Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
26-06-2012, 13:30
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Ja póki co byłam tylko na wielkim lubelskim Falkonie i naszym malutkim chełmskim Uherkonie (love Sur i Nuko). Oba serdecznie polecam. W lipcu prawdopodobnie wpadnę na Dni Jakuba Wędrowycza do Wojsławic, z tym że to akurat bardzo specyficzny konwent. xP No, i w listopadzie na pewno wpadnę na kolejny Falkon, na który serdecznie wszystkich zapraszam! Będzie Nuko (Sheloth, znaczy się), no i może się ściągnie parę osób z okolicy, które jeszcze o tym nie wiedzą (Shun, Malaika, Hewa, Ate...?).
A wy? Byliście gdzieś, wybieracie się? Chwalić się! |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
20-09-2012, 21:43
Ludzie, Falkon coraz bliżej! <3 23-25 listopada (piątek-niedziela), Lublin, będę ja, Hewa, Shun, Sheloth, Malaika/Liadan, Lisha/Arham, trochę ludu z dA, może uda się ściągnąć Sur (pamiętaaacie?) no i mam nadzieję, że jeszcze się ktoś z forum załapie. :D W zeszłym roku było genialnie, więc zakładam, że w tym też nie będzie inaczej.
|
|||
|
Ayari Reinmar Gość |
20-09-2012, 22:20
Ja też chcę! D:
|
|||
|
Shun Gość |
21-09-2012, 00:32
Skąd masz pewność że będę D:
|
|||
|
Regulamin Konto techniczne Płeć:Samiec Liczba postów:183 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
21-09-2012, 00:36
Zmuszę ojca żeby mnie przywiózł. ZMUSZĘ.
[ Dodano: 2012-09-20, 23:36 ] lulz nie wylogowałam się. /Moncia. |
|||
|
Destiny Gość |
21-09-2012, 10:58
Monn- zawsze istnieją jeszcze autobusy C: Ja tak z Surr jeździmy do siebie.
|
|||
|
Fiametta Gość |
21-09-2012, 11:20
Ale ja busem jechałabym do Lublina z przesiadkami kilkanaście godzin i ze stówkę zapłacę...
Na zawał mam zejść w połowie drogi? xd |
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
21-09-2012, 14:22
Prawa autorskie: av: malaika4
Tytuł pozafabularny: VIP
pociąg bezpośredni kraków - lublin jedzie 4:30... to nie tak źle. gorzej, że jest tylko jeden w ciągu dnia :P
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Destiny Gość |
21-09-2012, 14:57
Gdyby to jakoś porządniej zaplanować, może zamiast jechać prosto na Falkon, przejechałabyś do mnie dzień wcześniej, na noc, czy cuś, busem, a nast. dnia o 10:00 prosto do Lublina, bez przesiadek, krótsza trasa, etc.
Jeśli byłoby Ci wygodniej. Jak ja będę jechała, to razem mogłybyśmy się wybrać, a jeśli nie, to chętnie posłużę za hotel C: Chyba, że namówisz tatę :P |
|||
|
Fiametta Gość |
21-09-2012, 15:47
Desti KUSISZ.
Jak tak paczę na rozkład... i w ogóle... To przejazd do Piotrkowa kosztowałby mniej więcej 20zł tyle co do Gliwic jak do Rosi jechałam :D Czyli tutaj luz. Z Piotrkowa do Lublina nie ma bezpośredniego pociągu. Za to jest bus, 4 godziny jedzie, cena ok. 28zł. Tyle wiem z internetów, jak jest naprawdę- trzeba dzwonić. W każdym razie jeśli Desti mnie przygarnie to JADĘ NA FALKON. [ Dodano: 2012-09-21, 14:55 ] Tylko że mam jeszcze jeden problem xD Wejściówka na całe 3 dni kosztuje 50zł Przejazd DO Lublina mniej więcej 50zł (razem z tym przejazdem do Piotrkowa) A co z powrotem? Nie wiem czy uda mi się wyżulić aż takiej kwoty a chciałabym mieć co najmniej 80zł tam do wydania na śmiechowe gadżety xD No i żarcie i w ogóle. |
|||
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 38 |
21-09-2012, 17:16
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Tytuł pozafabularny: Pomoc techniczna / Prowadzący Radia
Ja ze swojej strony zapraszam na Kresy Wschodnie naszego kraju, do Rzeszowa na Nawikon. Tegoroczna tematyka konwentu to: "Horror Show". Oczywiście jeszcze nie ma punktów programu, ale to jest charakterystyczne dla naszych Rzeszowskich Braci, więc spoko... prędzej czy później wszystko się pojawi xD
Termin: 12-14 października 2012 Strona: http://nawikon.pl/ UWAGA!: Konwent może zawierć śladowe ilości zombie xD
Głos // Sylwetka // A tu w nowej roli // I prezencik od synka
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
21-09-2012, 18:29
Shun, miałaś jechać w tym roku, nooo...
Mon, o żarcie się nie martw, w zeszłym roku było tanio, teraz co prawda jest w innym miejscu, ale generalnie na uczelniach raczej dużo kasy nie biorą za jakieś barszcze i pierogi. xp No i zawsze można się wbić na obiad do mojej cioci. ; p Albo będziemy się składać na pizzę. Albo napadniemy Mal. Damy radę. Jakby ci tam na coś zabrakło to mogę ci pożyczyć, a jak będziesz miała, to oddasz mi przekazem pocztowym. Serio. Jeśli chodzi tylko o kasę, to ja nie mam jej na co wydawać, więc mogę się dorzucić, żeby się w końcu z tobą spotkać. Desti - taaak! :D Pogadaj z rodzicami. Może mogłabyś też z Sur się jakoś zabrać? Gadałam z nią wczoraj, ona by pojechała, tylko właśnie nie wie, jak z dojazdem. A jakbyście były we dwie (czy we 3 z Mon), to już zawsze lepiej. Hasi, oooj tam, przyjeżdżaj! :D Odbierzemy cię z dworca, o (może ^^). Fuko, fajny ten konwent, ale mnie nie puszczą, szczególnie że październik mam załadowany wszystkim czym się da. Chodź lepiej na Falkon. Zrobisz nam sesję. :D |
|||
|
Ayari Reinmar Gość |
21-09-2012, 18:41
Mama generalnie na tak C: Z tym, że to Piotrkowa musiałabyś przyjechać po skończeniu szkoły, bo nie mogę się zwolnić z czwartku. Nast. dnia mamy busa do Lublina jakoś o 10:00. Powiedziała, że nawet poszukałaby nam w Lublinie jakiegoś noclegu, czy cuś, także byłoby super .3.
Ewa koniecznie musi .3. Też do mnie przyjedzie C: i pojedziemy razem w trójkę prosto do Lublina, o C: Trzeba tylko do niej zadzwonić. Generalnie w pokoju zmieści mi się jeszcze jedna osoba .3. Także... kto chce miejsce? xD Hasi, Mach - koniecznie .3. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości