Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Zephyr Samotnik Gatunek:Gepard grzywiasty Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:642 Dołączył:Cze 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 66 Zręczność: 90 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 46 |
12-11-2016, 22:22
Prawa autorskie: av: Kahawian, podpis: DemiReality (lineart)
Tytuł pozafabularny: Junior Admin / Mistrz Gry / Meteorolog / Mistrz Kalamburów
Do oddania mam goryla zwanego Mulungu, który jest medykiem KB. Nie grał długo, ale stanowił wartościowy element naszej bandy. Nie ma za wiele postów do przeczytania. Albinos z kilkoma ozdobami, zresztą możecie obejrzeć jego profil: TUTAJ
Poniżej zamieściłem jego zapis do wglądu. Niestety nie udało mi się odzyskać opisu charakteru, który znalazł się w formularzu dołączenia do BJ, więc sam postaram się go co nieco przedstawić.
Spoiler:
Moje główne wymaganie to jako takie pojęcie o forumowej medycynie. Aktywność mile widziana. No, i wolałbym, żeby nie odbiegać za bardzo od jego osobowości bez fabularnej przyczyny. Planowałem sam poprowadzić tę postać, ale w sumie przekazanie jej komuś kompetentnemu będzie jeszcze lepszą opcją. Oferta powisi przez nieokreślony czas; aż znajdzie się odpowiednia osoba lub postanowię ją sobie zachować. Możliwe, że po kilku dniach bez żadnej odpowiedzi zacznę sam go prowadzić, ale będzie do przejęcia do momentu zamknięcia tego tematu. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości