Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
02-11-2012, 16:14
Prawa autorskie: av: malaika4
Tytuł pozafabularny: VIP
znasz odpowiedź? to powiedz mi, proszę, bo nawet ja jej nie znam ;3
co zrobi słonica z Asuan?
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 88 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 29 |
02-11-2012, 16:21
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
Wsadzi ją sobie do tyłka i się skończy.
Po co jest nam ta cała zgraja nieżywych gości na forum?
[center]
Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
Asuan Gość |
02-11-2012, 16:22
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
No w sumie.. Poczytaj zamówienie na akcje. Nawet linki ci dam: https://pbf.krollew.pl/showthread.php?tid=168&offset=30 dlatego też ja mam jeszcze inne pytanie.
Skąd tam się wziął słoń?! |
|||
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
02-11-2012, 16:23
Przylazł.
Ponawiam pytanie: po co jest nam ta cała zgraja nieżywych gości na forum?
[center]
Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
Orvara Gość |
02-11-2012, 16:24
Halloween, nie? :>
czemu Asuan jest przekonana, że MG jest zobowiązany co do joty wypełnić zachcianki gracza? |
|||
|
Asuan Gość |
02-11-2012, 16:32
Nie mam pojęcia, w sumie, wielu rzeczy nie ogarniam.
Czy uda mi się namówić rodziców, by wreszcie póścili mnie do kina, do Zielonej? |
|||
|
02-11-2012, 16:36
Pytania mają dotyczyć fabuły, Storm.
Podaję dalej pytanie Yaal: czemu Asuan jest przekonana, że MG jest zobowiązany co do joty wypełnić zachcianki gracza?
[center]
|||
|
Asuan Gość |
02-11-2012, 16:44
Moran napisał(a):Pytania mają dotyczyć fabuły, Storm. E tam, marudzisz. Nie mam pojęcia, jestem jaka jestem. Jak Oxena zareaguje na wiadomość o siostrzyczce? |
|||
|
Samara Gość |
02-11-2012, 20:05
Zginiesz za niesubordynację mały trollu.
Ucieszy się. Czy Samara za wszelką cenę będzie chciała zabić lwiątko ;> |
|||
|
Saika Gość |
03-11-2012, 00:04
Chyba nie. Wydaje mi się być postacią nastawioną na ''po co się angażować...''
Czy Ragnar mógłby związać się z Orvą? Woah. |
|||
|
Padme Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:Dorosła. Znamiona:0/0 Liczba postów:662 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 34/20pd |
03-11-2012, 01:54
Prawa autorskie: Malaika4
Też o tym myślałam, mimo ich konwersacji, która wykazała, że każde ma inne poglądy. Bo w końcu, przeciwieństwa się przyciągają, nie?
Czy Padma zdradzi kiedyś Morana?
GŁOS
Legend says, when you can't sleep at night, It's because you're awake in someone else's dream.
So you've never felt the attraction that comes when someone who is capable of doing terrible things, for some reason, cares O N L Y about you?
|
|||
|
Saika Gość |
03-11-2012, 10:54
Jeżeli Moran nie będzie zbyt uważny to... oczywiście!
Czy Szun kiedykolwiek uwolni się od Kami [albo tego co jest w jej wnętrzu]? |
|||
|
Orvara Gość |
03-11-2012, 16:30
szczerze mówiąc nie mam pojęcia. nie znam demona ani archanioła na tyle, by przewidzieć, jak mogą się zachować.
co Durai zrobi z Anyą? |
|||
|
Naomi Gość |
05-11-2012, 06:29
Zapewne coś złego
Czy Felija kocha Shelotha? |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości