Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Amare Gość |
15-07-2012, 22:40
Damian - przypadkowy poznany, okropny pięciolatek-terrorysta.
Danuta - znajoma mamy. Darek - Darek, Darek...uch, żadnego nie kojarzę. Alicja, Konrad, Aleksander. |
|||
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 88 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 29 |
15-07-2012, 22:40
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
Damian - kolega z dzieciństwa.
Danuta - przyjaciółka mamy przyjaciółki, z którą byłam na nartach xD Darek - pan sąsiad. :3 Aleksander, Łukasz, Rafał
[center]
Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
Padme Gość |
15-07-2012, 22:55
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
Aleksander, - Ciota
Łukasz- Starszy brat (cioteczny) Rafał- Kolega z przedszkola Paulina, Zosia, Olga |
|||
|
Hofu Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata 9 miesięcy Liczba postów:393 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 42 |
15-07-2012, 22:57
Prawa autorskie: MadKakerlaken ll Malaika4 ; kolor: Aiden
Paulina - koleżanka z klasy, którą w tym roku opuściłam.
Zosia - była nauczycielka fizyki. Na emeryturę przeszła. Olga - kumplowałam się z nią kiedyś, ale nasza znajomość teraz to tylko "cześć". Iwona, Gerard, Hubert Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym.
Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Nie mamy wtedy żadnego wyboru. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, jak potrafimy być nimi jutro? Głos |
|||
|
Padme Gość |
15-07-2012, 23:00
Iwona- Już nie pamiętam -.-
Gerard- Gaaah, dziwny typ- dobry kolega mojego wujka, który mieszka w Stanach Hubert- Kolega z klasy Sylwia, Teresa, Tomek |
|||
|
Amare Gość |
15-07-2012, 23:02
Sylwia - starsza, ale świetna osóbka, z nią zabawa zawsze gwarantowana.
Teresa - yy, jakaś ciocia. Tomek - świetny facet, znajomy z pewnego miejsca, autor genialnych tekstów. Justyna, Martyna, Adrian. |
|||
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
15-07-2012, 23:04
Justyna - dwie mam takie w klasie, obie fajne koleżanki.
Martyna - jedna z moich licealnych przyjaciółek. Adrian - sorry, ale znam dwóch Adrianów i obaj to debile. Oskar, Witold, Mateusz
[center]
Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
Padme Gość |
15-07-2012, 23:10
Oskar, Witold, ------
Mateusz- znam kilku. Jeden z nich, to znajomy z podstawówki, który przez to, że jego matka praowała w szkole miał wgląd do testów z matmy i przyrody -.- Oraz taki typ z obozu xd Natalia, Emilia, Magda |
|||
|
15-07-2012, 23:18
Natalia - koleżanka z podstawówki.
Emilia - koleżanka z gimnazjum. Magda(lena) - koleżanka z liceum. Ale się ułożyło xD Małgorzata, Elżbieta, Agnieszka
[center]
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
16-07-2012, 02:34
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Małgorzata - koleżanka z podstawówki.
Elżbieta - wicedyrektorka podstawówki i gimnazjum. Agnieszka - przyjaciółka z gimnazjum, teraz coraz rzadziej rozmawiamy. Barbara, Anna, Jerzy |
|||
|
16-07-2012, 12:23
Barbara - ciocia.
Anna - ach, niewiarygodnie dużo nauczycielek w moim gimnazjum nosiło to imię. Jerzy - ojciec koleżanki. Tomasz, Adam, Jeremi
[center]
|||
|
Padme Gość |
16-07-2012, 14:58
Tomasz- ojciec
Adam- chłopak mojej siostry ciotecznej Jeremi- brat głównej bohaterki mojego ulubionego serialu Marzena, Ela, Paweł |
|||
|
Oxena Gość |
16-07-2012, 16:23
Marzena- ciocia.
Ela- patrz wyżej. Paweł- kolega ze szkoły. Jagoda, Stella, Bogdan |
|||
|
16-07-2012, 16:27
Jagoda - koleżanka z gimnazjum. Chciałam się z nią zaprzyjaźnić, ale nie wyszło. Przeniosła się potem do innej szkoły.
Stella - wtf? nie znam. Bogdan - też nie znam. Grzegorz, Jerzy, Jan
[center]
|||
|
Padme Gość |
16-07-2012, 16:50
Grzegorz- kolega, którego znam od 11 lat ;p
Jerzy- na pewno jakiegoś znam, ale nie pamiętam Jan- kolega z podstawówki, z obozu oraz pedał -.- (3 inne osoby rzecz jasna) Weronika, Karolina, Żaneta |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości