Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
30-01-2014, 01:09
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Ciężko wymienić bajkę Disneya, w której nie pojawiłby się wątek miłosny. Które pary lubicie najbardziej?
|
|||
|
Nkiruma Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:259 Dołączył:Sty 2013 STATYSTYKI
Siła: 75 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 78 |
30-01-2014, 09:43
Prawa autorskie: zestaw od Ragnara, love! ;*
Mustanga z panią Mustangową, której imienia nie pamiętam. xD
no i Kovu z Kiarą! |
|||
|
Derion Duch Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:zdechł, miał wtedy ok. 7 lat Znamiona:Stada ZG na lewym barku Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:964 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
Siła: 87 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 44 |
30-01-2014, 11:04
Prawa autorskie: av - Rag, obrazek w podpisie - Szczurzysława, ref - ja
Tytuł pozafabularny: VIP
Mustang z Rosą to DreamWorks!
|
|||
|
Moonlight Konto zawieszone Gatunek:Lew Afrykański Płeć:Samica Wiek:7 miesięcy Znamiona:0/0 Liczba postów:70 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
Siła: 10 Zręczność: 10 Spostrzegawczość: 10 |
30-01-2014, 11:41
Prawa autorskie: Felka/LeftDuality/Autor podpisu :)
Ja? z Disneya np Król Lew 2 Simba i Nala, a z np z filmu Pocahontas to ta indianka z tym Jamsem jak dobrze pamiętam :D
|
|||
|
Nkiruma Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:259 Dołączył:Sty 2013 STATYSTYKI
Siła: 75 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 78 |
30-01-2014, 12:16
Prawa autorskie: zestaw od Ragnara, love! ;*
Derion napisał(a):Mustang z Rosą to DreamWorks! naprawdę? żyłam w kłamstwie ._. |
|||
|
Derion Duch Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:zdechł, miał wtedy ok. 7 lat Znamiona:Stada ZG na lewym barku Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:964 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
30-01-2014, 12:30
Ale jestem wredna, co?
A w temacie samych par, to nie wiem... musiałabym się zastanowić. Nigdy toplisty nie były moją mocną stroną i nigdy ich nie sporządzałam, stąd wybór jednej, konkretnej, ulubionej pary jest dla mnie łamigłówką xP Właściwie to... Pierwsze co mi przychodzi na myśl to Zakochany Kundel. Historia Lady i Trampa zawsze mnie fascynowała. Ich relacja była głębsza, nie polegała tylko na zauroczeniu, ale... jak ja mało teraz pamiętam z tej bajki. Wiem, że ona wylądowała w schronisku i obwiniała o to Trampa, a on się o jej względy mimo wszystko starał, była akcja ze szczurem... muszę to obejrzeć koniecznie, ale mi się magnetowid popsuł, a mam tylko kopię na kasecie :c Tak czy siak stwierdzam, że to moja ulubiona parka <3 |
|||
|
Ariusz Konto zawieszone Gatunek:Hybryda lwa (z czymś bardziej puchatym) Płeć:Samiec Wiek:8 miesięcy Liczba postów:693 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 21 Doświadczenie: 00 |
30-01-2014, 13:32
Prawa autorskie: Ragi et mo
No Trampik z Lady byli zacni :P
Moja ulubiona parka to chyba Bambi i jego ojciec |D Dobra, to nie parka, ale w Bambi 2 fajnie się na tym skupili. Ehm, ale parka rasy parka... Ja mam chyba z tym problemy xD" ale np w gdzie jest nemo, no oni też nie byli parką, ale relacja Marlin-Dory była taka urocza i ładnie się rozwijała i uh. W lis i pies 2 wiem, że był w parce konflikt, wow, brawo disney, ale niewiele pamiętam. Acz piękna i bestia, nyah, nikt o tym tu nie rzekł, a tu kurka pracowali na to, by w końcu się w sobie zakochać, jakby nie było. No i bestia karmiący ptaszki z ręki jest uroczy, nie powiecie. ALE JEGO LUDZKA FORMA JEST OKROPNA [ Dodano: 2014-01-30, 12:57 ] Kristoff i Sven! :"D xD" |
|||
|
Malimau Samotnik Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Liczba postów:234 Dołączył:Maj 2013 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 81 Zręczność: 62 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 20 |
30-01-2014, 16:17
Prawa autorskie: Chotara | ArolinaK.
Derion napisał(a):Mustang z Rosą to DreamWorks! Mustang miał imię - Spirit. |
|||
|
30-01-2014, 16:31
Dokładnie, Ari, rozczarowanie to małe słowo. Raczej zawód? Bestyja taka piękna z niego była, z charakterem, a nie ten... Ken. Ale jeśli chłop w swojej formie szczęśliwy, niech im tam będzie. Parę zacną tworzyli, trzeba przyznać.
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości