Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
24-09-2015, 01:38
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
W niedzielę nagrywam audycję z pewną_tajemniczą_osobą. Jeszcze nie wiem, czy będziemy dawać tam piosenki - ja to bym raczej widziała jako mini-audycję w formie wywiadu - ale na pewno będziemy kogoś pozdrawiać. :) Jeśli chcecie, żeby kogoś od was pozdrowić, to piszcie w tym temacie albo do mnie na pw (na Felkę).
Można też zadać mniej lub bardziej poważne pytanie mi albo do tajemniczej_osobie. Pytania - najlepiej, żeby były zamieszczane w tym temacie - będą przez nas czytane i będziemy na nie odpowiadać (a przynajmniej ja zamierzam!). Jeśli tajemnicza_osoba chce się ujawnić wcześniej, to niech to robi, jej wybór - ja póki co wolę trzymać was w niepewności. ;3 Do usłyszenia. ^^ |
|||
|
Nyasi Duch Gatunek:Serwal Płeć:Samiec Wiek:19 miesięcy Liczba postów:138 Dołączył:Maj 2015 STATYSTYKI
Życie: 62
Siła: 21 Zręczność: 23 Spostrzegawczość: 24 Doświadczenie: 25 |
25-09-2015, 01:23
Prawa autorskie: Av: Paranoii // Podpis: Lioden
Proszę o pozdrowionka :P
|
|||
|
Kahawa Konto zawieszone Gatunek:Ratel Płeć:Samica Wiek:11 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec / Znachor Liczba postów:269 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 28 Zręczność: 48 Spostrzegawczość: 82 Doświadczenie: 70 |
25-09-2015, 01:23
Prawa autorskie: Madkakerlaken, Eyal Bartov
O której się rozpocznie audycja i gdzie będę mogła jej posłuchać?
|
|||
|
Chikja Poszukujący Gatunek:Hydra vulgaris Płeć:Samica Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Młodszy Szaman Liczba postów:766 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 63 Zręczność: 83 Spostrzegawczość: 80 Doświadczenie: 10 |
25-09-2015, 16:08
Prawa autorskie: Vegava/ Koseki-L/Lioden
Tytuł pozafabularny: VIP
Chciałabym pozdrowić wnuczka Artosia, Ragową, Neske i bardzo ale to bardzo zadedykować im śliczną piosenkę: https://www.youtube.com/watch?v=gkTb9GP9lVI
|
|||
|
Zbanowany Gatunek:Lew berberyjski Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:336 Dołączył:Lis 2012 STATYSTYKI
Siła: 82 Zręczność: 66 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 95 |
25-09-2015, 21:21
Prawa autorskie: Dirke | Lioden/Kami
Pozdrowienia dla Felci vel Mako, Chikji, Kahawiana, Cynki i ogólnie dla całego KL'a :P
|
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
26-09-2015, 00:57
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Vult, to nie będzie audycja "na żywo", ja to nazywam audycją tak z przyzwyczajenia. :) Nagrywamy ją w niedzielę po południu, a później wrzucę ją na Wrzutę i dam linka na forum (zapewne już w poniedziałek).
|
|||
|
Vult Duch Gatunek:Sęp uszaty Płeć:Samica Wiek:6 lat Liczba postów:849 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
26-09-2015, 01:10
Prawa autorskie: Dirke, Kami, Rag.
Ah, ok ^^"
To chciałabym zadedykować tą piosenkę dla wszystkich użytkowników aby przynosiła natchnienie w pisaniu. https://www.youtube.com/watch?v=v3ZkCLUFrys Pytania: 1. Czy wkrótce będą organizowane jakieś fabularne kataklizmy? 2. Czy powstanie kiedyś forumowa gazetka z najnowszymi plotkami? xD Jak mi coś jeszcze do łba wskoczy to dopisze |
|||
|
Amani Konto zawieszone Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:4 lata Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:403 Dołączył:Sty 2015 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 84 |
26-09-2015, 18:24
Prawa autorskie: Ssaku
Vult to dobre pytanie przydałaby się jakaś klęska prowadzona przez Mg czy też narzucony klimat dołączam się do pytania i pozdrawiam mamę :)
|
|||
|
Kaaivy Konto zawieszone Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:4 lata Liczba postów:121 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Siła: 83 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 59 Doświadczenie: 25 |
26-09-2015, 22:43
Prawa autorskie: Lineart: Malaika4; Kolory: Inn.
Pozdrowienia dla Nataki od siostrzyczki! :D
|
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
27-09-2015, 23:34
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Audycja, zgodnie z planem, została dzisiaj nagrana (ładne parę godzin temu), jednak zamieszczę ją najwcześniej jutro. Mam jeszcze parę rzeczy na głowie, wybaczcie.
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości