Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Myr Odnowiciel | Konto zawieszone Gatunek:lew przylądkowy- P. l. melanochaita Płeć:Samiec Wiek:5 lat Znamiona:4/4 Liczba postów:1,924 Dołączył:Maj 2015 STATYSTYKI
Życie: 90
Siła: 95 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 61 Doświadczenie: 23 |
15-06-2016, 16:44
Prawa autorskie: ja-Dirke
Kto gra i gdzie, no i jaka frakcja ;)
Sheloth poleca Firestorm, serwer wod'a piracik :3 *** Ja pogrywam na globie na Eonarze, Rourth. Ogólnie pogrywam zazwyczaj w Hordzie. Na firestormie musze sprawdzić gdzie postać sobie zrobiłam. Na mopie mam trochę postaci. A pogrywa ktoś na wowie w rp? i Preferencje pvp czy pve? --- Można jakąś grupkę na dungi skminić. |
|||
|
Myr Odnowiciel | Konto zawieszone Gatunek:lew przylądkowy- P. l. melanochaita Płeć:Samiec Wiek:5 lat Znamiona:4/4 Liczba postów:1,924 Dołączył:Maj 2015 STATYSTYKI
15-06-2016, 17:43
a i Sheloth ja wole aby mi firestorm się nie pchał do oryginalnych plików officiala xD ale zobacze sciagne se to znowu x3
|
|||
|
Sheloth Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:186 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 78 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 39 |
15-06-2016, 17:53
Prawa autorskie: (c) nukotek
Tytuł pozafabularny: VIP
Ja i Durga gramy na WoDzie przez Firestorm, oboje w alliance, ja mam Draenei huntera, on ludzkiego warlocka. Polecamy się, jutro kończy nam się sesja i będziemy tam znowu wchodzić :3
Siedzimy na anglojęzycznym realmie WoDa z włączonym PvP, ale żadne z nas za bardzo nie pchało się do pojedynkow. Jeden minus jaki ma FS to to, że tylko jeden realm jest ustawiony na PvE, na pozostałych raczej nie uniknie się walki z kimś. Ale za to jest całkiem spora polskojęzyczna gildia, taka na kilkaset osob, to już jakiś plus. A do RP mogłabym się pewnie przekonać, chociaż w WoWie jeszcze nie probowałam. /Jedyny problem to to, że na samym początku lipca wyjeżdżamy do pracy i nie mamy pewności jak będzie z internetem na miejscu. Ale jeśli w najbliższym czasie zbierze się jakaś grupa, to zawsze możemy się do niej podłączyć we wrześniu. A teraz wracam do nauki, nie po to dałam sobie szlaban na granie w gry, pisanie tutaj i rysowanie do końca sesji, żeby teraz go złamać i nie zdać jutro egzaminu ;_; Edit: też prawda, zanim się przekonałam do FS, byłam przerażona tym, że żeby zmienić serwer będę musiała ściągać oryginalne pliki gry od nowa, bo coś mi tam pozmieniał XD |
|||
|
15-06-2016, 19:48
Aluchy? :< no wiecie co D: ech no to zrobie kogoś D:
pvp eh no można próbować osobiście lubie tylko na bg, global pvp nie i mam nadzieje, ze na tym realmi nie ma nękania xp bo takie zagrywki od razu mnie zniechęcają do gry xD <acz na pandashanie nn taranzu było ok> Jakie poziomy macie? Zrobie se moze palka czy innego druta bo na wodzie spoko nimi sie gra. a co do polskich gildii.. no cóż RP we wowie jest spoko na polskiej scenie kiepsko z serwami niestety. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości