Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
28-09-2012, 23:11
Prawa autorskie: av: malaika4
Tytuł pozafabularny: VIP
będę tęsknić :< to chociaż odpisz nam Echo jeszcze raz!
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 88 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 29 |
30-09-2012, 00:20
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
Dotyczy, oczywiście, także Eleasa.
Muszę sobie zrobić przerwę od forum jak tylko skończę akcję w Dolinie.
[center]
Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
Shaera Gość |
02-10-2012, 19:09
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
No cóż, szkoła się dawno zaczęła, kartkówek sporo tak samo sprawdzianów i po prostu nie wyrabiam. Tak więc (wychowawczyni by mnie zabiła, za takie zaczęcie zdania) najczęściej będę wpadać w weekendy, a na tygodniu rzadziej.
|
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
02-10-2012, 21:27
ogłaszam strajk generalny z przyczyn osobistych. potrzebuję dwóch-trzech dni na dojście do siebie, odpisy w tym czasie będą zależały od wahań mojego nastroju i tego, czy wysiedzę przy kompie.
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Aigéan Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:6 miesiący Liczba postów:54 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 25 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 15 |
03-10-2012, 18:15
Prawa autorskie: KamiLionheart/obróbka; Lisha
Uch - zgłaszam nieobecność na Idku, tylko na tej postaci. Powód? Nie mam ostatnio tyle czasu(złośliwi nauczyciele xd) by ogarnąć i nią i Corrka, choć to może się wydawać nieprawdopodobne. Ale widzicie, że rozdawanie opali też chwilowo zaniedbałam a jak się zgłosiłam to już wypada to robić, o.
Tak więc - nieobecność dla Idki do połowy października? Chyba wtedy już mi się czas wyrówna. |
|||
|
Mogrim Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:a pomyka 5 lat po świecie Liczba postów:324 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 38 |
05-10-2012, 23:12
Prawa autorskie: Av-KamiLionheart, Obróbka&Cieniowanie-RagDrawer,Color-ja |Sygnatura-Malaika
Konta - Demi,Mogu
Od Poniedziałku do czwartku raczej mnie nie będzie, bo mam kupę materiału do nauczenia na ćwiczenia, na uczelni ;/ Sorry ... postaram się tą godzinkę znaleźć w trakcje dnia ale nie obiecuję. JESTEM JAGUAREM !
I jak masz coś do mnie to napisz, a cię zmiażdżę!
|
|||
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
05-10-2012, 23:22
Niestety, z powodu wielkiej ilości korków, zajęć, kursów etc. nie będę w stanie wchodzić codziennie. Nawet soboty mam zawalone. Jest tego tak dużo, że jak już będę, to wieczorami, na 1-2 godzinki. Luźniej będzie (może) przy okazji świąt, a na pewno w drugiej połowie maja.
[center]
Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
Shadarn Gość |
11-10-2012, 21:16
Ja i moje zabawki..:
Horus, Silver, Slide Czas? Nieokreślony Powód: KL to nie to samo co sprzed roku.. muszę odpocząć. Być może konta pójdą na kasacje.. lub zostawię Horusa :) Jeżeli ktoś chciałby Silvera i Slide`a któremu trzeba zmienić charakterek: PISAĆ na PW Horusa ;) |
|||
|
Echo Gość |
11-10-2012, 21:47
ECHO ZAJ
będę od czasu do czasu żeby odpisać. W tym i następnym tygodniu mam masę testów więc czas jaki poświęcę na KL to jakaś godzinka.. |
|||
|
Anubis Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:8 lat i 3 miesiące (Wiek średni) Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:568 Dołączył:Paź 2012 STATYSTYKI
Siła: 90 Zręczność: 71 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 20 |
16-10-2012, 15:23
Prawa autorskie: Avatar by MadKakerlaken
Z powodu braku internetu nie będzie mnie przez jaki czas. Do kiedy? Tego sam jeszcze nie wiem. Tak więc baju, baju i do kiedyś tam.
|
|||
|
16-10-2012, 21:21
jestem teraz i jutro, ale kiedy później, to nie wiem. padł mi internet w domu ;/ dlatego wymuszona nieobecność na czterech kontach do nie wiadomo kiedy.
|
|||
|
Destiny Gość |
17-10-2012, 19:37
Postaci: Destiny, Ayari Reinmar, Akira, Monte.
Czas: miesiąc? Powód: spędzam bardzo mało czasu przy komputerze i raczej brak mi go właśnie na forum. Akirą może ktoś posterować, pod moją nieobecność. |
|||
|
17-10-2012, 23:26
Moran, Sharma
Wyjeżdżam na ten weekend do Berlina. Wyjazd jest w piątek po południu, więc wtedy raczej nie wejdę. Biorę komputer, ale nie mam 100% pewności, że będzie dostęp do internetu.
[center]
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości