Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
31-05-2013, 03:15
Prawa autorskie: moje
Tytuł pozafabularny: VIP |
|||
|
Bagera Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:1 rok Liczba postów:92 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 34 Zręczność: 48 Spostrzegawczość: 38 Doświadczenie: 10 |
02-06-2013, 17:11
Prawa autorskie: esava/ ja/ Disney
Mam chłolerne wrażenie że łeb jest za duży >3
Reszta gicio. Tell me the story, tell me the legend Tell me the tales of war Tell me just one time,What it was like before Bring me the feeling, right in that moment When a heart for battle cries Find me the treasure where the legend lies.If I were a noble ancient knight I'd stand by jour side to rule and fight It will always feel the same When I call out your name. Ninja survive, in dreams I walk by your side Ninja survive, with you there's no need to hide. |
|||
|
Alve Konto zawieszone Gatunek:tigon Płeć:Samiec Wiek:dorosła Liczba postów:127 Dołączył:Kwi 2013 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 10 |
02-06-2013, 17:24
Prawa autorskie: ja/xchima
No ma ten łeb do przodu wysunięty, to musi taki być. Co zrobisz pani.
|
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
02-06-2013, 21:44
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Daję 9, bo strasznie mi się podoba, ale 10 to bym dała, jakby było tło. D:
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości