Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Nit Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:3 lata Znamiona:Znamiona Zezwolenia:Zezwolenia Liczba postów:80 Dołączył:Lut 2013 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 62 Zręczność: 72 Spostrzegawczość: 76 Doświadczenie: doś |
12-10-2015, 20:39
Prawa autorskie: FuzzyMaro
Tytuł pozafabularny: Pomoc Techniczna
Hej! :)
Ostatnio zauważyłem, że domena krollew.pl jest dostępna, więc zrobiłem to, co chciałem już dawno - stworzyłem miejsce, w którym zgromadzę w jednym miejscu rozmaite odnośniki związane fandomem Króla Lwa, które dotychczas były dość mocno rozrzucone po sieci. Ale strona nie ma być jedynie agregatorem linków - planuję opisać na niej nieco historii Króla Lwa w Polsce. Do tego zadania będę potrzebował pomocy osób, które pamiętają czasy Lwiej Ziemi. Jacyś chętni? :) Dodatkowo ma być to również miejsce, pod które będę przygarniał - gdy będzie taka potrzeba - inne Królo-Lwowe strony potrzebujące stałego adresu... i nawet hostingu. Czy to żywe, czy też - wyłącznie do celów archiwalnych. ;) W każdym razie zapraszam: Strona polskiego fandomu Króla Lwa |
|||
|
Nit Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:3 lata Znamiona:Znamiona Zezwolenia:Zezwolenia Liczba postów:80 Dołączył:Lut 2013 STATYSTYKI
07-02-2016, 12:59
Do strony krollew.pl dołączyło Stado Lwiej Ziemi:
https://forum.krollew.pl :D Przenieśliśmy forum bez strat i jestem z tego dumny. \o/ |
|||
|
21-10-2016, 16:13
No i cóż, jak doskonale widać również i Król Lew PBF dołączyło do krollew.pl :3
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości