Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Mirra Samotnik Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:Około 4 lat Liczba postów:216 Dołączył:Kwi 2014 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 78 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 40 |
11-10-2018, 15:06
Prawa autorskie: lineart: Malaika4 (DA),color: teri006 (DA)
Witam wszystkich tych co mnie znają i tych, których nie miałam okazji poznać. Miałam nic nie pisać ale jednak się odważę na kilka słów :)
Ja moją przygodą na KL-u zaczęłam w 2011 roku jako Simran xD miłą, grzeczną, sympatyczną, bardzo przyjacielską i nielubiącą walczyć lwicą z Lwiej Ziemi. Grałam nią baaaardzoooo długo. To była moja ukochana postać <3 Jednak została zamordowana zaraz po urodzeniu Mirry. Dziękuje Darkned za ten wątek i przepraszam, że tak szybko minęła Tobie ta zabawa, wiem, że uwielbiałaś torturować Sim :D Była również Kamal należąca do Płonącej Skały było bardzo sporo ciekawych wątków lecz zginęła wrzucona do wulkanu za zakazaną miłość. No i w końcu Mirra moja taka pierwsza zła postać, która należała do wielu stad. Ciężko było mi z miłej lwicy przejść na te złą ale jakość dałam radę głównie dzięki nieustannym kłótnią z Feliją, przede wszystkim Darktowi za wspaniałomyślnego tatusia hehe, Darkned, która była wzorem dla małej lwiczki, Arto za przybranego braciszka, Kami za babunie xD wspaniale to brzmi. Nie zapominajmy o małej Nilimie, którą bardzo króciutko grałam. Były również postacie przejęte po innych np. Fiametta, którą miałam zaszczyt zagrać :) Dziękuje bardzo wszystkim za wszystkie wspólne wątki :) Bardzo miło i przyjemnie mi się z Wami pisało :) Po mimo, że miałam dwie długie przerwy zawsze miło mnie witaliście jak wracałam. Miło było również niektórych poznać osobiście :D Oczywiście jak będziecie w okolicach Bytomia zapraszam na kawkę i ciacho :) No i na odwiedzenie Kubusia którego mieliście okazję poznać ma już 4 latka i Grzesia, którego nie poznaliście aktualnie ma 2 i pół roku :D Życzę wszystkim powodzenia w życiu no i czasem się pewnie odezwę na discordzie :D Przynajmniej postaram. KOCHAM TO FORUM MIMO MOJEGO WIEKU I ZAWSZE BĘDZIE W MOJEJ PAMIĘCI <3 Wiem, że troszkę króciutko ale mam nadzieję, że te parę słów wystarczy kochani
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-10-2018, 15:08 przez Mirra.)
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości