Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
27-09-2012, 22:55
Prawa autorskie: av: malaika4
Tytuł pozafabularny: VIP
to czemu udajesz nooba, który nie umie czytać, a za to czyta kompletnie nieistotną stopkę na dole forum? xD
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Mogrim Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:a pomyka 5 lat po świecie Liczba postów:324 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 38 |
27-09-2012, 23:00
Prawa autorskie: Av-KamiLionheart, Obróbka&Cieniowanie-RagDrawer,Color-ja |Sygnatura-Malaika
Bo ja tu wcielam się w nowego użytkownika aby pokazać na co taki się paczy. ;D .... bo nie wiem czy ktoś wie czy nie , ale nowi zwykle boją się pytać o takie rzeczy
JESTEM JAGUAREM !
I jak masz coś do mnie to napisz, a cię zmiażdżę!
|
|||
|
Kami Kanibal | Abajifo Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 95 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 15 |
28-09-2012, 00:06
Prawa autorskie: ~KamiLionheart/ *jollyjack/ bethesda
ajtam ;p
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary |
|||
|
Durai Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:Rok. Zezwolenia:Bastard, pół demon. Liczba postów:47 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 44. Zręczność: 38. Spostrzegawczość: 38. Doświadczenie: 10 |
28-09-2012, 15:53
Prawa autorskie: TC1/Kami.
No to mają problem. Zresztą, jak ktoś spostrzegawczy, zauważy w profilu The Baddest Leader przydomek: Amarth Shetani Skoir-Arato. Admin widmo to dobra rzecz.
|
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
28-09-2012, 21:57
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Ja nie wiem, co z tą Kovasą. Trzeba w końcu wprost się jej zapytać, czy będzie jeszcze tu wchodzić. W sumie już to zrobiłam, przez esa, ale nie otrzymałam żadnej odpowiedzi...
|
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
28-09-2012, 22:12
Prawa autorskie: av: malaika4
kampania wrześniowa zależnie od uczelni kończy się około połowy miesiąca - połowa jest za nami. teraz trwają rejestracje i takie tam uczelniane burdele. jeśli mogę coś pod tym kątem podpowiedzieć, poczekałabym do 7 października - bo wtedy gros rejestracji jest już pozamykanych i zaczynają się normalne zajęcia, ergo rytm dnia wraca do normy.
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Demi Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:9 lat Liczba postów:114 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 90 Zręczność: 60 Spostrzegawczość: 60 |
28-09-2012, 22:20
Prawa autorskie: L-malaika4, C-ja, cieniowanie - Des
Kavasa wraca normalnie :) w październiku, informowała mnie przez telefon.
,,Zeusie, każde twe słowo i każdy twój gest, napełnia mnie wiarą ... daje życiowy cel. ''
|
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
29-09-2012, 18:09
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Miała być w sierpniu. ^_^
|
|||
|
Kami Kanibal | Abajifo Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
29-09-2012, 18:11
Październik to inaczej sierpień Feliju ;3
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary |
|||
|
Mistrz Gry Mistrz Gry Płeć:Samiec Liczba postów:1,683 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
03-10-2012, 21:58
https://pbf.krollew.pl/member.php?action...le&uid=214
Dlaczego ten user dostał akcepta? Który to już raz w tym tygodniu, tak ciężko jest przeczytać historię i zerknąć na statystyki? Weźcie się do porządnej roboty albo spasujcie, mówienie a stosowanie się do własnych zapowiedzi to dwie różne rzeczy. |
|||
|
Mogrim Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:a pomyka 5 lat po świecie Liczba postów:324 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 38 |
03-10-2012, 22:03
Prawa autorskie: Av-KamiLionheart, Obróbka&Cieniowanie-RagDrawer,Color-ja |Sygnatura-Malaika
Miała być ...ale miała problemy, i dlatego jej się przedłuża.
ps ...panie MG , jaki admin taki kraj XD JESTEM JAGUAREM !
I jak masz coś do mnie to napisz, a cię zmiażdżę!
|
|||
|
03-10-2012, 22:18
Tytuł pozafabularny: VIP Mistrz Gry napisał(a):https://pbf.krollew.pl/member.php?action...le&uid=214 Kolor odebrany notka wysmażona ay ay kapitanie!
My Lioden Den
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości