w oswojonej klaczy... Thowra, Srebrny koń. Miałem kiedyś jeden odcinek nagrany na kasetę, a tak to nigdy tego nie oglądałem ;P |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości