Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Reese Gość |
29-10-2012, 17:44
Jestes na to zbt okrótny
Czy plan z "Płonącą Gwiazdą" wypali? |
|||
|
Nathaniel Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:6 lat Znamiona:4/4 Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:155 Dołączył:Paź 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 79 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 63 Doświadczenie: 15 |
29-10-2012, 21:35
Prawa autorskie: kira-immoral
W ogóle skąd ty o tym wiesz.
Tak. A ja zapytam to, o co zapytał Ragnar, ale nie otrzymał wcześniej żadnej ciekawej odpowiedzi, otóż: Cytat:Czy Dart odbije Padme Moranowi? A może to Padme zadurzy się w Darcie i zostawi Kudłacza? |
|||
|
Akilian Gość |
29-10-2012, 22:32
No cóż.. Nie tylko ty masz znajomości ;3
Tak, uważam, ze Dart ma taką możliwość. Nie jest to 100% pewne, ale istnieje mozliwość. Co tak naprawdę Moran czuje do Pad? |
|||
|
Orvara Gość |
02-11-2012, 01:02
chce ją mieć za partnerkę. pociąg fizyczny, czułość, tkliwość, radość, gdy przebywa w jej pobliżu, potrzebę zaimponowania. te wszystkie elementy stanowią składowe miłości, która między nimi kiełkuje.
co się stanie z Asuan? |
|||
|
Shyeiro KARNY TYTUŁ ZA PSUCIE EVENTÓW Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Ponad 4 lata Znamiona:0/0 Liczba postów:411 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 75 Zręczność: 65 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 29 |
02-11-2012, 01:31
Prawa autorskie: AFrozenHeart/ Zimnaya
Cytat:No cóż.. Nie tylko ty masz znajomości ;3 Rzekłabym coś, ale to by było nie na miejscu... Zginie. Arto znajdzie sobie lwice, którą pokocha nie mniej, jak Shaida? |
|||
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 88 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 29 |
02-11-2012, 09:45
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
Nie sądzę. Już raz pokochał lwicę, a potem został odepchnięty. Myślę, że nie zaryzykuje kolejnego cierpienia. Ponadto, wierność jest dla niego wielką wartością i tak łatwo nie skończy się jego miłość do Shaida. O ile w ogóle się skończy.
Jakie będą przyszłe losy Sharmy?
[center]
Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
Saika Gość |
02-11-2012, 11:42
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
Zostanie ukradziona. D: Ja to czuję, ale nie mogę powiedzieć nic więcej.
Czy Orva i Dart kiedykolwiek przestaną być dla siebie wredni? |
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
02-11-2012, 13:58
Prawa autorskie: moje
Tytuł pozafabularny: VIP
Haha, dobre XD Oni będą się żreć, jak stare, dobre małżeństwo, ja to czuję.
Hmm, co by tu.. Ja właściwie znam odpowiedź na to pytanie, ale chciałabym wiedzieć, jak Wy to postrzegacie. Ragnar i Alaina, z tego będzie miłość, przyjaźń czy może żadne z nich? Odpowiedź uzasadnij hłehłe. |
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
02-11-2012, 14:14
Prawa autorskie: av: malaika4
ja wiem, ja wiem! napisałaś wczoraj na sb, że z tego big love nie będzie, bo Alaina jest inteligentna, ale za dobra i zbyt empatyczna dla Ragnara :3 obstawiam więc, że będzie przyjaźń, ale opiekuńcza - Ragnar będzie sprawował swoistą opiekę nad Alainą.
czy Desti wybierze kiedyś któregoś z samców i się z nim zwiąże?
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
02-11-2012, 14:44
/Oj niee, napisałam, że musi POGADAĆ z kim innym, bo Alaina jest za dobra, co nie wyklucza big lova z Al :3
Może Moga wybierze? W sumie oboje są tacy bardziej zadziorni i nawet pasują do siebie. Nie wiem tylko, czy aby na pewno gotowi są na jakieś zobowiązania. |
|||
|
Hasira Konto zawieszone Gatunek:Tygrys Płeć:Samica Wiek:4 lata i 3 miesiące Liczba postów:298 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Życie: 92
Siła: 78 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 64 Doświadczenie: 21 |
02-11-2012, 15:00
Prawa autorskie: księżna hakerów Ragnar
a pytanie? :P
|
|||
|
02-11-2012, 15:25
Kurde, zapomniałam XD
Czy Rułe Aszlym dostanie się do Świtu? |
|||
|
Destiny Gość |
02-11-2012, 16:00
Pewnie tak. Jeśli się postara.
Jak długo jeszcze Kami jako postać będzie na forum? Jak długo będzie przewodziła SŚ? |
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
02-11-2012, 16:08
Prawa autorskie: av: malaika4
do końca świata i jeden dzień dłużej.
czy konkurs na eventy przyniesie jakiś fajny ruch na forum, czy przepadnie bez echa?
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości