Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Panimalos Konto zawieszone Gatunek:Lew. Płeć:Samiec Wiek:3 lata. Liczba postów:92 Dołączył:Sie 2014 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 75 Zręczność: 69 Spostrzegawczość: 66 Doświadczenie: 10 |
17-08-2014, 17:58
Prawa autorskie: MonsterUndetYourBed
W historii Nimala jest o Riwie - przybranej siostrze gepardzicy. Charakter do ukształtowania, obecnie jednak młoda odczuwa poczucie winy z powodu śmierci Shii, matki Nimala - ukrywa to jednak przez bratem. Młode mają bliską relację i chcę żeby tak pozostało. Gepardzica ma 7 miesięcy.
Poszukiwany użytkownik z przeciętnie porządnymi postami, który nie porzuci postaci. |
|||
|
Kiba Konto zawieszone Gatunek:Lew Wiek:2 lata Liczba postów:44 Dołączył:Wrz 2014 STATYSTYKI
Siła: 74 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 10 |
12-10-2014, 14:04
Prawa autorskie: Ki-Re
Masz już chętną. ;) Moja przyjaciółka zdecydowała się na założenie tego konta. Zostanie stworzone we wtorek. ^^
|
|||
|
Furien Konto zawieszone Gatunek:Lampart. Płeć:Samiec Wiek:2 lata. Liczba postów:94 Dołączył:Sie 2014 STATYSTYKI
Siła: 74 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 25 |
12-10-2014, 16:47
Prawa autorskie: Wietrzyca (Visa) | Mikaley, kolor; ja.
Nareszcie :3 Czekam. Jakby były jakieś pytania to na PW (częściej jestem na Furien)
Głos You know you've got that thing That makes the girls all swing You know exactly what you do You like the hit and run You say it's all for fun You think that I'm the one for you Boy if you wanna go I would not mind But I'm not the kind of drum you play one time |
|||
|
Panimalos Konto zawieszone Gatunek:Lew. Płeć:Samiec Wiek:3 lata. Liczba postów:92 Dołączył:Sie 2014 STATYSTYKI
Siła: 75 Zręczność: 69 Spostrzegawczość: 66 Doświadczenie: 10 |
15-10-2014, 22:20
Prawa autorskie: MonsterUndetYourBed
Konto się zakłada? ^^
|
|||
|
Furien Konto zawieszone Gatunek:Lampart. Płeć:Samiec Wiek:2 lata. Liczba postów:94 Dołączył:Sie 2014 STATYSTYKI
Siła: 74 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 25 |
29-10-2014, 14:58
Prawa autorskie: Wietrzyca (Visa) | Mikaley, kolor; ja.
Temat do zamknięcia.
Głos You know you've got that thing That makes the girls all swing You know exactly what you do You like the hit and run You say it's all for fun You think that I'm the one for you Boy if you wanna go I would not mind But I'm not the kind of drum you play one time |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości