Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Kivuli Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:13 miesięcy Liczba postów:166 Dołączył:Gru 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 45 Zręczność: 39 Spostrzegawczość: 36 Doświadczenie: 19 |
15-04-2016, 22:33
Prawa autorskie: Chotara || Ravi
Kivuli na słowa hieny pokiwał łbem, pokazując tym samym, że docierały do niego słowa Bandytki. Na jej ostateczną pochwałę uśmiechnął się szerzej, ciesząc się, że miał szansę zostać kimś więcej w Cieniowisku. W swojej wyobraźni był już wielkim wojownikiem, który zniesie naprawdę wiele i zostanie zapamiętany w tej krainie na bardzo długi czas.
- Dziękuję, że zechciałaś chociaż trochę mnie w tym wszystkim podszkolić. - powiedział, nie tracąc swojej radości i pogody ducha. Lwiątko było dumne z samego siebie. While I'm here I wanna live my life for what it's worth Little bit of sunshine Little bit of rain Głos Kivuliego |
|||
|
Kiu Konto zawieszone Gatunek:krokuta cętkowana Płeć:Samica Wiek:5,3 lat (dorosła) Liczba postów:752 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 51 Doświadczenie: 30 |
16-04-2016, 15:10
Prawa autorskie: lineart BlackNemera- podpis'/ awek -Trollberserker
Tytuł pozafabularny: VIP
-Dobra mykaj i dalej ta droga idź- rzekłam do niego. Tak będzie dobrze. Westchnęłam i sam ruszyłam dalej. Ten trening się zakończył. Młodzik dobrze się zapowiada. Machnęłam ogonem i znikłam gdzieś za horyzontem.
|
|||
|
Kivuli Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:13 miesięcy Liczba postów:166 Dołączył:Gru 2015 STATYSTYKI
Siła: 45 Zręczność: 39 Spostrzegawczość: 36 Doświadczenie: 19 |
16-04-2016, 17:38
Prawa autorskie: Chotara || Ravi
-Do widzenia. - rzucił jeszcze zanim zdecydował się na odejście z tego miejsca. Młodzieniec odprowadził hienę wzrokiem do samego horyzontu, a chwilę później ruszył w kierunku Nory, gdzie zamierzał nieco odpocząć po odbytym treningu dlatego jego także w ciągu następnych kilku minut również tutaj nie było.
[z.t] While I'm here I wanna live my life for what it's worth Little bit of sunshine Little bit of rain Głos Kivuliego |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości