Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 88 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 29 |
17-03-2013, 13:35
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
Jest tutaj całe mnóstwo fanów lwów, więc pomyślałam, że muszę się tym z wami podzielić ;) Lioden to gra - z lwami, jak sama nazwa wskazuje. Po rejestracji losuje się wygląd postaci. Gra się samcem, a wszystko polega na tym, by zdobywać lwice do własnego stada, które będą dla ciebie polować i mieć młode. Można więc zarządzać swoim własnym stadem! Trzeba też pamiętać o zaspokajaniu jego potrzeb i ochronie terytorium przez innymi stadami. Zapraszam do gry - link jest w danym przeze mnie bannerze. Byłoby miło, gdyby się właśnie przez ten link rejestrować, bo będę miała z tego profity, a z pewnością się za to odwdzięczę ;)
[center]
Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
17-03-2013, 15:52
Prawa autorskie: moje
Tytuł pozafabularny: VIP
*zakłada już 3 konto z kolei bo designy były chujowe*
[ Dodano: 2013-03-17, 15:02 ] TAKKKK WRESZCIE. Patrzcie na moje cudo http://www.lioden.com/lion.php?id=4047 |
|||
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
17-03-2013, 16:04
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
Mój jest brzydki, ale chyba sobie kupię Golden Beetles i go przerobię <3
[center]
Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
17-03-2013, 16:15
Eno, mój też dupy nie urywa, ale wcześniej miałam gorsze sraki :I
I co, dostałaś jakiś ten profit czy cuś? W ogóle, to dużo się buli za zmianę wyglądu? LUDZIE REJESTRUJCIE SIĘ |
|||
|
17-03-2013, 16:42
Tak. Za każdego człeka mam po 25 Silver Beetle :3 Dzięks!
Za zmianę trzeba 10 Golden Beetle, czyli około 17 zł. Mam trochę na PayPalu, więc chyba wykorzystam.
[center]
|||
|
Miyuki Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni. Znamiona:Dawnej Lwiej Ziemi na szyi, pod lewym uchem. Tytuł fabularny:Wędrowiec / Znachor Liczba postów:300 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 77 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 62 Doświadczenie: 10 |
17-03-2013, 17:58
Prawa autorskie: AnnieHyena | Walt Disney Company | Bryan Adams
To gra na przeglądarkę w stylu WOLF z '94 roku (ewentualnie LION, ale to średnio kojarzę)?
[center]
|
|||
|
17-03-2013, 18:16
Nie mam pojęcia, bo nie znam tamtej gry. ^^;
[center]
|||
|
Hasira Konto zawieszone Gatunek:Tygrys Płeć:Samica Wiek:4 lata i 3 miesiące Liczba postów:298 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Życie: 92
Siła: 78 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 64 Doświadczenie: 21 |
17-03-2013, 19:53
Prawa autorskie: księżna hakerów Ragnar
Rag, ja założyłam dwa konta, w tym po drodze olałam dwa fajne rolle, bo a nuż będzie lepsiejszy. xD
założyłabym trzecie, ale szkoda lwicy i żuków, a jak je prześlę na nowe konto, to to będzie cheaterstwo. niech już będzie. to je moje: http://www.lioden.com/lion.php?id=4036 |
|||
|
17-03-2013, 20:06
A oto mój zcustomizowny seksiak, Uriathyr ;) http://www.lioden.com/lion.php?id=3947
[center]
|||
|
17-03-2013, 20:50
japiernicze, już kilkanaście lwic miałam i żadnej nie udało się sclaimować :I
Ahaha Moronku, szkoda kasy. |
|||
|
Erick Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:około 3 lat Liczba postów:134 Dołączył:Paź 2012 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 35 |
17-03-2013, 20:51
Prawa autorskie: Kami; Obróbka Destiny | Vegava
mój jest dosłownie tragiczny :D ale ciul, najgorsze jest to że samicy nie mogę wyrwać xd
http://www.lioden.com/lion.php?id=4031 |
|||
|
17-03-2013, 20:51
Ojtam ojtam xD
Ja też miałam, ale tylko jedną mi się udało. Ale dzisiaj ani jednej :<
[center]
|||
|
Hasira Konto zawieszone Gatunek:Tygrys Płeć:Samica Wiek:4 lata i 3 miesiące Liczba postów:298 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Życie: 92
Siła: 78 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 64 Doświadczenie: 21 |
17-03-2013, 21:13
Prawa autorskie: księżna hakerów Ragnar
Erick, masz bardzo podobnego do mojego :)
lwice lecą na impression. im większy poziom, tym większa szansa wyrwania laski ;p mnie się też jeszcze ani razu nie udało. i nawiasem - można mieć tylko tyle lasek, ile masz terytoriów. w to wlicza się też limit lwiątek. mogą się potem (po zapełnieniu terytoriów) rodzić, ale nie możesz zarywać następnych. |
|||
|
Erick Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:około 3 lat Liczba postów:134 Dołączył:Paź 2012 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 35 |
17-03-2013, 21:18
Prawa autorskie: Kami; Obróbka Destiny | Vegava
wiem wiem :P
a tak nawiasem bierz się za odpis, a nie! |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
18-03-2013, 00:44
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Najbardziej podobał mi się pierwszy wylosowany design, taki zwyczajny w sumie, ale wtedy nie wiedziałam jeszcze, jakie tu są, więc chciałam inne obczaić. Ostatecznie wyszło mi jakieś gówno, ale przynajmniej mogłam obejrzeć sobie wasze. :D Moranki jest fajny.
Jak kiedyś zachce mi się grać, to założę nowe konto. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości