Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Vult Duch Gatunek:Sęp uszaty Płeć:Samica Wiek:6 lat Liczba postów:849 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
27-12-2015, 12:50
Prawa autorskie: Dirke, Kami, Rag.
Nigdzie nie musiała iść, butelka stała na komodzie. Kieliszki również. Nalała czerwonej cieczy do trzech kieliszków. Pogrzebała również w swojej torebce wyciągając tabletki na sen. Zerknęła jeszcze na Cezarego jak miał zasłonięte oczy bluzką, którą ściągała mu Kinga. Idealna okazja. Skruszyła pigułkę do jednego z kieliszków tak, że nie widział tego incydentu.
- Proszę -Wręczyła im po kieliszku. - Gwarantuję, że świat wyda ci się bardziej kolorowy po tym. -Jej wzrok mówił wszystko, że jak nie wypije z nimi po dobroci to wleje mu to siłą do gardła. |
|||
|
Cavum Konto zawieszone Gatunek:Leweł Płeć:Samiec Wiek:21 miesięcy Liczba postów:142 Dołączył:Lip 2015 STATYSTYKI
Życie: 90
Siła: 80 Zręczność: 60 Spostrzegawczość: 55 Doświadczenie: 20 |
27-12-2015, 14:12
Prawa autorskie: Av. - Chotara
Spojrzał na Ptakopodobną niezadowolony.
- Jesteście podłe... Klimat? Kpina... Sposobów na tłumaczenie się było wiele. A te dwie zdecydowanie go irytowały. Ale miały przewagę liczebną, i co zrobisz... - Ja nie pije...- powiedział, po czym widząc wzrok Walentyny wziął kieliszek i się napił - Zazwyczaj... |
|||
|
Kiu Konto zawieszone Gatunek:krokuta cętkowana Płeć:Samica Wiek:5,3 lat (dorosła) Liczba postów:752 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 70 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 51 Doświadczenie: 30 |
27-12-2015, 14:33
Prawa autorskie: lineart BlackNemera- podpis'/ awek -Trollberserker
Tytuł pozafabularny: VIP
-Oj kociaku nie przesadzaj- pokręciłam łbem, ech nie pije, nie tańczy to co on robi?
-Uszy do góry, nie bądź takim sztywniakiem, sztywny będziesz jak się przekręcisz- Rzuciłam do niego i zabrałam się za masowanie mu na razie ramion i karczku. -Wyluzuj trochę, bo ci żyłka pęknie- Dodałam wesołym ale spokojnym głosem. Masaż powinien trochę pomoc, zresztą masaże zawsze są dobra sprawą. Nie miałam na razie ochoty używać siły i go związywać czy coś. |
|||
|
Amani Konto zawieszone Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:4 lata Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:403 Dołączył:Sty 2015 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 84 |
27-12-2015, 14:44
Prawa autorskie: Ssaku
Postanowiła urwać się z imprezy, nikt z nią nie gadał, nikt się nią nie interesował. Pomyślała, że pójdzie do jakiegoś pokoju. Wszystkie były zamknięte. Zdecydowała, że otworzy jeden z nich. Wzięła dwie wsuwki ukrywające się w jej lokach. Przekręciła pare razy i otworzyła drzwi. Spokojnie weszła do pokoju, ale to nie była zbyt mądra decyzja. Ujrzała trójkę anthro, w pierwszej chwili ucieszyła się, że nie jest sama, ale gdy przyjrzała się sytacji troszkę się przestraszyła.
- Eeeeee Dobry wieczór?? - powiedziała niepewnie. - Co wy mu robicie? Gwałt to nie jest dobry sposób na znalezienie sobie chłopaka na stałe. - dorzuciła z pewną dozą ironii. |
|||
|
Cavum Konto zawieszone Gatunek:Leweł Płeć:Samiec Wiek:21 miesięcy Liczba postów:142 Dołączył:Lip 2015 STATYSTYKI
27-12-2015, 14:45
- Nie,mów,do,mnie,KOCIAKU. - powiedział twardo akcentując każde słowo.
Spojrzał gniewnym wzrokiem za siebie, gdzie Kinga masowała mu plecy. Co ja tu robię? Znowu łyknął trochę wina. - Często organizujesz orgie i tym podobne? - rzekł kpiącym tonem. Po chwili ziewnął. Jakoś tak... zmęczyło go to wszystko. - Tragedia... - dodał, gdy zobaczył że drzwi się otwierają. - Uratowany! - oczy mu sie wręcz zaświeciły. I już miał się zerwać na równe nogi gdy... ( tak tak, Kinga działaj xD ) |
|||
|
Kiu Konto zawieszone Gatunek:krokuta cętkowana Płeć:Samica Wiek:5,3 lat (dorosła) Liczba postów:752 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
27-12-2015, 14:52
Pchnęłam go na łózko- Siedź bo ci jaj urwę-Rzuciłam do lwa.
Wstałam i wzięłam ją za fraki -nikt cie nie prosił, wynocha jak jeszcze raz przeszkodzić, to cie tę mordę poharatam, tak, ze cie rodzona matka nie pozna- wypchałam ja i zakluczyłam drzwi ponownie zostawiając klucz. Gwałty, co za wybujała wyobraźnia. Pokręciłam łbem dość mocno zirytowana takimi durnymi pomysłami. -Mówiłam, same laleczki w pustymi głowami- Wróciłam do Cezarego, -Mam nadzieje, że to cos cie nie speszyło. Nie ma mowy o gwałtach, to takie ... prymitywne. Sama by pewnie tamta lala chciałaby ktoś ja zaliczył, phi. Tak zdenerwowałam się, ale wdech i wydech i będzie dobrze. |
|||
|
Vult Duch Gatunek:Sęp uszaty Płeć:Samica Wiek:6 lat Liczba postów:849 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
27-12-2015, 15:28
Prawa autorskie: Dirke, Kami, Rag.
Chwila nieuwagi i...akcja stanowczo działa się za szybko. Jak ona tu wlazła jak pokój był zamknięty. Czyżby się włamała grzebiąc w zamku? Najprawdopodobniej. Teraz gdy klucz jest wsadzony w drzwiach nie będzie tak łatwo ponownie zamek otworzyć.
- Cóż...-Wyrwało się tylko -To na czym stanęliśmy? -Zatrzepotała zalotnie rzęsami przytulając się do ramienia Cezarego. Przy okazji tak łatwo nie ucieknie. - Jakiś ty milutki w dotyku. -Zagruchała. |
|||
|
27-12-2015, 15:32
Mina Czarka wbyła pusta. PUSTA
Patrzył w przestrzen przed sobą. Miał dosyć. Poddał się. A zgwałccie mnie... a róbta co chceta.. - pomyslał. Niech się dzieje wola nieba... - Ta.... - odpowiedział na dosłownie wszystko co robiły Walentyna i Kinga |
|||
|
Amani Konto zawieszone Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:4 lata Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:403 Dołączył:Sty 2015 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 84 |
27-12-2015, 15:37
Prawa autorskie: Ssaku
No biedak no, ale nie pomoże mu teraz skoro wywaliły ją za fraki. Spinka jej się złamała i nie wejdzie tam drugi raz, no ale trzeba mu jakoś pomóc. Nie wiadomo co mu zrobią. Z drugiej strony tak jest na imprezach. "Jakim trzeba być desperatem, żeby porywać chłopaka?" - fakt jeżeli chłopak porywa dziewczynę to jest romantyczne, jeżeli jest na odwrót to jest troche dziwne. Skierowała się w stronę wyjścia, aby się przewietrzyć.
|
|||
|
27-12-2015, 16:57
-Jakis ty wypruty i bez życia...- Zaśmiałam się na słowa Czarka. Liznęłam go po szyjce i położyłam na łóżku. Będzie dobra zabawa. Przynajmniej dla mnie.
-Coż z życia każdy musi mieć nawet taki smutasek- Dodałam i pstryknęłam go lekko w nos. Nie wie mój cukiereczek co ja jeszcze w pokoju mam, biedaczek. Spojrzałam an ptaszynkę, ta też na pewno będzie chętna aby dobrze się zabawić. |
|||
|
Maru Wiarus Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:5,5 roku, dorosły Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:543 Dołączył:Lis 2015 STATYSTYKI
Siła: 75 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 64 Doświadczenie: 57 |
27-12-2015, 17:24
Prawa autorskie: Sambirani & Inn
Słysząc jakieś krzyki i wrzaski z pokoju anthro lew podszedł do drzwi i zapukał w nie.
- Hej tam, co się dzieje? Co to za wrzaski i tłuczenie się?! Bijecie się tam czy co? Zastukał drugi raz, ale trochę mocniej. |
|||
|
27-12-2015, 17:30
No i cos przywlokło sie kolejnego.
-popilnuj naszego cukiereczka. podeszłam do drzwi i od kluczyłam. Miałam w zamiarze komuś zrobic krzywdę za przeszkadzania. kiedy uchyliłam drzwi ujrzałam kolejnego kociaka. -O- Rzekłam widząc go, następnie wyszczerzyłam kiełki i za fraki wciągłam go do środka. Efekt zaskoczenia robi swoje. Szybko zamknęłam drzwi ponownie. -no patrz mamy kolejne ciacho- Rzuciłam do sępicy- Skoro mamy doje samczyków to jednego na fotel a tego na łóżko, póki świeży- Zaśmiałam sie. może byc ciekawa zabawa. |
|||
|
Maru Wiarus Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:5,5 roku, dorosły Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:543 Dołączył:Lis 2015 STATYSTYKI
Siła: 75 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 64 Doświadczenie: 57 |
27-12-2015, 17:34
Prawa autorskie: Sambirani & Inn
Drzwi się przed nim otworzyły, a do postaci zdążył tylko wydukać.
- Co tu si... Nie zdążył, pociągnięty wpadł do pokoju. Niemal nie fiknął z nieznajomą na podłogę. Otworzył szeroko oczy, gdy ta zamknęła za nimi drzwi na klucz. - Ja tylko chciałem sprawdzić czy wszystko dobrze... |
|||
|
27-12-2015, 17:37
Otworzył szerzej oczy.
No nie, teraz to już przesada. Ja w orgii udziału brac nie będę. Wstał z łóżka i odepchnął od siebie hienę. - Mam dosyć. Bądź co bądź to on był tu facetem. Długo się zbierał w sobie, ale się udało. Rończym krokiem udało mu się wydostać z pokoju, po czym... Zemdlał, czy też zwyczajnie usnął od pewnych tabletek, tuż za drzwiami. Szlag by to! |
|||
|
27-12-2015, 17:41
pokręciłam głową
-widzisz, nie można go zostawić- Wciągnęłam go do pokoju- Widzisz- Rzekłam do jasnego lwa- on musi siedzieć tu bo jak tak by zemdlał na schodach! mógłby się zabić- Zaciągnęłam go an fotel i wyjęłam liny i przywiązałam mocno. oczywiście zamknęłam wcześniej drzwi na klucz, które schowałam w biuście. Niech teraz spróbuje zwiac. Skupiłam się na jasnym lwie- Nono- Rzekłam do niego i przejechałam palcem po jego torsie- ładniutki |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości