Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Kahawa Konto zawieszone Gatunek:Ratel Płeć:Samica Wiek:11 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec / Znachor Liczba postów:269 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 28 Zręczność: 48 Spostrzegawczość: 82 Doświadczenie: 70 |
27-10-2015, 09:49
Prawa autorskie: Madkakerlaken, Eyal Bartov
Nie zbudziła się od razu, wszak miała problemy z zaśnięciem. Jak nigdy dotąd. Także młody spokojnie się kręcił a ona dalej spała w najlepsze. Otworzyła zaspane ślepia dopiero, czując jak coś jej wymemłało ogon. Podniosła się się szybko i uniosła zaśliniony ogon ku górze. Skapywały z niego ciągnące się krople śliny, zmarszczyła brwi i zaraz zerknęła na małego winowajce tego stanu. Doprowadziła swoja kite do porządku zanim w ogóle się odezwała.
- Oszczędzaj siły, będą ci potrzebne na długi spacer. Przejdą się na żyźniejsze krainy, coś znajdą do jedzenia. Pokaże Chakide okoliczne tereny i pozałatwia parę swoich spraw. Ruszyła żwawym krokiem do wyjścia. z/t |
|||
|
Chakide Konto zawieszone Gatunek:miodożer Płeć:Samiec Wiek:6 miesięcy Liczba postów:32 Dołączył:Paź 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 10 Zręczność: 13 Spostrzegawczość: 10 Doświadczenie: 5 |
27-10-2015, 22:22
W końcu się obudziła. Nie nakrzyczała na mnie za to, ze jej ogon tak obśliniłem. Poruszyłem lekko nosem.
-Dobrze- Wstałem obserwując ją z uwagą. Będziemy gdzieś szli, fajnie! Byłem podekscytowany pierwsza wyprawą z nią. Na pewno w jakieś ciekawe miejsce mnie zabierze. W końcu wie dużo to i zna dużo miejsc! Z lekkim uśmiechem ruszyłem za nią. Czas poznać nowe miejsca! Ale liczyłem, ze tutaj też wrócimy, ta jaskinia i grzyby są świetne.
typowy miodożer, nie różni niczym szczególnym się od innych przedstawicieli swego gatunku. Grzbiet ma srebrnawy z białymi pasami po boku ciała. Posiada piwne oczy.
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości