Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Tunai Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:7 miesięcy Znamiona:0/0 Liczba postów:4 Dołączył:Lis 2013 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 20 Zręczność: 25 Spostrzegawczość: 15 |
11-11-2013, 22:25
Prawa autorskie: Indicaa (avatar) Melodys300 (podpis)
Wiktor- nie znam
Miriam- taka typa z którą chodziłam do świetlicy w 1-3 Gracjan- chłopak z ADHD Tadeusz, Liwia, Artur |
|||
|
Raphaela Konto zawieszone Gatunek:Kwagga Płeć:Samica Wiek:Dorosła Liczba postów:22 Dołączył:Lis 2013 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 50 |
11-11-2013, 22:34
Prawa autorskie: Moi
Mój dziadek
Postać Deriona "D Moja postać, kol z podstawówki Dorota, Joanna, Magdalena xP
GŁOS
Każdy może współczuć cierpieniom przyjaciół, lecz trzeba mieć wspaniały charakter, by móc cieszyć się powodzeniem przyjaciela. ~ Oscar Wilde Takie to znajome... |
|||
|
Athari Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:2,5 roku Liczba postów:20 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 59 Doświadczenie: 10 |
11-11-2013, 22:44
Prawa autorskie: MysticMistSong + Malaika4
Userka PBFów z Irsonowa.
Pszyjaciuka Pestka :* Znajomy pokemon z zerówki i aktualnej klasy. Diana, Wiktor, Paweł
"Tak na błyskotki jestem łakoma,
Trudno poradzić sobie z pokusą, Wszystko, co błyszczy, zostawić szkoda. Biorę. Nie pytam, nim mnie wyrzucą." Voice |
|||
|
Nahuel Konto zawieszone Gatunek:Lampart Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:163 Dołączył:Wrz 2013 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 69 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 29 |
11-11-2013, 22:50
Prawa autorskie: Malaika4 + Cynamonowa/Ragi
Diana - kobieta mojego najlepszego przyjaciela
Wiktor - taki kozaczek z gimnazjum, dużo się popisywał, mało robił Paweł - jednocześnie szef w redakcji i podwładny na studiach ;p Michał, Karol, Filip |
|||
|
Ariusz Konto zawieszone Gatunek:Hybryda lwa (z czymś bardziej puchatym) Płeć:Samiec Wiek:8 miesięcy Liczba postów:693 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 21 Doświadczenie: 00 |
11-11-2013, 22:55
Prawa autorskie: Ragi et mo
Tytuł pozafabularny: VIP
Michał-mój młodszy, acz nie najmłodszy brat. Ma usteczka jakie niejedna baba by chciała mieć, co można rzec i o rzęskach tego blondaska. Istny bambi.
Karol- nie kojarzę żadnego, wydaje mi się jednak, że miałam kolegę w przedszkolu Karola Filip- chomik Alsu xD niech spoczywa w pokoju Jerzy Hieronim Ulysses |
|||
|
Manuela Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:2 lata 3 m-ce Liczba postów:172 Dołączył:Wrz 2013 STATYSTYKI
Siła: 64 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 63 Doświadczenie: 29 |
12-11-2013, 21:44
Prawa autorskie: AlaDyllus, arolinak(avatar)
Jerzy, Jurek- był tam kiedyś w podstawówce "D
Hieronim- jedna z moich postaci, taka wiewiórkowata pulpcia Ulysses (Moore)- bohater ulubionej swego czasu serii powieści fantastyczno - przygodowych c: Lidia Zuzanna Basia -Wszyscy mówią: "nie oglądaj się za siebie i idź naprzód"
A ja mówię: oglądaj się za siebie. -Dlaczego? -Bo za tobą może iść ktoś, na kogo warto zaczekać. Głos[/center] |
|||
|
Eleri Konto zawieszone Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:3,7 lat Liczba postów:165 Dołączył:Wrz 2013 STATYSTYKI
Siła: 59 Zręczność: 82 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 12 |
12-11-2013, 21:49
Prawa autorskie: Moi et only moi (Szczurzysława)
Lidia-Koleżanka z podstawówki
Zuzanna- mój pies xD Basia- klacz, na której to się jeździłoo z Alsu, aj ah buhuhu Melpomena, dobra nie Oliwia Alfons Natalia
[center]Głos|Theme song I, II
I am wiser now So much wiser now But my wisdom is the wisdom of a fool somehow For I love you I still love you But I'm only Little miss Lonely A tear is such a very lonely thing But crying is the only thing That I can find to do Since I lost you Z tobą czystość zachować to gorzej każdy lew by się spalił już dawno las popiołu z jego grzywy nic więcej . |
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
12-11-2013, 22:28
Prawa autorskie: moje
Oliwia-ni mo
Alfons-Mucha Natalia-znałam kilka, durnota jednej nierówna durnocie kolejnych Martyna Sabina Aleksander |
|||
|
beny Gość |
14-11-2013, 15:13
Prawa autorskie: moje
Martyna - kolezanka
Sabina - nie znam Aleksander - kumpel z podstawówki Ola Bartek Karolina |
|||
|
Tanabi Konto zawieszone Wiek:8 miesięcy Liczba postów:45 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 20 |
14-11-2013, 20:03
Prawa autorskie: Charfade
Ola - Ja. :D Tak poza tym to zna się ich dużo. Koleżanka z poprzedniej klasy; inna to taka pedofilka.
Bartek -Kolega z klasy. Karolina - Koleżanka z poprzedniej klasy. Gerwazy, Ela, Ula. |
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
16-12-2013, 22:34
Prawa autorskie: av: malaika4
Gerwazy - mój kot. tudzież każda jaszczurka ever. tak je nazywa bliski kumpel, a ponieważ mój kot jest (według niego) Gerwazym, to automatycznie stał się jaszczurką i dzięki temu tenże kumpel może go lubić. bo kota by nie lubił, fuck logic.
Ela - dziewczyna ode mnie z roku. Ula - opiekunka z dzieciństwa, do dziś nazywana ciocią; praktycznie wychowała mojego młodszego brata. Michał, Hubert, Li.
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Prozaika Konto zawieszone Gatunek:Likaon Płeć:Samica Wiek:20 miesięcy Znamiona:0/0 Liczba postów:10 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 46 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 15 |
16-12-2013, 23:09
Prawa autorskie: ~MysticMistSong
Michał - "pierwsza miłość" z gimnazjum, hehe |D. Gniliśmy w jednej klasie, ale potem zaszalał, zachorował i ostatecznie nie zdał, krejzol.
Hubert - znajomy z widzenia, dosyć nieciekawa reputacja, uliczny napinacz chowający szlugi przed mamą. Li - nie znam. Grażyna, Lidia, Szymon |
|||
|
Manuela Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:2 lata 3 m-ce Liczba postów:172 Dołączył:Wrz 2013 STATYSTYKI
Siła: 64 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 63 Doświadczenie: 29 |
18-12-2013, 23:50
Prawa autorskie: AlaDyllus, arolinak(avatar)
Grażyna- nie znam
Lidia- koleżanka z podstawówki, była pani z francuskiego, moje 3 imię ^^ Szymon- mój wujek : ) Mariusz, Julia, Julian -Wszyscy mówią: "nie oglądaj się za siebie i idź naprzód"
A ja mówię: oglądaj się za siebie. -Dlaczego? -Bo za tobą może iść ktoś, na kogo warto zaczekać. Głos[/center] |
|||
|
Hasira Konto zawieszone Gatunek:Tygrys Płeć:Samica Wiek:4 lata i 3 miesiące Liczba postów:298 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Życie: 92
Siła: 78 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 64 Doświadczenie: 21 |
19-12-2013, 09:28
Prawa autorskie: księżna hakerów Ragnar
Mariusz - znajomy pocztylion xd to znaczy przyjaciel ojca, pracuje w Poczcie Polskiej. nie w urzędzie, tylko w Poczcie, stąd taki zapis. nieważne. jest wcześnie i siedzę na zajęciach.
Julia - starosta na moim drugim roku ;p Julian - Chińczyk z podstawówki, z klasy obok, mózg matematyczny i siła spokoju. Marcin, Olga, Kamil |
|||
|
Shyeiro KARNY TYTUŁ ZA PSUCIE EVENTÓW Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Ponad 4 lata Znamiona:0/0 Liczba postów:411 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 75 Zręczność: 65 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 29 |
20-12-2013, 02:32
Prawa autorskie: AFrozenHeart/ Zimnaya
Marcin- ktos tam z podstawowej
Olga- kolezanka, z ktora znam sie od zawsze Kamil- kolega, z grona konskiego Adrianna, Emilia, Bogusław |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości