Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
![]() Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Kiburi Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Młody dorosły Liczba postów:116 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie: 95
Siła: 81 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 61 Doświadczenie: 5 |
21-10-2015, 13:01
Prawa autorskie: Lineart Ghaliba <3, tło: Fjutsup
To się starzej, ja nie muszę. Nie mam teraz internetów, nie mam jak skończyć nawet jednej mikrofabuły, a już mam się starzeć D:
|
|||
|
Duch Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:3 lata i 4 miesiące Liczba postów:181 Dołączył:Sie 2014 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 73 Zręczność: 58 Spostrzegawczość: 82 Doświadczenie: 35 |
06-11-2015, 15:57
Prawa autorskie: Dirke
Hej, mnie nie będzie przez weekend, więc raczej nie będę w stanie nic napisać.
|
|||
|
Ghalib Zmora | Płomień ![]() Gatunek:lew tsavo Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:906 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Siła: 90 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 66 Doświadczenie: 26 |
22-11-2015, 15:41
Prawa autorskie: moje~
Tytuł pozafabularny: Artysta roku
mnie natomiast nie ma do wtorku. tzn jestem i zaglądam, ale będę odpisywać od wtorku bo wtedy kończę pracę nad prezentacjami
|MUZYKA| | PIOSENKA | |CAŁE CIAŁO| |GŁOS| |KSZTAŁT DEMONA|
![]() Nigdy nie chciałem żyć jak wy Jak wyjeżdżałem wyły psy Dusze oddałem za sławę i pieniądze blichtr No blichtr |
|||
|
Kiu Konto zawieszone Gatunek:krokuta cętkowana Płeć:Samica Wiek:5,3 lat (dorosła) Liczba postów:752 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 51 Doświadczenie: 30 |
04-02-2016, 20:15
Prawa autorskie: lineart BlackNemera- podpis'/ awek -Trollberserker
Tytuł pozafabularny: VIP
Kivuli kiedy masz czas na trening, myślę, ze weźmiemy się za niego na marginesie. Ten trening to taka nauka będzie. A jak przejdziesz go <ogólnie szkolenie> to bym chciał dać ci egzamin dorosłości :D
|
|||
|
Belial Płomień ![]() Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:młody dorosły Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:1,310 Dołączył:Lut 2015 STATYSTYKI
Życie: 87
Siła: 86 Zręczność: 71 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 185 |
05-02-2016, 00:56
Prawa autorskie: Kiu
Tytuł pozafabularny: Łowca serc
Teraz tylko trzeba zakończyć wątek pod Norą. Trzeba wszystko jakoś sensownie rozegrać jeśli ma być zmiana przywódcy. Więc postarajcie się odpisywać. Trzeba się zając listą aktywnych bo trzeba mieć pewność kto gra a kto tylko sę pojawia.
Myślę że w przyszłym tygodniu damy jakiś wstępny opis Cieniowiska. Kiu miała bardzo fajne pomysły i warto się chyba nimi podzielić i dorzucić wasze pomysły. Zasiedzieliśmy się trochę ale SS też trzeba rozruszać. Trzeba ładnie zrobić opis stada, nie możemy być gorsi od innych. Zgłaszajcie się kto chce bo Kiu i Ja sami nie ogarniemy. Teraz zajmiemy się sprawami administracyjnymi, licze że wszyscy się uaktywnią. Później przedstawimy wam plan stada na najbliższą przyszłość. Ciekaw jestem jak zareagujecie :P |
|||
|
Belial Płomień ![]() Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:młody dorosły Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:1,310 Dołączył:Lut 2015 STATYSTYKI
23-02-2016, 12:35
Wybaczcie ze tak długo to trwa, ale nie potrafię znaleźć czasu w weekend aby pogadać z Kiu co do opisu stada. (a jeszcze trzeba trafić w jej dobry humor, bo w przeciwnym razie Sodoma i Gomora) ;)
Chciałbym jeszcze poruszyć kwestię najmłodszych w stadzie. Ktoś może chciałby dorosnąć? Bo mamy potrzebę posiadania dorosłych członków aby umacniać stado. Oczywiście nikogo nie poganiam bo to jest Be! głównie myślę o Kivulim... Fajna postać i myślę że jako dorosły będzie pasować do stada ;) Jeśli są propozycje awansów to też dajcie znać bo wewnątrz stada trochę stoimy w miejscu i nic się nam tu nie dzieje. Jak wiadomo jestem dziennie i chętnie wysłucham każdego pomysłu, prośby itd. JEśli ktoś potrzebuje wątku z Belialem to również można na mnie liczyć ;) Szczególnie myślę o tych co na fabule jeszcze nie wiedzą o tym że Ghalib odszedł i Beli go zastąpił. |
|||
|
Duch Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:3 lata i 4 miesiące Liczba postów:181 Dołączył:Sie 2014 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 58 Spostrzegawczość: 82 Doświadczenie: 35 |
23-02-2016, 15:50
Prawa autorskie: Dirke
W pierw to wbijaj do mnie i Mogu, bo ja tam praktycznie nie wiem o tym, że mogę zapraszać do stada, więc czekamy na Ciebie.
|
|||
|
Melisa Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:2 lata Liczba postów:69 Dołączył:Sty 2016 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 15 |
04-03-2016, 23:11
Prawa autorskie: Lineart: KilyliaUchiha, kolory: Fel
Cześć pysie :v
Mówiłam już Belowi, ale napiszę i tu - nie dziwcie się, że niektórzy nie byli aktywni w SS, nie mieli dostępu xD aff coś spierniczył i BJ i Wy macie taki problem, że nie zawsze wraz z kolorkiem dostaje się dostęp do SS. Nie mieli bodajże Indra, Iris, Kivuli i ja, ale wszystkim dałam w panelu xd
Ciemnobeżowa lwica z jaśniejszym podbrzuszem. Ma niebieskie oczy z brązowym fragmentem obu tęczówek.
|
|||
|
05-03-2016, 03:48
A teraz wszyscy okazać swoją wdzięczność Samisi bo jest najlepszejsza!
|
|||
|
05-03-2016, 03:48
A teraz wszyscy okazać swoją wdzięczność Samisi bo jest najlepszejsza!
|
|||
|
Kivuli Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:13 miesięcy Liczba postów:166 Dołączył:Gru 2015 STATYSTYKI
Siła: 45 Zręczność: 39 Spostrzegawczość: 36 Doświadczenie: 19 |
05-03-2016, 14:59
Prawa autorskie: Chotara || Ravi
*Okazuje wdzięczność* XD
![]() While I'm here I wanna live my life for what it's worth Little bit of sunshine Little bit of rain Głos Kivuliego |
|||
|
Frigg Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:3 lata. Znamiona:0/0 Liczba postów:372 Dołączył:Sie 2013 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 19 |
29-03-2016, 17:06
Prawa autorskie: Ragous
Heju wszystkim :D Frigg przybyla!
|
|||
|
Kivuli Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:13 miesięcy Liczba postów:166 Dołączył:Gru 2015 STATYSTYKI
Siła: 45 Zręczność: 39 Spostrzegawczość: 36 Doświadczenie: 19 |
29-03-2016, 17:09
Prawa autorskie: Chotara || Ravi
Hejo!
![]() While I'm here I wanna live my life for what it's worth Little bit of sunshine Little bit of rain Głos Kivuliego |
|||
|
Melisa Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:2 lata Liczba postów:69 Dołączył:Sty 2016 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 15 |
29-03-2016, 18:03
Prawa autorskie: Lineart: KilyliaUchiha, kolory: Fel
Hej Frigg! ^^
Ciemnobeżowa lwica z jaśniejszym podbrzuszem. Ma niebieskie oczy z brązowym fragmentem obu tęczówek.
|
|||
|
Kiu Konto zawieszone Gatunek:krokuta cętkowana Płeć:Samica Wiek:5,3 lat (dorosła) Liczba postów:752 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 51 Doświadczenie: 30 |
29-03-2016, 19:10
Prawa autorskie: lineart BlackNemera- podpis'/ awek -Trollberserker
Tytuł pozafabularny: VIP
Friguska :>
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości