Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Eleyna Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Liczba postów:214 Dołączył:Maj 2013 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 69 Zręczność: 74 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 28 |
27-03-2017, 10:40
Prawa autorskie: Linearty DragonFireNight i Malaiki pokolorowany przez Omarę
Lwica spojrzała na niego łagodnie.
- Już ci wybaczyłam i nie odejdę. Potrzebujesz pomocy, sam sobie nie poradzisz, przecież wiesz. Nie mogę zostawić cię w takim stanie! - machnęła ogonem, a jej spojrzenie stwardniało. - Zostanę. |
|||
|
Belial Płomień Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:młody dorosły Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:1,310 Dołączył:Lut 2015 STATYSTYKI
Życie: 87
Siła: 86 Zręczność: 71 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 185 |
27-03-2017, 23:17
Prawa autorskie: Kiu
Tytuł pozafabularny: Łowca serc
-pożałujesz tego....- od patrząc w ziemię, nie chciał patrzeć w jej oczy.
- ja odejdę. Wtedy będziesz bezpieczna... Nie opanuję tego, zrozum że ty nie możesz mi pomóc. - zauważył już że nie zawsze potrafi to opanować, jest za słaby. |
|||
|
Eleyna Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Liczba postów:214 Dołączył:Maj 2013 STATYSTYKI
28-03-2017, 12:52
Biała lwica potrząsnęła głową.
- Jeśli odejdziesz, ja pójdę za tobą, dokądkolwiek się udasz - odparła zdecydowanie. - Nie pozwolę się porzucić jak śmieć, nawet jeśli to "dla mojego dobra", jasne? Nigdy! - Wyszczerzyła kły, dając wyraźnie Belialowi do zrozumienia, że mówi poważnie. Śmiertelnie poważnie. |
|||
|
Belial Płomień Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:młody dorosły Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:1,310 Dołączył:Lut 2015 STATYSTYKI
30-03-2017, 10:35
Pokręcił łbem, ona nie potrafiła zrozumieć że Belial czuł że zrobi jej krzywdę.
- zrozum że ja odejdę... Nie chcę znów cię skrzywdzić. Zrozum że jestem wrednym typem i mogę sprawić ci masę przykrości... A jeśli nie zrobię tego ja, to zrobi to on... Zrobi coś gorszego niż przed chwilą. - podniósł się na cztery łapy, długo tu już czasu nie spędzi. |
|||
|
09-06-2017, 20:04
Eleyna spojrzała Belialowi prosto w oczy.
- Ja rozumiem, że możesz mnie skrzywdzić, ale i tak nie odejdę - oświadczyła. - Potrzebujesz przyjaciela, który w razie czego Ci pomoże. Nie możesz się z tym borykać sam. Pogódź się z tym, i przestać nalegać, żebym odeszła, jasne? Bo cię ugryzę! - warknęła, robiąc groźną minę. Wstała i wyszczerzyła kły, demonstrując cały arsenał ostrych zębów. Następnie nieoczekiwanie się uśmiechnęła. - To co teraz robimy? |
|||
|
14-06-2017, 02:31
Szary wzruszył ramionami.
- skoro takie jest twoje stanowisko... - westchnął ciężko, nie chciał już być w tym miejscu, trzeba było zmienić lokum. - jeśli jesteś pewna że chcesz być przy mnie... To chodź... - odparł i ruszył w drogę. ZT |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości