Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Inés Jasnowłosa | Kapłanka Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Znamiona:4/4 Tytuł fabularny:Szamanka Liczba postów:1,076 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 77 Zręczność: 85 Spostrzegawczość: 83 Doświadczenie: 15 |
04-07-2018, 13:50
Prawa autorskie: CherryColaax (Soma) | OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Profil roku / Misterium
A nie wiem, nie ogarniam tych światowych eventów.
Ciekawostka: lucky egg teraz działa przez godzinę. :O Aż już nie miałam czego ewoluować.
Think of me, think of me waking
Silent and resigned Imagine me trying too hard To put you from my mind *** | Głos |
|||
|
Nejlos Młode Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Szkrab Liczba postów:11 Dołączył:Lip 2018 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 10 Zręczność: 10 Spostrzegawczość: 10 |
22-07-2018, 00:52
Prawa autorskie: Dukacia
Ja gram w pokemon od roku z przerwami. Mam teraz 27 lvl niedługo, jestem w grupie mystic. Ja zazwyczaj wychodzę z domu jak mam się spotkać z chłopakiem żeby połapać pokemony, żeby później robić różne questy związane z rzadkimi pokemonami czy też raidy. Fajnie by było zrobić grupę raidową z KL'a, żeby wspólnie poraidować.
Mój Code do friends: 6209 8301 4106 (nick Triganna)
Dorosły Nejlos (tymczasowy o ile nie znajdę innego) - Malaika4, tło Disney
Młody/Dorosły (Lineart: princevoldy, kolory: Ja, tło: Disney) (aktualny w przyszłości).
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-07-2018, 00:58 przez Nejlos.)
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości