Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Padme Gość |
20-07-2012, 13:46
Nikt nie założył?
Gra wzięta z MF i polega na tym samym, co wcześniej, a jak ktoś nie wie, niech spojrzy na tytuł. Jeśli nadal nie wiesz, to tłumaczę, musisz napisać za co dałbyś bana użytkownikowi, który napisał przed tobą. |
|||
|
Hatima Duch Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:4 lata Znamiona:0/0 Liczba postów:325 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 73 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 20 |
20-07-2012, 13:47
Prawa autorskie: SixNewAdventures (Avatar) | Obróbka: Moja || HydraCarina (Sygnatura) | Obróka: Moja
Ban za posiadanie rangi samotnika, kiedy jest w stadzie.
|
|||
|
Bjorn Gość |
20-07-2012, 15:20
Prawa autorskie: SixNewAdventures (Avatar) | Obróbka: Moja || HydraCarina (Sygnatura) | Obróka: Moja
Za pisanie w grach :D
|
|||
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 38 |
20-07-2012, 15:27
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Tytuł pozafabularny: Pomoc techniczna / Prowadzący Radia
Za bezpodstawne grożenie ostami xD
Głos // Sylwetka // A tu w nowej roli // I prezencik od synka
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
Bjorn Gość |
20-07-2012, 15:31
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Za myślenie że moje oskarżenia są bezpodstawne xp
|
|||
|
Padme Gość |
20-07-2012, 16:51
Za usunięcie Kaisera ;;
|
|||
|
Bjorn Gość |
20-07-2012, 17:04
A ić ty
wróci jak będzie duży. Za ducha stróża Darkned |
|||
|
Padme Gość |
20-07-2012, 17:28
Duchowo czuwa nad podopieczną ;p
Za Bieberową grzywkę na avku ;3 |
|||
|
Hofu Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata 9 miesięcy Liczba postów:393 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 42 |
20-07-2012, 17:29
Prawa autorskie: MadKakerlaken ll Malaika4 ; kolor: Aiden
Za niebieskie oczy ;o
Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym.
Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Nie mamy wtedy żadnego wyboru. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, jak potrafimy być nimi jutro? Głos |
|||
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 38 |
20-07-2012, 18:00
Za multikonta :P
Głos // Sylwetka // A tu w nowej roli // I prezencik od synka
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
Bjorn Gość |
20-07-2012, 19:58
Za madafaka >:V
|
|||
|
Padme Gość |
20-07-2012, 20:48
<--- za to
|
|||
|
Bjorn Gość |
20-07-2012, 20:51
Za Montanę babcię :3 Czuję się stara.
|
|||
|
Nigara Gość |
20-07-2012, 22:26
Za robienie Matu scenki zazdrości xd
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości