Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Mauara Konto zawieszone Gatunek:Zebra bezgrzywa Płeć:Samica Wiek:3 lata Liczba postów:274 Dołączył:Sie 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 60 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 20 |
16-12-2015, 17:20
Prawa autorskie: Avatar: własny| Podpis: internety (darmowe tapety)
Mam wrażenie, że gdzieś był temat o szukanie do fabułek ale przetrząsnęłam wszystko i znaleźć znowu nie mogę. Może nie ma i mi się przyśniło, albo nie umiem patrzeć xD
Tak czy siak szukam kogoś do fabuły, na dłużej jakiegoś towarzysze czy czegoś. Nie ma tu zbyt wielu zebr, więc o partnerze nawet nie myślę. Ktoś coś xD? |
|||
|
Sadism Prekursor | Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:5 lat 3 miesiące Liczba postów:794 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Siła: 17 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 43 |
16-12-2015, 18:24
Prawa autorskie: Cyt. Ja Avek. by Eidel
Zawsze możesz dołączyć się do BJ. W końcu Vult to Mauara nawet zna. A w Bractwie byłoby ci zawsze lżej- w końcu jakaś grupa wsparcia.
Ewentualnie możesz skumać się z Cavumem. Ten smutas raczej jest jednym z tych lwów które mogłyby zaprzyjaźnić się ze swym "posiłkiem". ( poza tym gdyby się skumały to Vult miałaby substytut lotu i ogółem same plusy)
Wróciłem na prochy tego co niegdyś stworzyłem.
Dziś we mnie wątpią jak na samym początku. Dziś znowu ich zaskoczę. GŁOS Temat muzyczny Sadisma |
|||
|
Inés Jasnowłosa | Kapłanka Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Znamiona:4/4 Tytuł fabularny:Szamanka Liczba postów:1,076 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Siła: 77 Zręczność: 85 Spostrzegawczość: 83 Doświadczenie: 15 |
16-12-2015, 18:34
Prawa autorskie: CherryColaax (Soma) | OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Profil roku / Misterium
Jakby Mauara zaczęła wyznawać Księżyc, to w SK też by przeszła, choć fakt, że byłoby to dość kontrowersyjne. :P
Ale osobiście mogę zaproponować Serret na dobrą znajomą. Jest za mała, żeby jeść zebry. ;)
Think of me, think of me waking
Silent and resigned Imagine me trying too hard To put you from my mind *** | Głos |
|||
|
Vult Duch Gatunek:Sęp uszaty Płeć:Samica Wiek:6 lat Liczba postów:849 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
16-12-2015, 19:02
Prawa autorskie: Dirke, Kami, Rag.
Substytut lotu? Serio? Toć Vult zbiera na protezę! Nie poleci ale sępy skupiają się na szybowaniu a to wystarczy.
I też zapraszam do BJ, właściwie to ja już daaawno temu zapraszałam. |
|||
|
Mauara Konto zawieszone Gatunek:Zebra bezgrzywa Płeć:Samica Wiek:3 lata Liczba postów:274 Dołączył:Sie 2015 STATYSTYKI
16-12-2015, 21:41
Zaproszenie super, ale tak o zgłoszenia chyba nie wyślę. Fabularnie jakoś to trzeba *-*
Czy ta proteza to przez Mauare czy jednak nie moja wina xD? Tak czy inaczej dołączenie do klanu byłoby super, a że w BJ jest jako tako różnorodność gatunkowa, to dlaczego nie. Tak czy siak na fabułę z Cavumem, Serret i Vult jestem chętna, tylko kogo tu wybrać teraz xD Na PW się zorientuje. Tak czy siak dzięki, chociaż grono przyjaciół wielkie może być, więc temat zawsze aktualny. |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
16-12-2015, 21:57
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Wiesz, ze mną (z Serret znaczy się) można też na marginesie i myślę, że z pozostałymi też dałoby radę w ten sposób. :'D Na marginesie można być w kilku wątkach jednocześnie.
|
|||
|
16-12-2015, 22:53
Ooooo, w zasadzie zapomniałam o istnieniu marginesu. W takim razie chętnie założę tam wątek i podlinkuję xD
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości