Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
![]() Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Völundr Duch ![]() Gatunek:Lew azjatycki, P. leo persica Płeć:Samiec Wiek:10 lat i 3 miesiące. Liczba postów:113 Dołączył:Cze 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 78 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 20 |
02-09-2015, 23:28
Prawa autorskie: MadKakerlaken
ojej jak romantycznie i słodko się tutaj zrobiło <3
|
|||
|
Sadism Prekursor | Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:5 lat 3 miesiące Liczba postów:794 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Siła: 17 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 43 |
02-09-2015, 23:37
Prawa autorskie: Cyt. Ja Avek. by Eidel
Cicho Kalani. Bo wyjdzie że z Cavuma kochaś a nie emo.
:P Ty lepiej Volem idź zagryźć jakiegoś serwala czy coś. Nadal uważam że jest on większym świrem od Kituko, skoro za obrażanie księżyca zagryza innych xD
Wróciłem na prochy tego co niegdyś stworzyłem.
Dziś we mnie wątpią jak na samym początku. Dziś znowu ich zaskoczę. GŁOS Temat muzyczny Sadisma ![]() |
|||
|
Damaja Konto zawieszone Płeć:Samiec Liczba postów:205 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie: 99
Siła: 80 Zręczność: 60 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 45 |
02-09-2015, 23:50
Prawa autorskie: MadKakerlaken
Za dziecka emo, za dorosłego romantyk xD Romantycy się zabijali z nieszczęśliwej miłości, także tego, prawie jak emo.
No, tak ma być, w końcu ma być zagrożeniem dla innych stad, nie? //koniec offtopa z mojej strony |
|||
|
Chaiyali Konto zawieszone Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:2 lata Liczba postów:47 Dołączył:Sie 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 64 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 10 |
03-09-2015, 00:01
Prawa autorskie: Lineart - Nine Neck -Fur, Inkhling
A co, Cavum nie gustuje w starszych? c:
Okej, żeby nie robić mu w takim razie przykrości, mogłabym założyć konto z nową postacią, ewentualnie wygląd byłby do obgadania bo nie jestem do końca pewna jak Ty to widzisz. |
|||
|
Sadism Prekursor | Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:5 lat 3 miesiące Liczba postów:794 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Siła: 17 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 43 |
03-09-2015, 00:04
Prawa autorskie: Cyt. Ja Avek. by Eidel
Cavum jest wdzięczny.
A raczej starsze nie gustują w młodszych. Zresztą zbyt duża różnica wieku nigdy dobra nie jest ;p Koniec offtopu ode mnie. :3
Wróciłem na prochy tego co niegdyś stworzyłem.
Dziś we mnie wątpią jak na samym początku. Dziś znowu ich zaskoczę. GŁOS Temat muzyczny Sadisma ![]() |
|||
|
Chawa Samotnik ![]() Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Młody Dorosły Liczba postów:205 Dołączył:Kwi 2014 STATYSTYKI
Siła: 65 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 75 Doświadczenie: 40 |
03-09-2015, 00:10
Prawa autorskie: av: Fileera & FKpl; syg: Nharlie
Ile emocji w moim wątku XD
Dla mnie nowa postać też może być, mi to obojętne :D W takim razie najlepiej będzie, jak resztę omówimy na PW ^^ -- W takim razie jest jeszcze Eyre do oddania TUTAJ oraz jeszcze jedna postać do wykreowania. Niby samiec, ale tak sobie pomyślałam, że tej postaci praktycznie nie było na fabule, więc jak ktoś bardzo będzie chciał, to może być i samica xd Tak więc płeć dowolna! ![]() |
|||
|
Zbanowany Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:3 lata Liczba postów:208 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie:
Siła: 63 Zręczność: 77 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 30 |
03-09-2015, 17:44
Prawa autorskie: Malaika4 / Leonoy
Zachęcam gorąco, szczególnie że nowa postać nie tylko będzie bratem/siostrą, ale i wujkiem/ciocią! :D
|
|||
|
Mvua Konto zawieszone Gatunek:lwica Płeć:Samica Wiek:3 lata Liczba postów:6 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 69 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 10 |
06-09-2015, 21:58
Prawa autorskie: L: malaika4
Okej, to macie jeszcze jedną siostrę zgodnie z obietnicą. :)
![]() |
|||
|
Inn Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:892 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 59 |
11-12-2015, 11:49
Prawa autorskie: ~Malaika4
Temat zamykam, bo wróciła Alida, więc mamy komplecik :3
![]() |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości