| 
               Tygodniowy bonus  +5 opali Otrzymuje Warsir! 
  | 

| 

| 

Drzewo genealogiczne 

Okres zbioru (1 porcja): 

Cis pospolityWulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia  | 

| 
                 Pogoda 
                   | 

Postać miesiąca: 
                Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.   
                   | 

Cytat września 
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.				

~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie 
                 | 

| 
		Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Życie: 100 

Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10  | 

29-03-2014, 00:32  		
		Prawa autorskie: av: malaika4 
	    Tytuł pozafabularny: VIP 
				nie tak często, jak bym chciała :< ale na tle społeczeństwa jeszcze nawet, nawet.  

osoba kolejna lubi wyszukiwać synonimy do zwyczajnych słów. 
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.

| 
|||

| 
| 
		 Derion Duch ![]() Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:zdechł, miał wtedy ok. 7 lat Znamiona:Stada ZG na lewym barku Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:964 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI

Siła: 87 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 44  | 

29-03-2014, 00:40  		
		Prawa autorskie: av - Rag, obrazek w podpisie - Szczurzysława, ref - ja 
				Bardzo lubi. I nawet spisuje słowa w grupach skojarzeniowo-tematycznych w celu ich późniejszego użycia.  

Osoba pode mną nie obejrzy filmu, jeśli jego kopia jest złej jakości.  | 
|||

| 
| 
		Inali Konto zawieszone Gatunek:Panthera leo Płeć:Samica Wiek:Rok i 2 miesiące Liczba postów:15 Dołączył:Mar 2014 STATYSTYKI

Siła: 40 Zręczność: 50 Spostrzegawczość: 40  | 

31-03-2014, 18:32  		
		Prawa autorskie: Wychodzi na to, że ja C: 

Zgadłeś C: Wolę poczekać, aż znajdzie się lepsza wersja~  

Osoba pode mną reprezentowała szkołę w zawodach pływackich, o!  | 
|||

| 
| 
		Ariusz Konto zawieszone Gatunek:Hybryda lwa (z czymś bardziej puchatym) Płeć:Samiec Wiek:8 miesięcy Liczba postów:693 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI

Siła: 20 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 21 Doświadczenie: 00  | 

31-03-2014, 21:17  		
		Prawa autorskie: Ragi et mo 
				Oui! Styl grzbietowy~  

Osoba pode mną... ma żal przy każdej zmianie avatara :c?  | 
|||

| 
| 
		 Derion Duch ![]() Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:zdechł, miał wtedy ok. 7 lat Znamiona:Stada ZG na lewym barku Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:964 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI

31-03-2014, 23:05  		
				jestem sobie dziewczynką, Inali c:  

nieeee... poza Derionkiem od Ragołsa, którego nigdy nie zmienię. następna osoba nie lubi kokosu :o  | 
|||

| 
| 
		Ariusz Konto zawieszone Gatunek:Hybryda lwa (z czymś bardziej puchatym) Płeć:Samiec Wiek:8 miesięcy Liczba postów:693 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI

31-03-2014, 23:13  		
				Aa. Kocham kokos :I ale tylko taki dopiero co rozłupany. I choć woda kokosowa z mleczkiem+ kapka cukru jest pycha, to sam miąższ najlepszy gdy tej wody w nim nie ma. Taki los.  

Osoba pode mną... dodaje cytryny do czarnej herbaty  | 
|||

| 
| 
		Shyeiro KARNY TYTUŁ ZA PSUCIE EVENTÓW Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Ponad 4 lata Znamiona:0/0 Liczba postów:411 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI

Siła: 75 Zręczność: 65 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 29  | 

01-04-2014, 19:26  		
		Prawa autorskie: AFrozenHeart/ Zimnaya 

Zawsze, uwielbiam.  

Osoba pode mną często fangirluje (.__.)  | 
|||

| 
| 

01-04-2014, 19:28  		
				Probably ;3;"  

Osobie pode mną często pierzchną usta  | 
|||

| 
| 
		Shyeiro KARNY TYTUŁ ZA PSUCIE EVENTÓW Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Ponad 4 lata Znamiona:0/0 Liczba postów:411 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI

01-04-2014, 19:32  		

Tak jak na przykład teraz, niestety tak :c  

Osoba pode mną jest głodna  | 
|||

| 
| 
		Inali Konto zawieszone Gatunek:Panthera leo Płeć:Samica Wiek:Rok i 2 miesiące Liczba postów:15 Dołączył:Mar 2014 STATYSTYKI

Siła: 40 Zręczność: 50 Spostrzegawczość: 40  | 

01-04-2014, 19:47  		
		Prawa autorskie: Wychodzi na to, że ja C: 

Nie, w sumie nie...  

Osoba pode mną jest dobra z fizyki.  | 
|||

| 
| 
		Inn Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:892 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI

Siła: 80 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 59  | 

02-04-2014, 23:52  		
		Prawa autorskie: ~Malaika4 

Hm, raczej nieszczególnie xd Chociaż interesuję się kosmologią, ale z samej fizyki orłem nie jestem.  

Osoba pode mną nie je mięsa.    | 
|||

| 
| 

03-04-2014, 01:35  		

meet4life  

osoba pode mną płacze, bo jej ukochana postać jest śmiertelnie chora i opętana przez nogitsune płaczę tak bardzo ._.  | 
|||

| 
| 
		Kami Kanibal | Abajifo ![]() Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 80 

Siła: 95 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 15  | 

19-04-2014, 19:37  		
		Prawa autorskie: ~KamiLionheart/ *jollyjack/ bethesda 
				Tak bardzo... hngh.  

Osoba pode mną napisze coś głupiego o osobie pod nią tylko po to by usilnie zabłysnąć bardziej niz ja po tym jak ja napisałam tu posta stulecia |D 
My Lioden Den  
			~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia?   ![]() MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary  | 
|||

| 
| 
		Ganror Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:6 miesięcy Liczba postów:56 Dołączył:Mar 2014 STATYSTYKI

Siła: 20 Zręczność: 18 Spostrzegawczość: 22 Doświadczenie: 5  | 

19-04-2014, 20:47  		
		Prawa autorskie: ja 

No ba.  

OPM napisze tutaj, chociaż normalnie tego nie robi, bo ta gra wydaje jej się głupia tak samo, jak i mnie.  | 
|||

| 
| 

21-04-2014, 00:51  		
				nołp, jednak często tu piszę...  

następna osoba nie ma w pokoju roślin :| (czyt. sprzedała duszę szatanowi)  | 
|||

| 
| 

| 

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

![[Obrazek: deri_mania_by_szczurzyslawa_d79epb8_by_r...amrgq9.png]](http://orig07.deviantart.net/1718/f/2016/303/e/c/deri_mania_by_szczurzyslawa_d79epb8_by_rindoe-damrgq9.png)
 ![[Obrazek: commission</em>_snooki3_by_zimnaya-d7y0u6j.png]](http://fc03.deviantart.net/fs71/i/2014/248/4/2/commission<em>_snooki3_by_zimnaya-d7y0u6j.png)

![[Obrazek: 3k8uyjj_by_kamilionheart-d9q7uas.png]](http://orig10.deviantart.net/cc77/f/2016/033/c/c/3k8uyjj_by_kamilionheart-d9q7uas.png)
![[Obrazek: forum_by_ragous-d7ebzyw.png]](http://fc09.deviantart.net/fs70/f/2014/103/e/9/forum_by_ragous-d7ebzyw.png)